В СЕПТЕМВРИЙСКИЯ отбор си имаме вече ПЪРВО бебче Божидар !

• 22 609
  • 708
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте майчета,днес е ужассс,няма такъв пек,само за моренце е ,блазе им на тези от вас които ще ходят,ние ще пропуснем тази година,че този ремонт ни съсипа ooooh! Данна аз съм при Гешева,но нали ходя на частно при Алкан Емин(прословутия лекар,направил ин витрото на 62 годишната жена) и мисля при него да раждам,той неработи там,но изражда в св.Марина.Но аз ти погледнах термина ти си доста преди мен,така че ще черпя инфо от теб живот и здраве Stop
Лек и прохладн ден на всички:)))))

# 376
nat003, аз нали лежах вече 2 пъти за задържане в Св. Марина, та поне условията са много хубави  Peace И персонала е любезен, аз останах доволна  Simple Smile Във всяка стая има и легълце и ваничка с шкафчета за бебенцето и така завиждах на жените, които вече са родили и си бяха с бебенцата. Ще дойде и за нас този момент  Simple Smile

И от мен лек и прохладен ден на всички  Simple Smile Мен и климатика не ме спасява  Crazy

# 377
Охоо, от 2-3 дни не съм влизала и гледай каква новина !!! Да са живи и здрави бебе Божидар и мама Руби и скоро да се приберат вкъщи.
И тук във Варна е страшна жега, вчера направихме и първия плаж - Лора като цопна в морето и не искаше да излиза  Laughing Ние имаме климатик ама само за украса - зимата не го пускаме понеже сме газифицирани, лятото не смея, че лесно се настива. Чак вече като стане нетърпимо го пускам за малко  Embarassed
Честито на всички празнуващи  Two Hearts
ПП може ли новата парола - благодаря предварително

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 14:00 от E.L.

# 378
  • В царството на мечтите
ще може ли и на мен новата парола

# 379
Здравейте момичета Hug
Благодаря за милите думи и хубавите пожелания Heart Eyes
Днес малко релаксирам, че снощи ми дойде в повечко, притесних се за бебка, май и на нея й дойде на нагорно, не спря да рита и да бута цял ден и цяла нощ. Но днес нещата са по-добре, обажда се само от време на време, май наистина много има влияят нашите емоции.
Сетих се да ви кажа нещо, че вчера не ми остана време newsm78 относно коментарите ви за лежането по гръб. Докато бях на преглед за ехокардиография на бебка, ми се наложи да лежа около 45 мин. на гръб, а по принцип избягвам. Бебка много мърда и беше неспокойна, та докторката ми каза, че дори аз да не изпитвам някакъв дискомфорт, бебето може да изпитва. Спира се нормалната циркулация на кръв и от там и снабдяването с кислород на бебето.
Хайде момичета пазете се и се крийте под дебели сенки със студени фрешчета Mr. Green

# 380
  • София
Еххааа здравейте мацки!
Една от вашите мами любопитваше в нашата тема - септември 2009 и аз пък реших да полюбопитсвам във вашата  Grinning
Честито ви първо бебче...живо и здраво да расте и много сила на мама Руби...На другите мами пожелавам търпение и спокойствие...Последните месеци са най-гадни, но пъъккк после по едно или две малки съкровища ще си имате...
Успех на всички...направо ми се добременя трети път като ви чета Grinning

# 381
  • София
Божеееееее, само влизамвъв форума и търся септемврийското заглавие и........два пъти препрочитам и то било истина...........честито мамо Rybi,  да вие живо и здраво момченцето Hug Ти гледай да се въстановиш бързо, а малчо да събира сили и килца и скоро да си го приберете във вкъщи  Hug Praynig  bouquet

Ч.Р.Д на празнуващите на патерици......  bouquet
 Ох, голяма жега е аз гледам да си седя във вкъщи, че навън е ужас.... #Crazy
Мале как ще я караме.....само море и басейнчета са ми в главата...... Joy
Хайде приятен почивен ден  Laughing

# 382
  • В царството на мечтите
не ми дава да влизам в албума пиша паролата и натискам напред и пак ми зарежда същото

# 383
  • В царството на мечтите
otvori mi go no sas starata parola

# 384
може ли новата парола

# 385
И при мен така  newsm78

# 386
Честито първо бебче, Септемврийки! Честито, мама RYBI ! Нека бебе Божидар скоро да се възстанови, да качи килца, да си го приберете здравичко и се пазете много вие двамкатаHeart Eyes

Мами, аз днес вече направих първото моренце, макар и за малко, но поне ми се отрази добре, а се страхувах да отида  Simple Smile ! Сигурно това ще ми е за тази година  Laughing !
Е,хайде,приятен ден и почивайте! Отново, честито на мама RYBI !Пиши, като си вземете мъничето   bouquet   bouquet  Heart Eyes

# 387
Леле направо започва да ме е яд, че на село нямаме нет. 3 дена ме няма и сега така се  Shocked като прочетох заглавието на темата.
Честито  на мама RYBI  smile3525 На малкия Божидар пожелавам бързо да натрупа килца и много скоро да се гушкате в къщи   baby

мама на Део честит рожден ден и годишнина /на патерици/ akspet честито и на теб. Пожелавам ви година изпълнена само с положителни емоции   bouquet
Голям отбор си заформихме все юни и все на по 30 г.  Mr. Green
Дано не съм пропуснала някой празнуващ.
Да ви се похваля - вчера направихме първата баня с бебо http://september2010.snimka.bg/?album;aid=468998;pid=19199972 На малката явно и хареса, защото изобщо не се обади, а иначе е голямо шило и само дългите разходки я успокояват. Още от сега си личи че е морско чедо  Mr. Green
Благодаря на мамчето което пусна "маймунската тема". Оказа се доста интересна   bouquet

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 20:03 от rosi_m5

# 388
RYBI, ЧЕСТИТО !!! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ БОЖИДАР И ДА СИ ГО ПРИБЕРЕТЕ ПО-СКОРО У ДОМА !!!  Hug

МАМА НА ДЕО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА !!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНО ОБИЧАНА!!! СЕПТЕМВРИ ДА ГУШКАШ ЕДНА МАЛКА "ГОЛЯМА", СЛАДКА ГОСПОЖИЧКА !!!  newsm59 newsm67  party023
ЧЕСТИТА ТИ И ГОДИШНИНА !!!

AKSPET, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ НА ПАТЕРИЦА !!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ НАЙ-ХУБАВИТЕ ЕМОЦИИ ТАЗИ ГОДИНА И СЕПТЕМВРИ ДА СЕ СБЪДНЕ НАЙ-КРАСИВАТА ТИ МЕЧТА !!!   nbirthday newsm67  Gift

boonboon, не се притеснявай. И моето бебе е седалищно. Има още време да се обърне. При мен е малък шанса, защото съм с твърде тесен таз, но все още не се знае. Ако не се обърне ще трябва да родиш със секцио. Няма нищо тревожещо!  Hug

# 389
Момичета,незнам защо,но при мен отваря само с новата парола,може би дава някаква грешка,утре ще се помъча да видя какво става  Hug Hug Hug!

Общи условия

Активация на акаунт