Помощ в търсенето на работа - 6

• 72 265
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Дано помогне на някоя мама  Praynig

http://www.jobs.bg/f922365

# 76
В помощ на мами-преводачки.

http://www.jobs.bg/f927181

# 77
Ани-Бани,много се радвам за теб.Това се казва късмет.
Аз също не одобрявам писането на мотивационни писма.
Иначе тук в провинцията е пълна скръб-работа никаква, септември ще се чудя с какво да купя учебниците на детето  Tired.

# 78
и аз съм точно за темичката. моят главен проблем е че нямам опит! навсякъде искат хем да имаш образование хем и опит поне 5г. и да си на всичкото отгоре до 24-25 години newsm61

# 79
Ааа, изискванията за опит са ги свалили напоследък до 1-3 години. Успех ти желая в намирането на работа!

Вече съм решила да си подготвя папки с документи, подредени в джобове, така че да се разгръщат и четат като книга: автобиография, дипломи, препоръчителни писма и да си набележа някои фирми, да си напиша "убийствени" (до колкото мога) мотивационни писма, най отпред в папката и да ги нося на място - нищо че нямат пуснати обяви. Може пък някъде и по някое време да ме огрее. Вие как мислите имам ли шанс с такава стратегия? Поне си мисля, че нищо не губя! 

# 80
,,Лидл" набират персонал за новия си магазин в Пловдив(Тракия).Необходимите документи за кандидатстване са автобиография и мотивационно писмо.
e-mail: jobs@lidl.bg
Ирина,мисля,че стратегията ти е много добра,поне нищо не губиш,ще влезеш в базата данни на работодателите и може да получиш предложение,когато имат нужда от нови кадри .

Иначе тук в провинцията е пълна скръб-работа никаква, септември ще се чудя с какво да купя учебниците на детето  Tired.

HugСтискам ти палци,знам,че търсиш отдавна като мен !

# 81
Ааа, изискванията за опит са ги свалили напоследък до 1-3 години. Успех ти желая в намирането на работа!

Вече съм решила да си подготвя папки с документи, подредени в джобове, така че да се разгръщат и четат като книга: автобиография, дипломи, препоръчителни писма и да си набележа някои фирми, да си напиша "убийствени" (до колкото мога) мотивационни писма, най отпред в папката и да ги нося на място - нищо че нямат пуснати обяви. Може пък някъде и по някое време да ме огрее. Вие как мислите имам ли шанс с такава стратегия? Поне си мисля, че нищо не губя! 
Ирина, нищо не губиш.Дано успееш  Hug! Аз още през тази зима направих като теб,но където подадох ми казваха-"ами,трябват връзки с директора/управителя".И до там  Tired.

Ели, тук в Ловеч има отдавна построен магазин на "Лидл", но чувам,че въобще няма да се отвори .

# 82
Да следя!

Все още съм без работа, поканиха ме на две интервюта в една много хубава фирма, но уви нищо не стана. Пратиха ми мейл, че не съм одобрена.  Confused

Чакам следващият път!

Hug

# 83
И аз съм още тук,да не мислите че съм ви изоставила  Laughing ?

Аз също мисля да подходя по този начин,дано стане нещо  Thinking .
Успех на всички!

# 84
Някоя мама била ли е таен агент?
Има ли смисъл от тази работа?

# 85
Някоя мама била ли е таен агент?
Има ли смисъл от тази работа?
Принципно,ако има достатъчно работа,защо не? Сещам се защо питаш и аз видях обявата им в джобс Simple Smile Преди 2-3 год. се регистрирах в сайта им,но за 5-6 мес имах само една инспекция и то на стойност само 8лв Simple Smile Така че прецени си. Може да се регистрираш,никой не може да те задължи ако нямаш възможност да извършиш инспекция   Peace

# 86
  • In my tropical dream
Таен КЛИЕНТ сигурно имаш предвид.
Не съм била, но чух, че в Бургас чрез такива наемници ще спипват нелегални таксита.

# 87
Здравейте,
някой от Стара Загора може ли да ми даде инфо за тези магазини Меркатор.
Моя мъж е на интервю за новия им магазин във Варна и ми се ще да разбера повече за тях.
Интересува ме какви са заплатите, работното време, има ли допълнителни придобивки и т.н.

# 88
Здравейте, мами Simple Smile
В нашата компания стартираме с нов проект, търсим хора с английски и със и без технически познания. Работя в Хюлед Пакард, парите са... много добри. Ако някой се интересува или има познати, които  биха се заинтересували, пишете ми на лични Simple Smile

# 89
  • София
запис и аз, да следя еволюцията на хората без връзки, щото тука явно сме само такива.

Общи условия

Активация на акаунт