SUPERNATURAL - Продай ми парче от душата си - 10 тема

• 37 293
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Стиче, големия вариант на червея ме остави без дъх. Уникално готин е! Пръстенцата ме накефиха най-много.

Злата, ще ме умориш, къде ги намираш тези сведения?!?
bowuu Сонче, аз нали съм си един виден мързел набарах без да искам един тинейджърски форум и те дечицата постват там какво ли не. От къде ги намират тези неща си нямам идея, но това не ми пречи да се възползвам от детския им труд.  Mr. Green Освен, че съм подхлъзвачка съм и мързелива експлоататорка.  Twisted Evil

# 571
Добро утро!

Ще започна сутринта с новини.
Според SpoilerTV, които цитират туитъра на Джим Бийвър той заминава да снима във Ванкувър след 12 дни - източник. Нали Дженсън беше споменал на кънвеншъна в Барселона, че епизода който той ще режисира ще се снима първи по ред и ще бъде насочен предимно към Боби.
Сега обаче идва един доста объркващ спойлер пак от същия сайт. Според тях четвъртият епизод на СПН ще се казва "Weekend At Bobby's" - източник. Но нали Дженсън беше казал, че ще режисира третия епизод? Сега за два различни епизода ли става дума или не? И ако е за един и същ, кой е дал грешната информация?  newsm78

# 572
  • # супернатурална #
Браво, бе! Цял ден никакви ви няма Laughing Само Златето се е отчела. На кой да се похваля сега с татуировката си? Няма нужда да казвам каква и къде Laughing

Последна редакция: сб, 19 юни 2010, 22:52 от galina76

# 573
запис, че до есента ще умра без сам и дийн

# 574
На кой да се похваля сега с татуировката си? Няма нужда да казвам каква и къде Laughing

Струва ми се, че е това  Grinning

А къдее... я да видим  Thinking ТУК?

А понеже обещах на Дестиел да се погрижа за малко иконки на Кас....

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 11:52 от Layla

# 575
Надявам се в следващият сезон да има повече епизоди с Кас  Simple Smile
Чудя се това, което видяхме в края на последния епод Сам ли беше или Луцифер.
А за Чък ясно, той е Бог, но какво стана с истинския Чък или и той е весъл?
Как мислите?

# 576
да добавя само, такова тату бих си направила и аз  Grinning но вече си имам друго  Wink

# 577
  • UK
Иха, Кас Simple Smile
Да, свърших го и аз нааай-накрая тоя сериал, каквото е излязло ...
Много грабващ, невероятен просто. А какъв финал на пети сезон, лелее  #Crazy
Любим герой - без никакво, ама никакво съмнение - Кас. Не, че Дийн е за изхвърляне, де  Whistling Но просто много ми е шантав някакъв Кастиел, колко е объркан почти постоянно. Да не говорим за онова в последния епизод: "Hey, butt-ass!"  Crazy Милия той.

# 578
Моят любимец е Сам, много си го обичам, много.
Иначе тримата просто нямат равни! Колко се смях на онази серия, където Дийн заведе Кас в публичен дом  hahaha

# 579
  • # супернатурална #
Там, там Laughing
Имаме си нови мармотки, добре дошли , момичета!

# 580
Добър вечер (най на края),
надявам се скоро да не ми се налага да стоя до късно заточена в кухнята правейки торти .... и да не ви изпускам от страница  Joy
Добре дошли на новите мърмотки , и членки на райската градина.
november_rain anbibian  
(цъкнете в/у подаръчетата  Mr. Green)

Със сутрешното кафе и сутрешен вестник цък

познайте къде е г-н Екълс (всъЩност може да сте я виждали вече, знам ли, то тук не остана снимка дето не е видяна) и малко фото матр'ал  А, че тук Джаред не може да го познаете Crazy

Относно, новината дето Злата е споменала ....  ако не бъркам, Дейна в тази тема беше писала, за друга новина, че Дженсън в 6ти сезон Ще режисира два епизода  newsm78, не един както е било планувано ......

П.П. Тъй като съм на вълна Джаред  Blush ... ето и оЩе малко ....... леееееко брадясал 
Утре Ще подхвана тренера  ....  Blush Mr. Green

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 03:08 от bicho malo

# 581
Здравейте!
Охоо, има нови попълнения! Добре дошли, anbibian и november_rain!   bouquet   bouquet Много се радвам винаги, когато има нови лица в темата, а пък когато се случи да не са фенове на Дийн радостта ми е още по-голяма  Mr. Green.

bicho malo, от къде го изкопа тозиWeekly  World News? Така съм му се хилила  Joy. Дженсън и Джаред няма шанс да ги сбъркаме на нито една снимка, без значение от кога е. Толкова техни снимки са минали пред очите ни. Само дето не всичко можах да видя.  Sad
и малко фото матр'ал  А, че тук Джаред не може да го познаете Crazy
Ей тез неща ни ми се отварят.
Пропуснала съм го това, че Дженсън ще режисира два епизода. Пак съм бляла някъде  ooooh!. Това е радостна новина!

Галя, честита ти татуировка! Сега поне за теб съм спокойна, че няма опасност да те обладе някой демон, а само някой Уинчестър  Wink Mr. Green

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 11:35 от Злата с метлата

# 582
  • # супернатурална #
Злате, благодаря, да ти се връща Laughing С последното изречение и двете снимки съвсем развинти въображението ми  Flutter

# 583
Злате, използването на тази дума с "О" (обла...), значително повишава градусите тук...  Crazy Crazy Може да се стигне и до възпламеняване ..

Здравейте и от мен anbibian и november_rain, добре сте дошли  newsm18 newsm18  Party Time

anbibian, специално те черпя с тази картинка (единствената, която още не съм публикувала на Сам)  Whistling

а november_rain, като любителка на Кас, може да си избере от иконките горе  Hug

# 584
Момичета,  Hug, изгледах последната серия от 5 сезон и сега подсмърчам Embarassed Не исках да свършва Whistling Ама какъв финал? ББ Сега, кой ги гледаше в двора? Сам или Луцифер? Кога е следващия сезон?

Общи условия

Активация на акаунт