В СЕПТЕМВРИЙСКИЯ отбор си имаме вече ПЪРВО бебче Божидар !

• 22 594
  • 708
  •   1
Отговори
# 405
И аз да се включа за днес  Hug
v_spasova надявам се да си права за сбърканите хормони и септември всичко да се нормализира  Praynig Сега сме все още средата на юни а аз вече не иизззддъърржжжам от жега  sweating
Хайде стига съм се оплаквала  Crazy
Пожелавам ви един прекрасен ден.Аз може би за разлика от много от вас бягам навън,че там е по-прохладно  Thinking Под сянката в градинките подухва ветрец и е супер  Mr. Green По морето винаги има ветрец, което за лятото е рай  Heart Eyes

# 406
  • В царството на мечтите
лек ден и от мен. Аз се захващам с четене, защото тези изпити в тази жега ме довършват.

# 407
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug !
Да се запиша и аз днес Simple Smile Ми, жега...   Nature Sunny !Не излизайте по обед и пийте мнооого течности!Потенето си има цел, не се притеснявайте!Така се охлаждате Simple Smile
Кураж на мама RYBI  Praynig Peace Praynig Peace Praynig Peace !Щом диша самостоятелно малкото човече и наддава..., значи всичко е наред Simple SmileИска време и търпение!Всичко ще е наред   Peace!
Хубав ден на всички   Nature Sunny!

# 408
  • София
Може ли да помоля за новата парола? Преди малко успях да разгледам малко снимки, влизайки със старата парола - какви сладки коремчета имате! Аз съм отново слон - балон в действие, ще се снимам тези дни да ви покажа и да ви развеселя. Направо съм си ходеща атракция Heart Eyes

# 409
RYBI, и аз се моля всичко да е наред с Бобчо и по-бързо да може да си го вземете у дома  Praynig А дотогава, повтаряй си, че е в добри ръце, това е най-важното  Hug

На мен наистина ми е изфирясал акъла тези дни.  Crazy Нали ви писах, че и климатиците не ме оправят. А то аз съм ги оставила на режим топло и колкото и да свалям температурата, те не охлаждат естествено  Mr. Green Добре, че се оплаках на мъжа ми, та той ме светна да сменя режима. 

# 410
  • В царството на мечтите
dana2010 горкичката

# 411
На мен наистина ми е изфирясал акъла тези дни.  Crazy Нали ви писах, че и климатиците не ме оправят. А то аз съм ги оставила на режим топло и колкото и да свалям температурата, те не охлаждат естествено  Mr. Green Добре, че се оплаках на мъжа ми, та той ме светна да сменя режима.  

Синът ми оня ден ми направи този номер в колата  Crazy Врътнал копчето на червената секция и се чудя защо ми е дваж по-горещо!  Laughing

Много съм зле с жегите, гледам да излизам минимално и стоя вкъщи на климатик. Сутринта само за 1 час излизах и се прибрах като пребита...

RYBI, стискам палци всичко да е наред с малкото ви бебче  и скоро да си го приберете вкъщи!  bouquet

# 412
ОХОООООО КАКВИ ХУБАВИ НОВИНИ СИ ИМАМЕ В ТЕМИЧКАТА! smile3501  БРАВО МАМО RYBI ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МЪЖЛЕТО, ДА НАПЪЛНИ БУЗКИТЕ БЪРЗО, БЪРЗО И ДА СЕ ГУШКАТЕ ВКЪЩИ!
За сега приятен и прохладен ден на всички, а аз се връщам да ви чета.

# 413
  • София
Danna 2010, вече ще се разхладиш. Аз вчера също бях като риба на сухо, но не пусках климатиците, защото имам спомен че не работят...да, ама не - те духат само студено, а мен това ме устройва идеално! Хазяинът се е погрижил във всяка стая да има климатик, а аз се мъча на жегата - бременен му акъл Joy Heart Eyes

# 414
Дано само да грешат, като казват че лятото ще е много горещо, защото трудно се издържа сега, камули когато стане още по горещо. А аз още съм на работа и направо не издържам вече:(

# 415
Привет и от нас  Hug
Браво мамо RYBI, много хубави новини щом диша сам и наддава, значи всичко ще бъде наред. Голям герой е малкия Божидар Hug
момичета и мен ме морят жегите, но не се потя а само ми  пада още повече кръвното от топлото. Скрила съм се под климатика с едно кафе и чакам мамето да дойде днес малко да си ме поглези Heart Eyes днес е почивка и ще сме си по женски.

Хайде тумбачета лек и спокоен ден ви желая и се пазете Hug

# 416
Здравейте и от мен!

RYBI, Нека бързо укрепне БожиДар и да може скоро да си го гушнете, а на теб много кураж и сили!

Аз нали ходих на море за 3 дни  Tired Tired Tired Tired Tired май това ще ми е последното - не знам! с голямо нетърпение го чаках този момент, а то се оказа много шум за нищо! Първо, че пътуването беше КОШМАРНО 7-8 часа до Албена! Второ, беше толкова горещо още в 9 часа сутринта на плажа, че не можеше да се диша. Не съм си показвала носа извън чадъра, че усещах как ще си припадна, морето - спокойно като езеро, вяртър - НИКАКЪВ! Като резултат на всичко това , снощи се прибрах с двойно подути глезени и се чувствах като парцал. И вярвайте ми, 8 4аса да се пътува в седнало положение  с този корем е ЖИВО МЪЧЕНИЕ! Единственото хубаво на цялата почивка беше ХРАНАТА в хотела!!!!  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

А в нас каква  жега е ............. Ние сме на последния етаж на една кооперация и в спалнята си е жива сауна  ooooh! ooooh! ooooh!  Как ще оцелея - НЕ ЗНАМ. Ходя от няколко дни като сякаш съм под упойка.....

# 417
  • у нас
Ходя от няколко дни като сякаш съм под упойка.....

много точно описание на състоянието в което изпадам ooooh! ooooh! ooooh!

иначе кофти за почивката Confused

# 418
Май някъде високо в планината трябва се ходи , ако ще се ходи някъде, ама пък да има и басейнче, че много обичам да плувам  Peace Peace

# 419
И аз днес се престраших и пуснах климатика, избягвам го понеже от разликата топло-студено веднага настивам, но просто вече не се издържаше  sweating - 30градуса в 8 сутринта в дневната. А съботния плаж ми се отрази много добре, беше приятно топло без да е жега, моренцето хладничко- чууудно. Добре че не се налага да ходя на работа в тия жеги, това му е неприятното на летните бременности - потиш се като прасе, задъхваш се, отоци... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт