В СЕПТЕМВРИЙСКИЯ отбор си имаме вече ПЪРВО бебче Божидар !

• 22 574
  • 708
  •   1
Отговори
# 420
Някои момичета бяха подговорили за Фейсбук,айде ако има някоя мама желаеща да ни направи група,че аз не съм много по това  Peace !   bouquet

# 421
  • София
Привет момичета! Simple Smile
Явно жегите на всички са ни проблем. А е само началото на лятото... Май и ние ще трябва да се обзавеждаме с климатик, че изобщо не се трае. Вчера на Витоша се бяхме изпокрили под едни сенки и беше супер, ама за кратко.
akspet и на мен от жегата кръвното ми пада страшно. Sad  В събота с целия си акъл следобяд в най-горещото се отдадох на готвене и чистене. После на разходка с малката, че то тя си иска компания. И като се прибрах бях ни жива, ни умряла. По спешност се обаждах на мъжа ми да се прибира и като си премерих кръвното се оказа 40/80. Добре поне че Ивана ми е разбрана, та като не ми е добре кротува и слушка.  
talktoher, жалко че си разочарована от моренцето. И съм съгласна с теб, че сега е момента да се спасяваме в планината, край някое басейнче. Точно на такова място смятаме да почиваме след десетина дни - на Велинград.
Flash Dance, все забравям да ти кажа, че дъщеря ми много харесва твоя аватар.  PeaceКато види снимката и само се гушка като момиченцето до корема ми.  Blush
beb4o_fb, стискам палци за прегледа ти днес! И да не забравиш да се отчетеш после.
RYBI, радвам се на добрите новини!  Simple Smile Страхотно е че има подобрение! Много вяра и сили ти желая!  Hug И ни дръж в течение!  Praynig

# 422
ето ме и мен на плажа - като едно тюленче съм  Crazy http://september2010.snimka.bg/maternity/koremcheta-september2010.484280.19214357

# 423
Хихи, Мирка, радвам се, че й харесва  Hug Защо не я снимаш както се е сгушила до теб и да си направиш аватар с нея.  Би било чудесно  Heart Eyes

# 424
Как ви завиждам на тези, които живеете до моренцетооооо !!!  Hug   Hug  Hug Аз на басейни не ходя, т.е. ходя, но не влизам тъй като ме е гнус. А пък сега бременна да не говорим, та се надявам поне за  малко да можем да отскочим до морето и да се цопна във водичката.  Flutter

И аз не издържам в тези жеги, а от миналата седмица в офиса е такава лудница и такъв стрес, че нямам думи просто. Не мога за секунда да си отдъхна. Такъв стрес май досега съм нямала.  #Cussing out

# 425
Леле, каква новина си имаме!
Да е жив и здрав Божидар (името е чудесно - съпруга ми е Божидар), много силен и борбен да бъде за радост на мама и татко! Praynig Hug
RYBI, много кураж и  Hug, дано скоро се гушкате всички!

Аз най-после купих няколко нещица за бебчо, много съм доволна.И въпреки, че не ми е за първи път голямо чудене падна какво точно ми трябва, какъв размер да взема...Вики следеше стриктно процеса и непрекъснато харесваше и предлагаше да купим някакви дрешки в розово-лилавата гама. Simple Smile
Днес бях на консултация - бебчо е добре, но е застанал напречно.От едно известно време усещам, че не е правилно застанал, ама все си мислих, че е седалищно, а той се е излегнал в хоризонтално положение почти.Та ако се задържи така - секцио, ама каквото такова.Аз и без това не знам какво искам, поне ще ми спестят голямото терзаене за начина на раждане.
Dana_2010, май и при теб беше така бебето?
В сряда пък съм на съдов хирург, защото много ми се пукат вените.Не че нещо могат да направят в това ми състояние, но все пак да ме видят.
А за жегите - ужас е някакъв.Ние живеем в къща, та поне на двора на сянка е екстра, поливаме си пода на барбекюто със студена вода и горе долу се живее.А Вики беше най-доволна - цял ден в басейна се пличка. Simple Smile
Искам и аз на море, ама дали ще стигнем до там...ще работя до последно живи и здрави и не знам ще остане ли време.

# 426
# 427
Здравейте и от мен, момичета!

Аз днес бях на консултация, бебчето си расте, но малко се притесних, защото лекарката много време го гледа и не ми даде да се надигам и да надзъртам в монитора. Каза да лежа и да си трая. И аз съответно не можах да видя как е застанал мъника, пък така чаках да го видя с нетърпение. Надявам се, че не е имало някакъв проблем, който е решила да ми спести. Иначе ми изписа да пия Но шпа и Магнерот - за 2 седмици.

Уххх, в тая жега и аз много ви завиждам на всички на морето. Само ако не беше толкова далече...Така ми се ходи на моренце...

# 428
И Юлските мами започнаха с бебевалежа  Crazy ,хайде да минава август вече  Mr. Green и да почваме и ние  Laughing !
Даже си мисля след някоя темичка,да си изберем и мами вестителки  Heart Eyes !
NKl не се тревожи,важно е че бебчо расте  Hug!
vany666,твоето коремче много мъничко,поне няма да ти тежи  Mr. Green  Hug!
Ember,може бебче да е обърне според мен има време,а на теб заради очилаа не е ли задължително секциото  newsm78 .А на кака Вики,сигурно и се искаше сестричка,затова гледа ж розовата гама  Mr. GreenHeart Eyes
Jani4ka и аз и аз мн им завиждам на морските сега,на нас вече почти на 100% ни се отлага морето  Rolling Eyes ,как ще ги издържаме тия жеги незнам  Hug!
Хайде лека вечер! 

# 429
Момичета кажете си мнението относно секциото.

секцио или нормално раждане?
аз с това кръвно малко ме съмнява да ми разрешат нормално раждане  Rolling Eyes

# 430
Ember,може бебче да е обърне според мен има време,а на теб заради очилаа не е ли задължително секциото  newsm78 .А на кака Вики,сигурно и се искаше сестричка,затова гледа ж розовата гама  Mr. GreenHeart Eyes 
Ами и аз не знам вече, с предишната бременност диоптъра ми скочи с цяла единица, дали от раждането, дали от самата бременност.Сега очната лекарка при която бях казва, че очните ми дъна са идеални, гинеколога обаче ме пита готова ли съм да си поема риска...Очакват голямо бебе, защото вторите по принцип с раждали по-големи...Такива ми ти работи.И аз седя и се чудя какво да правя.

Vany666, много фина бременна си. Peace

# 431
LITA, аз съм твърдо за нормалното раждане !  Peace

# 432
  • София
Лита,аз съм също за нормалното раждане разбира се ако няма проблеми здравословни!

На срещата няма да дойде аз много ми е далече Южния парк и в тези жегии  ooooh!

# 433
Danielka,Ember благодаря ви, но все пак ми тежи корема  Hug Blush
LITA и аз съм с две ръце за нормалното раждане,ако нещо изрично не налага обратното  Peace
На мен лично ми е много сташно,но след преживяна коремна операция знам какво е възтановяването и повярвай никак не е приятно  Confused Е зависи и от човека и от прага на болката,но все пак е болезнено дни наред. А при нормално раждане ако всичко е наред(дори и с шевове) можеш сама да си обгрижваш бебока-та нали тава сме чакали 9 месеца  Heart Eyes

# 434
Аз съм раждала само секцио, така че нямам база за сравнение наистина. Обаче си признавам, че аз желание да раждам нормално не съм имала никога Embarassed Майка ми много се е оплаквала по темата раждане и няма как да не ми се е отразило. Та добре ми дойде секциото. Ако случайно на някого се наложи секцио, не се плашете чак толкова. Аз си се грижех за бебето втория път още от втория ден. Болки имах около 1 седмица.

Ако няма проблеми обаче, нормалното си е за предпочитане.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт