В СЕПТЕМВРИЙСКИЯ отбор си имаме вече ПЪРВО бебче Божидар !

• 22 492
  • 708
  •   1
Отговори
# 525
Момичета давайте още предловения и утре ако Яничка е съгласна вече да сменим анкетата,ще пуснем новата за заглавие  Peace !
vany666 ,на мене ли прилича ?  Crazy  Ама аз съм с едни тъмно кафяви очи  Mr. Green

Danillka аз не гледам очите а цялото излъчване  Rolling Eyes което на теб ми напомня  Flutter

# 526
Момичета давайте още предловения и утре ако Яничка е съгласна вече да сменим анкетата,ще пуснем новата за заглавие  Peace !
vany666 ,на мене ли прилича ?  Crazy  Ама аз съм с едни тъмно кафяви очи  Mr. Green

Danillka аз не гледам очите а цялото излъчване  Rolling Eyes което на теб ми напомня  Flutter
Hug Heart Eyes Hug ,радвам се,защото то е мн сладко!  Mr. Green

# 527
  • някъде в България
Здравейте,включвам се много набързо пак.Потвърден ни е мъжкия пол на 100 % ех няма да е момиченце ама живо и здраво само да се роди.За името ще е Денислав,тежим 750 гр и си отговя на седмиците и моя доки ме успкой че нещата са нормални но увиличи магнерича на 4 пъти по 1 таблетка.Тия дни голямо търчане и разправий си имам,сменям педиатъра на малкия и движа нещата за яслата и ми е гръмнала главата.Като предложиние за ново заглавие ще дам това : Септемврийските тумбачета чакат свойте юначета
Незнам дали зцаглавието си заслужава,ей така ми хрумна сега и ще се опитам да ви изчета и да "влезна" в крак с последните новини.

# 528
Nkl, не мога да ти изпратя лично съобщение, защото кутията ти е запълнена. Лекцията не е в Скай Сити, а в Сити Центъра до Хемус. От 10ч е в ресторант Пасторито. Намира се на последния етаж.

# 529
Фъстъчка ако искаш вземи малката и се метнете на метрото до Вардар, мога да ви взема от Вардар и Стамболийски, заедно с beb4o fb, ако сте ок пишете да се разберем.

момичета аз утре съм на тест за гестационен диабет в МД, стиснете по едни палчета Praynig На обяд ще са готови и резултатите и щом се прибера ще пиша.

Аз съм се примирила, че ще съм секцио и изобщо не го мисля повече и не се настройвам, най-важното е на финала всичко да е ок. Иска ми се щом ме пусне упойката и да си гушна бебка, знам, че това ще ми даде сили да се преборя с болката Heart Eyes

А за ФБ и аз не съм от най-активните там, така, че ще продължа да ви се радвам от тук. (но успях да се включа Crazy)

Хубава вечер Hug

# 530
Момичета в момента групата във фейсбук е от затворен тип-само членовeте на групата могат да виждат снимките ви!Ако има желаещи за администратори да споделят! Пишете и споделяйте какво искате newsm10 smile3547

# 531
  • София
Здравейте,бъдещи септемврийки!
Извинявам се,че нахалствам.Аз съм септемврийска мама 2009 и много
се вълнувам с вашите трепети.Чета ви редовно от скоро,а сега реших
да се включа и да ви подаря няколко заглавия за темичките:

Жарко слънце вън пече,а СЕПТЕМВРИ все по-близо е!

През СЕПТЕМВРИ сладкото тумбаче,ще е малко пеленаче!

Радост нося под сърцето,СЕПТЕМВРИйче ще ми е детето!

Подарък от сърце,СЕПТЕМВРИ ще ми поднесе!

# 532
Някой беше питал къде е Фея. Ами малко е сложно за обяснение  Confused , но е до Хладилника. Можем да се разберем да се чакаме някъде на лесно място.  Peace А пък утре ще се опитам да пусна линк с карта.

# 533
  • София
Момичета в момента групата във фейсбук е от затворен тип-само членовeте на групата могат да виждат снимките ви!Ако има желаещи за администратори да споделят! Пишете и споделяйте какво искате newsm10 smile3547

Мерси, вече мога да се присъединя и аз.  Hug

Поисках ти ауторизация.

# 534
Здравейте момичета.
Аз тия дни само чета, че съм при нашите на гости и нямам много време да пиша. Гледам има много майки от моя стар район (аз преди живеех в Красна Поляна, а сега съм на другия край в Младост 4 Mr. Green).
За срещата, най-вероятно няма да дойда, че ни чака лепене на тапети. Та може би друг път.
"До септември нищо не остана - скоро ще съм секси мама"-това заглавие май най-ми хареса. Дано го включите в анкетата, та да гласувам за него.
Относно група в ФБ, в общи линии не виждам смисъл от такава. Не, че не се присъединих, но рядко влизам там, а и както някои казаха, повечето ми приятели там не знаят, че съм бременна. А и тук май е по-лесна комуникацията. Мое мнение де.  Peace
В петък съм на лекар, та после ще се отчета как е минало, дано бебето вече се е обърнало надолу с главата, че не ми е мерак да ме режат.
Лека вечер на всички.  Hug

# 535
Мама на Део с теб имаме още нещо общо  Mr. Green освен, че сме почти астрални близнаци, аз до преди три години живеех в Младост 4 (около 3 години), а от три съм в Красна поляна Mr. Green
реших да го споделя, че ме развесели това съвпадение Crazy
ох, сън не ме лови нещо ooooh! и като ми казаха, че заради утрешния тест трябва да спра да ям в 20:00 ч., такъв глад ме гони всичко ми се яде Crazy, а досега не ми се е случвало да правя среднощни набези на хладилника, но пък късно вечерям и тази вечеря в 19:30 си я приех по-скоро като след обедна закуска  Embarassed

сладки сънища Hug

# 536
Добър вечер . Сигурно повечето тумбачета спите? На мен нещо хич не ми се ляга .... И аз се записах във ФБ.

За раждането да ви кажа честно съм без претенции . Както дойде, но няма да избирам екипи и да давам пари за раждане.

''До септември нищо не остана - скоро ще съм секси мама '' - това заглавие ми хареса много  , а също така и старото ме кефеше много ''Най - красивите мадами ......................  и т. н . ''  то беше за два - три дни , може пак да си е то .

Добре дошла на новата бъдеща мама. Леко бременеене .

# 537
Привет, момичета!
Браво на всички, които са се върнали с хубави новини от прегледите си. Аз бях днес на последния си видеозон (дай Боже, ако всичко е нормално до края) - мерките си ни отговарят точно за седмицата, момиченцето ми е с главата надолу, но и докторката ми миналата седмица, и специалистката на видеозона, казаха, че в каквато и позиция да е, пак може да се обърне, рано е още да се предвиди. Специално я питах за двурогата матка, но тя не можа да каже какво е положението, защото дори и да не се е разтегнал втория рог, той е някъде притиснат и не може да го види. Ще питам докторката си другата седмица дали с по-добра апаратура може да се види. Ако не - просто ще си чакам да минава времето и да се надявам, че бебка ще си има местенце до края. Направих и теста за гестационния диабет, голямо гладуване му откарах до обяд.
След 2 часа сме на една лекция - Грижа за новороденото. Записах се миналата седмица на този курс + още на един за кърменето (но през август чак) - пак една лекция, и на един от 5 лекции от другия месец - за раждането.

И на мен предложението на beb4o fb - "До септември нищо не остана - скоро ще съм секси мама" ми се струва най-оригинално.

Момичета, да ви питам с тоя Фейсбук - каква е целта и там да се прави група от същите хора по същата тема? Естествено, че всеки може да си създава каквито си иска групи, където и да е, но просто се чудех - ако там се преместите, за да си говорите за същите неща, какъв е смисълът на тази темичка? Или там ще пишете нещо, тук друго...  newsm78. Някак си не мога да оценя ползата от Фейсбука в този случай. Казахте за снимките - ами нали си имаме албумче? Може би съм скептично настроена, защото аз почти не ползвам своя акаунт там, общо взето влизам, ако някоя приятелка ми каже, че там си е качила някакви си снимки. Аз лично не качвам снимки там.

# 538
  • у нас
привет и от мен Confused аз днес съм на мноооого сериозен изпит Confused ако взема всичките му компоненти направо си разписвам дипломата Peace, но....
колегите са умни и си го разделиха, а аз викам ще се явявам на всичко заедно ooooh! сега в главата ми е такъв компот, че и това дето го знаех вече го няма там Confused много изглупях  #Cussing out надявам се да има някакъв момент на просветление Embarassed толкова не помня от кога не съм чела- от сутрин 8-9 до по нощите 1-2. Ако един ден детето иска да стане лекар ще застана с точилката на вратата Crossing Arms това не е човешко Crossing Arms но сама съм си виновна... оплаках се, за което се извинявам Embarassed

момичета желая ви един прохладен ден, че нещо напоследък тази жега не е на добре  bouquet

# 539
Добро утро!

Томелисе,стискам палци за изпита!
Относно ФБ аз няма да се присъединя към групата,все пак тук си пишем и коментираме,а и както е казала Люляк:"и албумче си имаме".
Усмихнат ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт