В СЕПТЕМВРИЙСКИЯ отбор си имаме вече ПЪРВО бебче Божидар !

• 22 607
  • 708
  •   1
Отговори
# 390
Момичета,незнам защо,но при мен отваря само с новата парола,може би дава някаква грешка,утре ще се помъча да видя какво става  Hug Hug Hug!
Когато влизаш във профила ти го отваря с новата паролка , а когато разглеждаш само снимките ти иска старата  newsm78

# 391
Благодаря на всички за милите думи HugДнес ходихме да видим Бобчо.Диша самостоятелно,качва.Поплаках до кувиоза,приказвах му,а той ми пусна две леки усмивки.Душата ми остана там.Всеки миг се моля милото ми съкровище да се пребори,да наддаде бързо и да си го вземем у дома.Чак тогава ще се успокоя.Аз горе долу съм добре,нямам сили още,но мен не се мисля.Бъдете живи и здрави мили мами   bouquet

# 392
RYBI не мога да си представя какво ти е на душичката................. Всичко ще бъде наред . Пращам ти много   love001

# 393
RYBI мога само да ти пратя много  Hug Hug Hug Бъди силна мамче важното е, че бебчо наддава.Зареди се с много търпение и всичко постепенно ще си дойде на мястото  Praynig Praynig Praynig

А аз да питам или да се оплача,незнам кое е по-правилно.Знам,че при тези температури на всички ни е много ГОРЕЩО, но мисля че при мен е прекалено потенето.Нямаме климатик а сме само на вентилатор(това до сега не ми е пречело),но с моя нисък хемоглобин е още по-гадно.При обилното потене се губи двойно количество желязо  Tired И на мъжа ми му прави впечатление,че много се изпотявам  #Cussing out Преди беше обратно.На вечер се преобличам минум по 4 пъти и всичките ми блузи са все едно потопени в леген с вода  SadПоследния ми душ е винаги към 3 през нощта иначе няма заспиване.
Има ли някой който е така като мен?
Извинявам се ако съм ви досадила с тъпия си проблем, но започвам да го намразвам това лято  Confused

# 394
Здравейте мамчета и тумбачета  Hug
Мале много ме е срам се съм писала от сигурно 2-3 месеца не съм ви забравила влизам от време на време да ви чета и така и не стигнах до писането (за което се извинявам пак)  Embarassed .Покрай мене много щуротии и все нямам време да драсна някой ред, е сега и аз съм безработна (по стечение на обстоятелствата) та се надявам да съм по редовна в писането!
Гледам, че повечето вече са в отпуска и говорите кой какво копува и си е харесал.... и аз съм много ентусиазирана от предстоящите покупки... даже вече направих някои от тях! Да се похваля купих си количка  1stroller намерих си я на много хубава далавера и съм много щастлива  Mr. Green Само дето я няма вече по сайтовете да ви я покажа.... И ние си взехме нова колица по голяма и широка за бебо  travel ..... Малееееее най-важното щях да забравя да ви кажа  ooooh! Много съм зле Ще си имаме момченце вече може да ме запишете в първата страничка  Wink Копувам бодита панталонки много са сладки и всеки ден си ги гледкам и ми е много мило.... нямам търпение вече да излиза това човече!

RYBI И аз ти пращам много  Hug бъди силна и не спирай да вярваш, че всичко ще е наред!

Тоова е за сега от мен похвалих ви се  Wink Мнооооого  Hug Hug на всички, и обещавам да съм по редовна в писането вече!

# 395
Ох, миличка RYBI, много сила ти пожелавам, както и на твоето детенце  Hug! Нека скоро да си е в твоите прегръдки!

# 396
Здравейте мамита!
Искам да честитя на Rybi и стискам палци скоро да си вземе Божидар.Не съм писала отдавна,защото подготвям сватбата и не ми е лесно,защото нямаме много време.Бяхме на преглед и ми записаха тоновете на бебчо,но не ни гледаха на видеозон.Момичета на вас случва ли в се да сваляте килограми в тази жега,защото аз свалям по кило на ден от половин седмица.Вярно аз качих много за тези месеци (цели 25) до момента,но доктора каза,че съм с такава натура иначе си ям както обикновено.Кога ще има пловдивска среща???Пожелавам ви лек и усмихнат ден!

# 397
Добро Утро!
Закуската
 Ivelina_Sh,добре си се завърнала и честита синия новина  Hug   bouquet!
Слънчев и усмихнат ден момичета  Hug  Heart Eyes

# 398
Добро утро и от мен!

Руби,жив и здрав да ви е малкия БОЖИДАР!Бързо да наддава и да си го вземете при вас!
Аз снимките го отварям с новата парола.Ние вчера бяхме в майка ми на басейн,даже хванах и малко тен.Лошото е,че не мога да плувам,защото ме заболява корема,ама карай.Малката беше много доволна и сега още спи.
Днес пак ще е топло,така че по възможност не излизайте!
Целувки на всички!!!

# 399
  • у нас
и аз искам да се оплача от жегата- отичат ми краката Confused до сега не се беше случвало, но вчера ooooh! дори и тази сутрин като се събудих не бяха спаднали до нормалното си състояние.... и това е само началото ooooh! вижда се и края на моята работа Thinking май е време да поприключвам, колкото и да не ми се иска Cry

Руби - много сили миличка ти трябват Hug ако имаш възможност качи ни някоя снимчица да видим първото бебе на темата Hug

Ivelina_Sh добре дошла отново- бъди по-активна и честита ти синя новина Heart Eyes

vany666 и с потенето съм много зле ooooh! ако това ти е за успокоение Confused просто не знам как ще се носим цяло лято  Rolling Eyes

желая ви прохладен ден, до колкото е възможно... Hug

# 400
  • София
Добро утро Simple Smile

NKl, относно пулса на моя бебок - лекарката искаше да чуе тонове и понеже пулса се задържа през цялото време 170, каза че е по-висок и че иска да ме чуе пак днес, довечера след работа ще ходя. Което за мен е добре де - в смисъл, ако има нещо притеснително и се хване навреме и може да се овладее, нека да действа.

Люляк, аз по гръб не мога да лежа - не ми е ставало лошо, но цялата се схващам - кръста и гърба, още от началото съм така и тия прегледи са ми голям зор - слагат ме да лежа по гръб и аз по някое време се завъртам настрани...

vany666, това е май една от екстрите на разбърканите хормони. Предната бременност - като се затопли и стана страшно, и след като родих продължи това гадно потене - цялото лято на 2008 бях така, докато не стана хладно. То да те е срам да се покажеш навън с мократа блуза Sad
Вчера и аз смених 3-4 блузи през деня... Успокоявам се, че септермври вече ще е по-халдно и че тогава и корема няма да тежи така Simple Smile

RYBI, смелост  Hug Моя шеф скоро се радваше че детенце на негови познати най-после са го изписали от Майчин дом - било се родило в 7-ми месец . И при вас всичко ще е наред.

# 401
  • Sofia
Rybi, миличка щом наддава малкия мъж значи всичко бързо ще се оправи и скоро ще си го гушкате, сега се погрижи за себе си, за да си здрава и спокойна за бебчо като се прибере вкъщи.
Аз от днес съм в отпуска до 45 дневния болничен, оказа се, че съм се прецакала, като след болничния преди две седмици съм се върнала на работа за малко, но здраве да е, моята заплата е малка, та няма да е кой знае колко голямо прецакването, аз исках да си взема заплатата за тоя месец, че вече два месеца не съм взимала заради тоя болничен, а то......стана каквато стана, но да сме здрави, тия пари ще ги изкарам после.
Днес имам час при лекарката си в 13.30ч. как ще отида в тая жега незнам. Тоя месец съм качила 2 кг. - от какво незнам, само на плодове съм, това ми се яде и въпреки това качвам, гледам вече и в моренцето се къпят някои, а ние ще отидем началото на юли и аз искам да се гмурна един - два пъти, ама ме е срам, станала съм страшна.  Embarassed Ще ходя вечер като си тръгнат хората.
Mirka, ходихме на един язовир преди Ботевград, така и не му запомних името, има и вилна зона там, хубаво е, но има много рибари и моя син определено им пречеше на рибата.  Simple Smile
Намерихме едно място в шубраците до една рекичка та там си правихме барбекюто, но пък нямаше полянка където да тича, но пък едва се наскача в рекичката.

# 402
Добро утро,
ужасна жега още от сутринта  sweating Само отидох да заведа детето до ДГ и оплезих език. Нямаме си климатик, но май ще си вземем, не виждам друг начин да изкараме лятото. Най-интересното е, че спя като пребита, което ми е много странно, защото в по-хладното се будех и бях кукуряк.
Оф, мъжа ми каза че го дават от утре вечер заоблачаване, сряда дъжд - дано, имаме нужда от разхлаждане.
Мамо RYBI разбирам те, макар да не ми се е случвало, дано бебе бъде скоро при вас  Praynig

# 403
Леле два дена ме нямаше и какви новини,
Rybi да и е живо и здраво момченцето   bouquet Hug,всичко скоро ще се оправи и ще си гушнеш съкровището!
Момичета и аз май хич не държа на жеги,не знам дали е от бременноста или нещо не ми е наред но постоянно ми прималява и причернява,почва да ми се гади,направо ужас Sick,а още ходя на работа,само че като гледам няма да изкарам дълго,аз съм като парцал Cry

# 404
  • София
Добро утро, сладурани-тумбалани Heart Eyes
Преди малко се върнах от пазар - закарах малкия до градината и минах да купя плодове и зеленчуци, че после няма да мога да изляза. Мен също ме мъчи тази жега, не знам как ще издържа. Днес съм на преглед - стискайте палци, че и при мен положението се влошава - потене, виене на свят, изтръпване на крайниците, подуване на краката....но ще издържа - само бебетата да са добре. Целувам ви и ви прегръщам Hug

Общи условия

Активация на акаунт