Едва в 11 г.с. съм, а вече ми порасна корема?

• 18 685
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
Нормално е!Всичко е до организъм.
При мен и с двете бременности корема ми започна да ръсте към 5-я месец.В крайна сметка отидох да раждам с малко коремче!Сега като гледам пак ще е така Laughing

# 16
.......Майките забременяли ин витро се чувстват така от самото начало, та и от преди това.

Не всички явно. По -скоро жените, при които се прилагат хормони от началото на бременността до към 10-14 седмица имат издуване на корема, но това е при всички жени, на които са предписани хормоните , не само при ин-витро забременяли.

А подготовката за ин витро изключва хормонални препарати?

# 17
.......Майките забременяли ин витро се чувстват така от самото начало, та и от преди това.

Не всички явно. По -скоро жените, при които се прилагат хормони от началото на бременността до към 10-14 седмица имат издуване на корема, но това е при всички жени, на които са предписани хормоните , не само при ин-витро забременяли.

А подготовката за ин витро изключва хормонални препарати?

напротив, включва, само дето нямат нищо общо с тези за "след това", когато вече е готово бебето Wink споделям опит

# 18
  • София
Втория път, особено, ми пролича доста рано. В началото свалих 4 кг, че яко  Sick падаше, но коремчето много бързо ми пролича. Някъде към 7-8 г.с. вече си имах шкембак. Mr. Green

# 19

Съвсем нормално е в 11 г.с. коремчето да си личи - бебчето (и всичко заедно с него) вече е по-голямо Simple Smile, макар и мерено в см.
На мен и с трите бременности и по-рано ми проличаваше - за което много се радвах.  Grinning

Не съм пила хормони, не съм забремнявала инвитро - това за статистиката  Peace

# 20

Малко се поуспокоих след този пост - аз съм на Дуфастон и Прегнил/за които разбрах, че са хормони/и се чудех защо корема ми е някак си подут/едва толкова рано newsm78/, започнах да се поограничавам в яденето от днес даже...а то значи може да е от хормоните просто.

# 21
И аз бях така.Не виждам защо се притесняваш.Лека бременност  Simple Smile

# 22
с първата бременност започнах да нося бременни дрехи от втория месец. Просто ми ставаше лошо като нещо имам о/о корема, въпреки, че повечето хора разбраха, че съм бременна едва в 7мия месец. Сега като, че ли много бързо раста напред, нищо че уж съм свалила килца.

# 23
И на мен ми пролича ранко Simple Smile))) а със закошчаването вече към 3-тия месец се отказах да се боря Simple Smile))

# 24
Ти си в 11г.с. и се притесняваш.
Аз като съм в 7-8 г.с. и вече ми личи?  Mr. Green

При всеки е различно, не го мисли и не се притеснявай!  Hug

# 25
Ооо, и двата пъти рано ми пролича. Не zнам вече точно кога, но определено рано.
Даже първия път (тогва си се носеха още панталони с високи талии Wink ), преди да раzбера със сигурност, вече ме притесняваше колана на един панталон. Помня как се чудех zащо  Crazy

# 26
Нормално е. Аз пък имах малко коремче и лекарката ми беше обяснила, че големината на корема в  началото зависи от коремните мускули - ако са по-силни коремчето е по-малко и обратното. Аз и с двете бременности имах гадене първите 5 месеца  #Crazy и в началото бях отслабнала с 4-5кг  Peace После обаче си ги наваксах  Mr. Green

# 27
  • в Надежда-та
и все повече ще расте и все по-голям ще става.....бременна си всепак Laughing
Леко бременеене Hug

# 28
Индивидуално е. Моят беше по-малък и док ми обясни, както е писала Winnie - зависи и от коремните мускули  Peace

# 29
Нормално е не се притеснявай....и още ще расте...

Общи условия

Активация на акаунт