SUPERNATURAL - Продай ми парче от душата си - 10 тема

• 37 224
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Златенце,
Я да те попитам аз лукаво, да не си ходила случайно да подпалиш нещо в Толедо? Спомням си, че имаше, чадо, нечестиви помисли към тамошните 'бомберос' (да не се изложа, но май така бяха 'пожарникари'). М? 'Щото ША СА наказваме...

A, да!! Я бързо да си признава Злата дали не е участвала (като доброволка) в някакви пожари (и предимно гасенето им) Mr. Green Бомберосите вярно си ги биваше... да кажа и аз като една истинска ценителка Grinning
Била е на кънвеншън и сега се скатава, сигурна съм. Поне някоя снимчица да ни сподели с момчетата, че да изплакнем очо и ние Crossing Arms Grinning

Нц, ни на кънвеншън бях (той е в Барселона), ни до Толедо стигнах, камо ли пък до Сарагоса.  Sad Минах покрай мадридската пожарна служба, ама таквиз бомбероси нЕемаше. Само накрая като си тръгвах в събота все се молех нещо да му стане на самолета и да кацнем принудително в Барселона за десетина дена докато го оправят, ама не се трошат пущините му и самолети  Mr. Green

Сега след като изчетох и разгледах всичко да изкажа благодарности на всички ви за прекрасностите, които сте поствали и за интересната информация   bouquet. И специален поздрав за Джес за оформлението на новата тема   bouquet
Добре дошли на Lor4eto и Layla  Hug Всяка да си гушва избранника и бегом да мачкате цъфналата ръж  Mr. Green

bicho malo, благодаря за посрещането!

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 16:04 от Злата с метлата

# 61
Дейна ме вдъхнови със снимките на Дженсън от Кървавия Свети Валентин   bouquet
Ето сега още малко прекрасен Том Ханигър

# 62
 Oha! Капачките, капачките ........ особенно на тази ...  Crazy
Моля ви, Злата, Дейна и всички останали, поЩадете моето работеЩо сърце  pletka

# 63
Да се върнем пак на сватбена тематика. Този път репетицията, сватбата и последвалия купон на Падалекови. Който иска да види хапсолютно всичките 941 снимки от събитието (любителски и професионални) да цъкне ето тук и да си ги свали - http://narod.ru/disk/21534832000/FG3.rar.html. Който пък иска само професионалните 491 снимки да цъкне ето тук и пак да си ги свали - http://narod.ru/disk/21471112000/JPGCwed.zip.html.
Ето само няколко снимки, ще ме разберете, че ужасно ме мързи да качвам всичките  Whistling

# 64
Благодаря за поздравите за "добре дошла"   bouquet
Аз пак се порових, надявам се още да не сте виждали тези  Grinning

1crib

# 65
То непречи пак да излакнем окото ..........
Ето ви и един млаааад Дженсън

# 66
А, тъкмо и аз намерих на младия момък Дженсън  Grinning

И една мноого готина на Джаред:

# 67
Добро утро!
Хайде градинарките, не се мотайте! Джаред  ви вика да тръгвате към плажа!  sun

# 68
Добро утроооо супернатурални душички   bouquet  bouquet  bouquet
нека денят ни макар и с фотошоп да започне така

Мисли, мисли, да гокажа или да не го кажа .....
Сега, аз, Дженсън Екълсов Ще изгоня демоните от вас ......

Толкова брадясали, заедно, досега никога не ги бях виждала ...

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 09:27 от bicho malo

# 69
  • В средата на времето
Добро утро Grinning

Злата, добре завърнала се Hug Изпече ли се? Grinning Разбрах, че не си успяла да видиш смелите пожарникари Wink Жалко Whistling  Joy

Благодаря на всички за снимките Hug Много обичам, когато темата стане много снимкова Heart Eyes
Дженсън от Кървавия Св. Валентин е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 70
bicho malo, тази "брадясалата" снимка им е от един австралийски кънвеншън. Явно са решили, че няма нужда де се престарават за тамошните фенове. Laughing

Изи, благодаря да посрещането! Щом толкоз ти харесва "снимкова" тема, ей на специално за теб  Simple Smile

Мдааа, язък за пожарникарите  Sad

Виждали ли сте тази снимка Трейси как е награбила Джим  Joy , а ето и продължението   Joy

А следващата снимка е за радост на всички нас, но най-вече за Импалка

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 10:08 от Злата с метлата

# 71
Здравейте и от мен.
Много снимки, много чудо сте напускали от снощи - бравос! За пожарникарите на Злата и аз чак съжалявам, че не е успяла да ги зърне, а си представям на нея какво ли й е Mr. Green. Simple Smile
Не помня тази анкета дали ви я пусках: http://au.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b183402_best_t … rfeed-365-kristin "Най-доброто ТВ шоу за последните 20 години". Като гледам нашите момчета добре се справят, но никога не е излишно да ударим и ние по едно рамо, така че гласувайте за Supernatural, плийз... Simple Smile

P.S. Снимката, поздрав за Импала... ммммм Heart Eyes

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 14:48 от Dana_Scully

# 72
Дейна, мерсаж за анкетата! След като ударих по едно рамо на момчетата разгледах резултатите и какво да видя - само три сериала са прекачили 10% бариера  Simple Smile. Бъфи - 13%, Лост - 11,6% и СПН - 11,4%. Извънредно съм доволна от резултатите! Три сериала, които особено харесвам, даже Бъфи ми беше предната голяма мания. Интересно само, че Ейнджъл е само с 0,3%, а той беше (да не се изхвъря много) по-добър от Бъфи.

Днес, за да ни бъде по-шаренка темата, действам на принципа - "Да не мине пост без снимка"  Laughing. Та по този повод и с цел да привлека градинарките

# 73
Мда, интересна анкетка. И аз бутнах едно рамо

# 74
Та по този повод и с цел да привлека градинарките

Ох, Градинарките не знам дали ще успееш да ги прилъжеш, но аз като го зърнах този Сам и направо забравих какво бях отворила да търся. НИдейте тъй в работно време, че после колегите се чудят заащо ми е олигавена клавиатурата в офиса... Mr. Green

В анкетата профилактично ударих едно рамо и на The X Files, все пак да не забравяме ученическите си любови и жанра, който ни запали по мистъри драмата, та днес да сме такива фенове на SPN.

Хайде и от мен малко снимки на Краули, Кас, Дийн и Луци и Сами(фър): (цъкане за големички)
Охх! Heart Eyes

И две-три огромнейшести, които просто не мога да не споделя :drool:
- "Лош и секси" = Неустоим! Heart

Палав поздрав за Кастиелките:

Ето от тук са тези огромни episode stills Wink

Общи условия

Активация на акаунт