В СЕПТЕМВРИЙСКИЯ отбор си имаме вече ПЪРВО бебче Божидар !

• 22 456
  • 708
  •   1
Отговори
# 555
Добро Утро момичета  Hug
Рали,успех   bouquet !
Във 12:00 ще сменим анкетата.Всички заглавия ще бъдат включени,без изключения   Naughty  Peace !
Яничка,ако има нещо поравиме!
Първа,Софийска Среща на Септемврийки 2010,ще се проведе на 19.06.2010 от 12:00 часа,ресторант ФЕЯ(до Хладилника)

# 556
Здравейте, ето едно кафенце и от мен:

Ех, завиждам ви благородно за срещичката, пийте един сок и за мен там  Grinning

Kalinastamatova, аз родих секцио първия път по същата причина. Бебчето не беше голямо - 3500 10 дена преди термин, но обиколката на главичката му беше с около 2 см. над горната граница. Даже като го видях за първи път беше увит в пеленка, виждаше се само една кръгла главичка с големи бузи си казах "Леле, ами те не са чак толкова малки тези бебенца" Simple Smile Отделно аз забременях веднага след коремна операция и затова не ми дадоха да се напъвам. И секцио да е, няма страшно. А на теб може и да ти разрешат нормално, не се знае как ще са размерите на бебето към края  Peace

# 557
Оха,  Danna_2010,Благодаря за кафенцето  Hug !И аз днес ще мързе;увам в къщи цял ден, и вече се чудя какво да права  newsm78 !

# 558
Ох, вчера такъв стомашен вирус ни хвана всички вкъщи - ужас. И аз и Лора и баба й се скъсахме да  Sick и smile3550. Цял ден ходихме като парцали, днес се пооправихме. Явно пак са плъзнали епидемиите, пазете се!
Надявам се, че няма да се отрази на бебка  Praynig

# 559
Здравейте, мамчета.

Аз нещо май изпадам в някаква депресия - нямам никакво настроение, а би трябвало да съм толкова доволна- КРАЙ с работата,от днес съм официално в къщи.
Изчетох ви до край и за фейсбук да кажа,че си мислех,че искате да си направим профил,а не група.

Вчера на консултацията тази пак ме ядоса - старата песен на нов глас " бебето е малко, преди беше назад с 10 дни,а сега е с 12. Но аз си мисля,че щом за 2 седмици е качила 470 гр. ( тоест сега е 1370гр., което не виждам какво изоставане е  newsm78 newsm78 ) значи не е нещо лошо. Но въпреки всичко ме психясва и си запазих час на 1.07 и при друг лекар. На всичко отгоре ми изписа един куп лекарства,включително и ВИАГРА  Shocked Shocked     Оффф оплаках ви се

За срещата ще дойда и Благодаря на мамата   bouquet, която сподели,че е в събота,защото бях тръгнала в неделя Joy Joy Joy ,даже и с майстора,който ще прави ремонта сега в нас ,така се бях разбрала  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Ох, вчера такъв стомашен вирус ни хвана всички вкъщи - ужас. И аз и Лора и баба й се скъсахме да  Sick и smile3550. Цял ден ходихме като парцали, днес се пооправихме. Явно пак са плъзнали епидемиите, пазете се!
Надявам се, че няма да се отрази на бебка  Praynig

п.п. От сутринта изпитвам страхотна болка в корема и си мислех,че са силни контракции, но и аз се счупих да ходя до  smile3550 . Сигурно съм го  лепнала и аз  Sad

# 560
E.L., слушай, непременно се консултирай с лекар. Със сигурност можеш да приемаш поне Ентерол или Смекта за успокояване на стомаха, а може и друго средство - те си знаят. Ентерол съм давала дори на новородената ми дъщеря, защото от родилното ми я изписаха с разстройство. Щом става за новородени, със сигурност ще става и за бременни. Нищо няма да му стане на бебето, но ти не трябва да се обезводняваш, звънни на лекаря си  Peace И да се оправяте бързо!

gala9, 1370 грама е бебе - гигант, за никакво изостване не може да става дума, то дори е изпреварило връстниците си  Simple Smile

# 561

gala9, 1370 грама е бебе - гигант, за никакво изостване не може да става дума, то дори е изпреварило връстниците си  Simple Smile

Точно това ме обърква и мен. Гледам,чета сравнявам и според мен също като кила е ок. Така и не мога да разбера кое и изостава, но така се изнервям,чак ми се реве вече.

# 562
Нищо не й изостава, килата се смятат въз основа на обиколката на главата, дължината на крачето и т.н. Значи всичко е наред. Аз на моите консултации изобщо не им обръщам особено внимание, не се притеснявай. Ако наистина се тревожиш, запиши си час за който и да е друг лекар да те успокои, че всъщност имаш едно дебело бебе  Simple Smile

Ето виж и тук: http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart По тази таблица сте за над 30 седмица, а ти едва си свършила 29-тата.

# 563
Tommelise, успех на изпита и от мен!  Hug
На мен всички предложени заглавия ми харесват, особено тези предложени от миналогодишната мама-септемврийка, но имам чувството, че предишното заглавие на темичката ни не успя да се задържи достатъчно дълго, а беше много хубаво. Затова, Danielkka , моля те, включи и него в анкетата.
Мирка, далече сме още от завършека на ремонта...Сега ще приключваме с разделянето на огромната ни дневна на две- ще се обособят нова дневна и спалня, а сегашната спалня ще трябва да стане детска стая- за баткото. Ремонта и мебелирането на детската, обаче, ще ги оставим за юли, като се върнем от морската почивка.
Ох, а моят син как ме ядосва последните дни - станал е невъзможен. От вчера съм му забранила да гледа детски филчмета и днес като, че ли е по-спокоен и уравновесен.
Следобед очаквам резултатите си от стерилната урина. Дано да е чиста, че вече съвсем се отчаях от безрезултатната си битка със бактериите.
Хубав и прохладен ден на всички ви желая!    bouquet

# 564
Здравейте и от мен,
признавам, че в последно време чета по диагонал, но не ми се виси много пред компа в тия жеги.
E.L. - уф много го мразя тоя летния вирус с повръщането и разстройството. Много неприятно, че ви е хванал. Но подкрепям Danna_2010 за Ентерола. Това са дрожди, т.е. един вид "чревна флора" или по-скоро възстановителя й и не вярвам да ти навредят. Повече течности ви трябват, но ти сигурно си го знаеш. Най-страшно е да не се обезводните.
gala9 - не разбирам как бебето ти го водят малко с тези кг. Последния път моето бебе беше под 800 гр., до колкото помня, а аз съм в момента на средата между 26 и 27 седмица.

# 565
Добро утро и от мен,или то май стана вече Добър ден Simple Smile
Аз пак не мога да се свържас моята от жк,покрайтези ремонти и местенки /по няколко месеца живемм ту при майка ми ту при свекърва ми,че нашият апартамент е в ремонт/не мога да си намеря картончето с часа за жк,звъня им -не можели да ми кажат/пък и те си записват/направо вечееее ми писна от тях!!!
На работа е кошмар,много напрегнато,само проблеми Confused,нямам сили вече Cry
Ето оплаках ви се и аз,извинете ако съм ви натоварила с проблемите си,но депресивните състояния не ме напускат напоследък.
gala9,не се притеснявай,на мен никога не са и казвали нито колко тежи нито колко е голямо,а като гледам май на всички други да,пък и твоето бебче явно е голямо Heart Eyes

# 566
Обадих се веднага на моята ЖК /учудващо винаги си вдига телефона  Grinning/ понеже не бях в състояние и 10м да извървя за да ида на преглед. Та тя ми каза за Ентерола и веднага го почнах. Днес вече сме добре. Ама много гадно беше  Sad

# 567
Благодаря ви момичета. И аз се опитвам да не и обръщам внимание. Реших да не пия тези лекарства,които ми изписа,може само едни витамини да си купя.но тя иска след две седмици пак да отида и ако продължавало да "изостава" щяла да ме вкара в болница - което не виждам точно как ще стане,ако аз не искам. но след като тя ми даде час за 29.06. ,аз нарочно си запазих веднага след това на 01.07.  при друг, за да видя какво различно ще каже той. 

# 568
gala9, какви лекарства ти е изписала и за какво? Сега видях, че едното е Виагра и се хилих тук сама  Laughing Аз се чудя как да се озаптявам да не мисля за секс, а на теб Виагра ти изписват  Laughing

# 569
  • Варна
gala9, какви лекарства ти е изписала и за какво? Сега видях, че едното е Виагра и се хилих тук сама  Laughing Аз се чудя как да се озаптявам да не мисля за секс, а на теб Виагра ти изписват  Laughing
мда, познато,много познато.
gala9, а обясни ли ти какъв ефект търси с тази виагра. Като е дребно бебчето, как точно с лекарства ще се помогне newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт