SUPERNATURAL - Продай ми парче от душата си - 10 тема

• 37 365
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Виж сега, Злата, по принцип ние не можем да отказваме на желанията на Баш Градинаря, но понеже сме едни добре възпитани момичета, учтиво отклоняваме настойчивите му молби, като успяваме да му внушим, че той всъщност е заблуден, че would love to have sex with нас и да канализираме правилно неговите щения в посока законната му съпруга Flutter Joy

Каза Стич и се почеса по крилцата Joy

# 481
  • В средата на времето
Всички са с нова премяна Grinning Колко лятно и сезонно Grinning Соня, да знаеш, че веднъж попаднах на много хубава снимка и си казах - ето това е тъкмо за нашата червена Соня, но ми беше неудобно да ти предложа снимката Embarassed Ако попадна пак на нея, ще ти я изпратя само, за да я видиш Grinning

Градинарките с техните звездИ ша ма уморят  smile3544 Еле пък Главната Mr. Green Joy Аз викам да се спрете, щото настъпи нашествие на мароти и много, много завит шоколад...Жега е, шоколада ще се разтопи, мармотите ще умрат от топлото...изобщо Шоколадов Апокалипсис Joy Нали не искате на съвестта ви да тежата хиляди измрели животинки? Laughing Нали не искате да сте Сам за мармотите?   Wink

ама то няма да е секс .... то Ще е любофффф ........

Joy да, малка, но съществена разлика Mr. Green

# 482

Градинарките с техните звездИ ша ма уморят  smile3544 Еле пък Главната Mr. Green Joy Аз викам да се спрете, щото настъпи нашествие на мароти и много, много завит шоколад...Жега е, шоколада ще се разтопи, мармотите ще умрат от топлото...изобщо Шоколадов Апокалипсис Joy Нали не искате на съвестта ви да тежата хиляди измрели животинки? Laughing Нали не искате да сте Сам за мармотите?   Wink

Joy Joy Joy

Вие, развратни мараканки, никога няма да разберете нашите чисти и непокварени градинарски души Laughing
Ние градинаря не го барваме, защото ако примерно Стичето мърсува с Градинаря, после как ще ме погледне в очите Laughing Така че, му се радваме от разстояние, погалваме мармотите замечтано и толкоз Joy

# 483
  • В средата на времето
Вие, развратни мараканки,

Още при тези думи се изцъклих, задавих, получих задушаване 3-та степен и изчервяване 4-та степен от възмУта! Моля, моля, никакъв разврат няма в мен.  Crossing Arms Аз искам само да съм палец. Mr. Green Кое му е развратното? Laughing

Така че, му се радваме от разстояние, погалваме мармотите замечтано и толкоз Joy

Охх вие, освен градинарки сте и любителки на животните. Mr. Green Вече сте в цял екип - крилца + ореолчета Joy

# 484
Така че, му се радваме от разстояние, погалваме мармотите замечтано и толкоз
Само не разбрах това някакъв евфемизъм за самозадоволяване ли е?

# 485
Абе мръсницо, какви евфемизми бря, беше по-скоро евфемизъм за това колко трябва да ни се вярва на приказките, ама ти...ц,ц,ц Crossing Arms Joy

# 486
Аз на вашите приказки специално за немърсуването с Градинаря хич не се връзвам, и тази конкретна фраза ми се стори най-достверна от целия пост  Mr. Green

# 487
Joy Joy Joy
Ау, Злата, то бива бива мръсно подсъзнание, ама това е направо възмутително Crossing Arms Mr. Green
Фейче, това и да не беше ефемизъм за самозадоволяване, подозирам, че ще стане Joy

# 488
  • # супернатурална #
Ох, Злате, как ти хрумват тия просто не знам Joy Тук е момента да вметна, че ако пълноправните мотики се радват само и единствено платонично на патрона, ние (аз) кандидат-такивата, недостигнали това висше блаженство и недостойни за упражняването му, се задоволяваме с по-ниското ниво на патронско обожание-отдаваме се на тези низки долни  удоволствия, обслужвайки само и единствено физически това едро, стегнато, потръпващо, често влажно (като след баня или като след...четене) тяло, неуморно работим в посока снемане напрежението от необятния Джаредов гръб, разтриваме нежно горната предмишница, прокарваме ръка през косата и погалваме скулите до тогава, докъто не се почвят любимите тръпчинки, които страстно целуваме и се отдаваме на разходки, четене, разходки, четене...цяла нощ

# 489
Ау, Галинче, и ти си се поддала на мараканския разврат ooooh! Laughing

# 490
  • # супернатурална #
Не, аз само върша мръсната работа, нали съм чирак. За вас оставям възвишеното, душата и...мармота Laughing

# 491
# 492
  • # супернатурална #
Злате, нали знаеш, че те обичам. Точно това коментираме в ФБ, за втора фаза на пристрастяване-обяснение в любов към съфорумка Laughing

# 493
  • Разпиляна във въображението
Какви коктейлчета и хвърляне на сексуални намеци. Аз съм на безалкохолно и няма да мога да ви правя компания.

# 494
Охх, JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
Черпих ви в началото един слабоалкохолен коктейл, след мене сончето мина с табла Purple nurples и до къде сме се докарали, просто не е истина! hahaha hahaha Жегата явно не ни се отразява никак добре.

После Мараканките станахме мръсници и се роди нов лаф за "замечтаното погалване на мармотите", което било евфемизъм за.... абе уникални сте просто! Затова ви обичам толкова всичките! Heart Eyes След скапано настроение с нахални клиенти в жегата, отвори човек темичката за момент и умре от смях! Невероятни сте! Hug Злата, за пореден път поздравявам мръсното ти подсъзнание - много умело знае къде да се включва! Simple Smile

Обясненията в любоффф в случая никак не са излишни! Grinning

И да ви поздравя и останалите с едно невероятно клипче, правено за юбилея на 100-я епизод:
http://www.youtube.com/watch?v=gb7i7M_6s7E

ЕЙ оттук: http://www.klzevents.com/Tienda/product.php?id_product=73 човек може да се сдобие с ДВД на последния кънвеншън в Барселона. Цената е соленичка и бройките са ограничени, както пишат организаторите. Иначе KLZ events са компанията, която организира SPN кънвеншъните по света, дали да не им драснем едно мило писмо колко хубаво е в България и как ще се радваме момчетата и екипа да наминат насам? Гъркините са вече доста активни в тази посока и догодина може и да се добутат то вписване на Атина в заветния списък от места, посетени от J2 и компания.

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 18:00 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт