В СЕПТЕМВРИЙСКИЯ отбор си имаме вече ПЪРВО бебче Божидар !

• 22 549
  • 708
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Всяко раждане е различно и всеки си прави избор но наистина ако имам възможност бих родила нормално!
Аз родих много лесно без нито един шеф и пожелавам на всички раждане като моето! Hug
НАдявам се и сега да ми се предостави такава възможност макар и с две бебета но ще видим още е раничко! Praynig
Мен много ме е страх от секциото! Confused

# 436
Здравейте, мами.
Мнооого топло, а и като си на работа и то в кола по цял ден е още по ужасно,но ми остава още 1 ден  smile3508

За раждането и мен мнооого ме е страх, а на всичко отгоре се чудя между Шейново и Тина Киркова. Чудя се дали да си плащам за избор на екип - вие какво мислите, дали си струва или е въпрос на късмет?

На срещата няма да дойде аз много ми е далече Южния парк и в тези жегии  ooooh!

До колкото разбрах живееш в люлин - аз съм в надежда и ще ходя с кола.Ако можеш да стигнеш до орион мога да те взема от там и да ходим заедно.Ако искаш разбира се.

Ако кажете аз мога да направя фейсбук профил  и ако му дадем само приятели да виждат снимките може и там да си ги качваме. Тъкмо ще се сравняваме " преди/ след" А ако е удобно може ли да помоля и аз за паролата, че ми е много интересно дали моя тумбак не е най- голям. И обещавам да се снимам и да си кача снимката ( вече съм в седмия месец,а нямам нито една снимка )

# 437
ето и аз да направя първия си пост като бъдеща мама на септемврийско бебче Wink
малко късно се сетих да се включа във вашия форум, но... по-добре късно, отколкото никога, нали така  Embarassed

# 438
Никога не е късно  Wink

Добре дошла   bouquet ,  дано ти е приятно сред нас .

# 439
На мен от няколко дни ми е сериозна тема за размисъл, и заради тези проблеми с кръвното още повече се замислям че няма да ми разрешат да раждам нормално. е още доки нищо не ми е казал относно раждането..
а аз предпочитам нормално да е  страх ме е от секцио... Thinking

# 440
  • София
gala9,благодаря за поканата аз също мога да съм с кола но просто ми е далече не е това проблема  Rolling Eyes а не се чувствам много добре като пътувам!
Все пак ако реша може да дойда но не знам още,мерси много!  Hug  bouquet

На вън малко поразхлади но вътре ако няма климатик няма да се живее ние сме на 12 етаж  и нещо страшно!
До сега бяхме на вън и беше супер! Party

# 441
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=108464925867869

предложение от мен за група във фейсбук Heart Eyes
Много приятни емоции за днес мами newsm44

# 442
Добро утро и от мен тумбачета,
iiyn не разбрах направила си група или предлагаш да направим  Embarassed,в фейса определено ще ни е по лесно да качаваме снимки,ако някои направи или ве че е направил ще е супер,мога и аз да се пробвам ако няма други желаещи Hug

Vany666, наистина изглеждаш супер,може да ми се смееш но мисля че с теб сме се разминавали по улиците Grinning
За мамите,които ни завиждат че сме на морето/в Бургас съм  Simple Smile/,много го обичам,но така и не съм стъпила на плажа все още,като гледам не знам кога и ще стане,пък ми се струва че ще съм като тюлен в бански/първо трябва да намера такъв в който да вляза Embarassed
Иначе бебчо си ме рита най редовно,вечер е неудържим,корема ми се мести и приема всякакви форми Laughing
Ако имахме видеозон в къщи сигурно щях постоянно да си го гледам,имам още мн време до прегледа,а ми се иска да го видя Heart Eyes
Май много се разписах,лек ден на всички мами и бебчовци Heart Eyes

# 443
Добро утро момичета Simple Smile
Пожелавам ви прохладен ден и се надявам тази нощ да сте поспали малко по-добре.
llyn, поздравления за групата във facebook Simple Smile
Имам един въпрос към вас, ползвали ли сте до сега колани за бременни и смятате ли, че помагат и са полезни? Вече малката кукла започва да ми тежи, но си мисля дали ако я поставя в такъв колан, ще се чувства добре ?
Ще се радвам ако споделите впечатления Wink

# 444
Аууу много съм зле,най накрая се светнах че групата я има,ама разсеяна му работа!
Браво на llyn,
TanitaDanaia  по повод коланите за бременни,жената на шефа  ми видях че носи такъв/тя също ще ражда септември/твърди че и помага,но аз не си го представям в тия жеги и без това всичко ми пречи.Но и на мен ще ми е интересно инфото от други мамчета Simple Smile

# 445
Добро утро!

Аз явно съм по-зле.Как да вляза в тази група във ФБ, имам регистрация, ама нещо не мога да се справя сега?

# 446
  • Варна
Добро утро!
И аз исках да питам как да стигна до групата?

# 447
Копирайте целия адрес, който е дала llyn.
След това има бутон "присъедини се " Simple Smile
Хайде чакаме ви Simple Smile

# 448
Ще ви кажа аз как загрях,не натискайте директно на линка във форума,а копирайте целия/явно не е излязъл нацяло/http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=108464925867869/ето това е цялото,копнето го горе в търсачката и отваря направо страничката Wink

# 449
llyn, включих се към групата във фейсбука! Браво за труда!   bouquet   bouquet   bouquet
Kirra, мила, как си ? Отдавна не съм писала и не съм те засичала. Аз в неделя бях на плажа и наистина бях като някой тюлен  Laughing, бях на Бургаския и съжалявам (знаеш, че е мръсно). Ако пак решим с моя да ходим, ще е към Дюни или Аркутино  Wink ! Иначе направих опит да вляза в морето за 5 мин. и да поплувам, ама наистина бях като някоя шамандура  Laughing , корема ме натискаше надолу, а бе много странно, иначе водата беше приятно прохладна  Sunglasses !
Приятен ден на всички! Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт