В СЕПТЕМВРИЙСКИЯ отбор си имаме вече ПЪРВО бебче Божидар !

• 22 543
  • 708
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте и от мен! И аз се включих

# 451
Добро утро и от мен  Hug  Видях групичката във фейса и аз се присъединих.
Момичета ще споделя нещо с вас, защото съм много объркана. Вчера отидох при друг лекар на преглед. Останах много доволна, защото много подробно ми обясняваше всичко, а моят при който си ходя на ЖК е малко пестелив на думи и винаги трябва да го питам аз, а пък аз все нещо ще забравя. Та вчера този лекар ми вдъхна такава надежда и кураж че не мога да ви я опиша с думи. Изобщо не съм с плацента превия, плацентата си ми  е нормална, не е ниска, няма място за притеснение. И той потвърди че ще си имаме мома  stork-girl  Спря ми някой от лекарствата, защото каза че са доста и няма смисъл да ги пия. Аз понеже вече се бях нагласила че ще раждам секцио и го питах за това. Той каза че на този етап всичко е нормално и нищо не предполага че трябва да раждам секцио. Аз два месеца съм все в легнало положение в къщи, сега направо ми идва да хвръкна  Laughing Каза че може да е била ниска плацентата в началото но вече не е, а моят си лекар ми каза миналата седмица че още ми е ниска, какво да мисля незнам   #Crazy Бебка е добре, тежи 1 400 кг, на мама слънчицето  Hug  Предписа ми малко желязо да пия, защото бебка сега изсмуква всичко и така аз трябва да си го набавя, защото при раждането някой родилки губят повече кръв и можело да се стигне до усложнения, та зато сега е хубаво да пия от него...
Тази сутрин нещо ми се вие свят, та ще си полегна малко сега пак...
Аз май никога не съм писала толкова много  Joy   спирам вече..
Пожелавам ви прохладен ден с много настроение като моето...

# 452
  • София
Привет от мен.

Имам питанка.

Дали можем тази група във фейсбук да я направим само с разрешение за достъп.
Не съм наясно как става, ама да си изпльоскаме снимките и да са достъпни за всички не е много добра идея.

# 453
Фъстъчка , и аз съм за твоето предложение Wink
Истината е че не съм оповестила във фейса, че скоро ще ставам мама Simple Smile

# 454
Не мога да открия групата и това си е, копирам целия адрес, но ми дава това:

Няма резултати за http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=108464925867869.
Проверете правописа си или пробвайте друг термин.

Как е името на групата да се пробвам така да я намеря?

# 455

Ember името е -Септемврийски мами 2010

# 456
Привет, маомичета! Simple Smile

Ember , не го пиши в търсачката, а просто пейстни линка.

gerinceto, много се радвам за хубавите новини при теб!  Hug

Kirra, Vany666, аз също не съм ходила още на морето. Не ми остава време за нищо, дори и да си почина. Sad Срам ме е да си кажа, но аз до морската не съм слязла още... Вие при кой сте на ЖК?

Присъединих се и аз към групичката. Simple Smile

Хубав ден!

# 457
  • София
Здравейте и от мен! Вчера бях на преглед - бебетата са добре, едното е 1204 кг, а другото - 1160 кг, доки каза, че си отговарят на 28-ма седмица. Сега обаче и двете са седалищно и ако останат така ще се простя с надеждата за нормално раждане.

# 458
Kirra, благодаря! Hug
Присъединих се и аз.Предложението за достъпа на групата е добро. Peace

# 459
Айде, присъединих се в групата и аз... Ще трябва във фейса да си пишем никовете от тук, за да се разпознаем Simple Smile
Чета ви само от няколко дни, без да пиша... ама голям кеф ми е да съм си вкъщи и да не ходя на работа. Крачката ми не отичат толкова, а и климатика вкъщи... еми, обичам го тоя уред!
Е, имам и малко да се оплача... Предната седмица мъж ми катастрофирал, някакъв го ударил. За щастие са само изкривени ламарини, но си е притеснително. Сега сме без кола и чакаме какво ще кажат застрахователите, че колата не е първа младост, пък е японка и частите са скъпи и не се знае дали ще излезе рентабилно да се поправя или директно да ни изплатят застраховката... а докато текат огледи, решения и прочие, сме пешеходци (добре, че вече моите излизания са из квартала, но все пак си е гадно).
Гледам, говорите за раждането. Аз се каня да питам докторката си в петък, когато съм на консултация. Подозирам, че ще ми каже, че е рано и че трябва да направя консултация с очен и хирург преди това, но поне да ме прати на съответните консултации. Аз не знам кое от двете предпочитам - и двете имат плюсове и минуси... Ще го мисля, като ми кажат докторите...

# 460
Здравейте мами,

за срещата в събота, аз съм в Красна поляна и ако на някой съм му на път в района мога да го взема с кола или да се чакаме някъде Hug

сега и аз ще се присъединя към групата на ФБ, само дето нещо интернета ме нерви и се точи от сутринта #Cussing out

Хубав ден и повече прохлада  Hug

П.П. Много ви завиждам морски мамчета, топнете по едно краче и за мен, че тази година ще пропусна морето ( за пръв път ми е от как се помня), но вече кроя планове за догодина живи и здрави Crazy

# 461
Здравейте!
Искам да споделя мнение за раждането- НЕ се страхувайте от секцио. Трудно е 5-6 дни в началото със ставането от леглото, но после с всеки изминал ден става все по-лесно, а и шевовете са само 5-6, най-много 10, махат се и се забравят, при естественото раждане е друго... На мен ми правиха секцио по медицински показатели преди почти 11 години, но като виждам какви са последствията от естествено раждане при приятелките ми, не съжалявам, че сега пак ще е секцио.

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 10:49 от adelinas

# 462
Какви са последствията при приятелките ти?
Били обяснила по подробно?

# 463
  • София
Да си каже - тоновете са добре, явно това с ускорения пулс е било нещо инцидентно. АГ-то гледа и сърцето и каза, че това което нея са я учили да вижда си е ок Simple Smile
Като ми казаха, че сега е наред и се разревах от облекчение  Embarassed
Е ще ида другата седмица и при Томова - и тя да види сърцето, но сега вече съм по-спокойна определено.

Обаче мен са ме почнали контракциите, ще пия ударно магнезий - 3*2 хапчета за седмица, после 3*1. Ако обаче лекарката не хареса нещата след 2 седмици, ми каза че ще ме прати в къщи. Аз пък се опънах, че ще ми е скучно, работата ми не е тежка и отговора беше - никой не те пита Simple Smile
Иначе съм 'желязна' - 120 хемоглобин Simple Smile

LITA_, с Лора бях с високо кръвно през цялото време и пиех Допегит - 2*1 на ден.
Когато ме приеха в Шейново -  вече преносвах и не си бях пила хапчето (отидох на тонове, пък то почнала родова дейност и хайде към болницата).
Там ми измериха 140/90 кръвно. Дадоха ми 1 Допегит и ми казаха - чакаме те половин час да видим дали ще падне кръвното, ако не падне - отиваш в операционната. Е то взе че падна и си родих нормално.
Ще може да родиш нормално, но ако не може да го овладеят - лекарите няма да рискуват и да чакат, си мисля аз - поне според това което беше при мен.
Но както и да мине раждането, важен е все пак крайния резултат  Hug

Иначе аз няма да мога да се класирам за срещичката - тр. да гледам детето, таткото ни е на работа, за мое съжаление.

# 464
  • София
Е, какви са последствията от естественото раждане? И двете си имат и плюсове и минуси. Аз родих дъщеря ми много трудно, накрая се стигна до форцепс, но на другия ден бях като нова. Слава богу и за детето нямаше никакви последствия. Сега пак съм навита за естествено раждане, но ще трябва да се съобразя и с внението на лекарите, защото вече имам две мнения, че с повече от 3 1000 - 3200 гр. бебе едва ли ще се справя

Общи условия

Активация на акаунт