SUPERNATURAL - Продай ми парче от душата си - 10 тема

• 37 258
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Момичета благодаря за топлото посрещане и подаръците   bouquet
Ама сте страшни, от къде ги изровихте тия снимки супер са  Grinning
kiora мисля че септември е началото на шести сезон, не съм сигурна на коя дата, но обикновенно е около 20-то число
аз лично изрових всички филми на джаред и дженсън и ги изгледах преди месец-два
Има един "Десет инчов герой". Лелелелеееее Дженсън там изтрепи рибата, а момичето в главната роля (Тиш) е жена му.
Предполагам, че по-запалените фенки вече са го гледали  newsm10

# 586
kiora мисля че септември е началото на шести сезон, не съм сигурна на коя дата, но обикновенно е около 20-то число
аз лично изрових всички филми на джаред и дженсън и ги изгледах преди месец-два
Има един "Десет инчов герой". Лелелелеееее Дженсън там изтрепи рибата, а момичето в главната роля (Тиш) е жена му.
Предполагам, че по-запалените фенки вече са го гледали  newsm10

anbibian, благодаря  bouquet Дали може да пуснеш списъка (вероятно е правено в темата, но аз нали съм "новодомец" Mr. Green Embarassed) с филми на Джаред и Дженсън Praynig, ще се радвам Party да ги изгледам Hug

# 587
http://www.imdb.com/name/nm0010075/

http://www.imdb.com/name/nm0655585/

http://www.imdb.com/name/nm0172557/

аз от тук си ги гледам и после ги тегля от замунда  Grinning

# 588
Здравейте, хора!  Hug
От известно време ви чета, най-сетне си казах - да взема и да ви се представя!  bowuu
Толкова ви се кефя!!!  Hug, при вас всеки пост е снимка  Crazy и съответно "умиргане"   Heart Eyes  Аз много плакна очи с вашите снимки!  Hug
Ъъ, мисля, че е излишно да питате от кои съм аз  Wink  Blush
Сега съм се навила да си изгледам за трети път любимия сезон - 4ти  Wink

# 589
  • UK

Ух на какааа.  Heart Благодаря за посрещането, момичета!   bouquet Layla, мерси! Избрах си една иконка и ето ме и мен, вече "окасена", хихихихи  Crazy Много Миша днес просто, и стоунхендж апокалипсиса гледах, леле малее  Heart Eyes
Сега, и аз да споделя малко мнение за края на пети сезон. Спойлери ще има, със сигурност!
Цитат на: spoiler
Още откакто почна Carry On My Wayward Son ми се завря една огромна буца в гърлото. След последните сцени с Импалата хубаво си поплаках - може би дори не беше толкова тъжно, за целия рев дето му хвърлих.  Whistling
Много ми хареса как е представена връзката Рай-Ад, особено очарована останах от думите на Луцифер, че не всичко е напълно черно/зло или бяло/добро.
Добре се случи, че Сам/Луци завлече и Микаил в пропастта. Просто ако беше останал големия зъл архангел, пак щеше да е някак недовършено.
Чък Бог? Е, това не го очаквах. Признавам си.
Сега ще видим откъде ще отпочнат шести сезон. Ако Сам не се беше появил накрая, това щеше да е перфектният финал за сериала като цяло. В смисъл, Дийн си заживява с Лиса, Кас става новият шериф в Рая, а Боби си продължава да е ловец. (Между другото изобщо, ИЗОБЩО не очаквах Боби и Кас да оживеят. Когато ангелчо се пръсна на парчета направо изпищях от ужас  Crazy)
Сега Крипке само ни остави да се чудим, това последното Сам ли беше, не беше ли, демон ли е, Луцифер ли е, имаше даже предположения, че е дух.  newsm78
Объркана съм и то доста.

Направо не знам как ще дочакам до септември, ох ох ох!  Mr. Green

Присъединявам се към мнението за Десет инчов герой - Дженсън там е просто иииихааа  Heart Eyes
И като за край едно подаръче за всички Сам-любителки. Сигурно е пускана снимката по-рано, но ми е една от любимите на Джаред, просто такъв поглед вади, как да не те разтопи.  Blush

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 21:12 от november_rain

# 590
Оооооох, тази снимка е от любимият ми период на Джаред, където е с малко по къса и рошава коса от сега.
Много ми харесва така  newsm76

# 591
Привет на новодошлите и от мен   55

Layla , благодаря за иконките с Кас   bouquet

# 592
  • UK
Destiel, много слънчева снимка, големи са сладури и тримата!  Heart Eyes Eто ви от мен един Миша за лека нощ   bouquet

# 593
е след тази снимка с тия боксерки с тигри надали ще се спи спокойно тази нощ  Joy

# 594
Здравей, ceciliya! Добре дошла!  Hug Been there, Dean that! Мнооого добро! Чак ме е яд, че аз не съм се сетила за това  Laughing

Един поздрав от мен за почитателките на Ten inch hero - http://www.youtube.com/watch?v=q7l7hsnu7vw. Като изключим този филм и Коледната колибка на Джаред, другите си заслужават гледането само заради момчетата.

Дестиел, страхотна снимка!   bouquet Кефят максимално и тримата  Heart Eyes Честит ти аватар!  Hug Много сте готини тримцата!  Wink

Лайла, тази иконка е просто невероятна    bouquet   bouquet

П.С. Момичета, мисля че няма нужда от тескт в бяло. Давайте смело!  Wink Дали Сам е Сам, или е нещо друго (демон, ангел....) е основният въпрос без отговор за това лято  Mr. Green Ще го разберем през септемри.

# 595
Мерси за посрещането!   bouquet
А Ten Inch Hero (как се превежда  newsm78 ), както и My Bloody Valentine (пак не знам  newsm56) съм гледала само заради Дженсън  Blush
Вие сте номер едно, момичета!!! Какви снимки намирате, и отде ги намирате, евалата! 
Ае, аз тук да ви питам, назад в темата има ли го, или да се върна и да разбера кой е градинар, кой мараканец, то това ясно стана, де, ама отде идва, местен хумор ли е, или мога да прочета някъде  Embarassed

# 596
Мерси за посрещането!   bouquet
А Ten Inch Hero (как се превежда  newsm78 ), както и My Bloody Valentine (пак не знам  newsm56) съм гледала само заради Дженсън  Blush
Вие сте номер едно, момичета!!! Какви снимки намирате, и отде ги намирате, евалата! 
Ае, аз тук да ви питам, назад в темата има ли го, или да се върна и да разбера кой е градинар, кой мараканец, то това ясно стана, де, ама отде идва, местен хумор ли е, или мога да прочета някъде  Embarassed

Сесилия, добре дошла и от мен (цък за да отвориш).
Градианрки, мараканки ........ кокетки мажоретки, го има малко по назад в тази тема (аз не се захваЩам да го обяснявам, че може да го огелпя някъде и после да ме "старите" хрътки, агенти и т.н.)

# 597

Ае, аз тук да ви питам, назад в темата има ли го, или да се върна и да разбера кой е градинар, кой мараканец, то това ясно стана, де, ама отде идва, местен хумор ли е, или мога да прочета някъде  Embarassed

тук чети наскоро си говорихме за същото  Grinning

Злате, и на мен таз иконка на Кас най-ми е любима  Hug

мм, много късно стана и е време за лягане. Пожелавам ви сладки сънища  Crazy Crazy

П.п.
bicho malo, много хубав гиф-а, тц, тц  Mr. Green  bouquet  bouquet

# 598
Пожелавам ви сладки сънища  Crazy Crazy

П.п.
bicho malo, много хубав гиф-а, тц, тц  Mr. Green  bouquet  bouquet

ААааааааааааааа Layla , едно много симпатично момиченце кокиченце ми го подари за РДто .......   smile3534
Аз отивам да лягам при горепосочения г-н .....   

# 599
Добро утро! Заповядайте на кафето!

И добре дошли на новите попълнения Hug

Общи условия

Активация на акаунт