Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 46

• 39 617
  • 742
  •   1
Отговори
# 15

Пак с тоалет от магистралата!Как може да се появява в този вид на светски събирания!
Явно като не може да привлече вниманието с друго,разчита на шока и ужаса!
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
И забележете-това не са артистични костюми,а Нургюлените тоалети в реалния живот!

ooooh! ooooh! ooooh!

# 16
Ако някой и е казал,че изглежда секси,мноооого я е излъгал!Това е противна история-евтина и вулгарна!Окончателно се отказвам да гледам ЛИН!Да вземат да вкарат и нашата Сашка Васева и филма вече ще е за друг канал!

# 17
Evich, безпощадна си... smile3513
А тя се е опитала да изобрази мила усмивка на лицето си. К'во като влиза в крещящ дисонанс с тоалетчето (опита за мила усмивка де)  newsm62
ПП Имах предвид фотографията в светещо бяло.

# 18
А тя се е опитала да изобрази мила усмивка на лицето си. К'во като влиза в крещящ дисонанс с тоалетчето (опита за мила усмивка де)  newsm62

Хайде да бъдеме честни!Това тук с белите Убости,харесва ли на някой тук,или на мен ми има нещо!Честно ви казвам В ПОТРЕС СЪМ!!!То бива да нямаш вкус и стил,бива,но това  минава всякакви граници!

# 19
РИНЧЕ,благодаря,че вписа нашата съфорумка и МураТуба приятелка МОНДРИТА!

newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525

# 20
Саваш впери поглед в любимата си Ясемин запътила се към него пременена в бели одежди  Laughing

# 21
Evich, а представяш ли си я в ролята на Офелия от "Хамлет"? Laughing

# 22

Чинията на Аси е празна,май не участва в тая сцена ? Не си спомням.

Joy Joy Joyпразната чиния не е пред Аси ,а пред Сухито...двете явно си приличат в гръб...тя милата с тези диети ,почти нищо не си похапва

ето още една снимка от "Бурята"

# 23
А тя се е опитала да изобрази мила усмивка на лицето си. К'во като влиза в крещящ дисонанс с тоалетчето (опита за мила усмивка де)  newsm62

Хайде да бъдеме честни!Това тук с белите Убости,харесва ли на някой тук,или на мен ми има нещо!Честно ви казвам В ПОТРЕС СЪМ!!!То бива да нямаш вкус и стил,бива,но това  минава всякакви граници!

Евич , то нейното е всичко , но не и вкус! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 24
Ринка newsm51,благодарност за новата тема,т.е. не нова ,а поредна. Снощи изгледах последния  еп. на ПС.Мкого ми хареса,а Туба просто е прелест. Започвам да свиквам с Джансел,вярно е,че още не сме видяли такава страст както на Демир към Аси,но и не трябва да очакваме. Типажите са други,а и целувката беше много нежна и мила. Как при Туба всичко изглежда кристално и чисто,а при ЛиН тези интимни моменти са много пошли . Не трябва заглавието на сериала да е ““Любов и наказание““,а ““Любов като натискане.““.С избора на Нургюл,Сабанджъ сам си вкара автогол.   

# 25
Не, че не сте я виждали, но красивото не омръзва!

evich74, заставам зад думите ти, и аз си мисля такива неща за каката, ама не ми е идвало на ум, че не съм у ред! Grinning  bouquet

# 26

Страхотните погледи, които никога няма да ми омръзнат! Peace

# 27
# 28
# 29

Страхотните погледи, които никога няма да ми омръзнат! Peace

Докато гледах този клип се сетих за нещо - Кога започнаха да наричат Мурат "Мъжът , който говори с очите си"?Повреме на Аси!!!Именно най-известният , красив , обаятелен , ... чар са очите му!Сега точно най-важната частица от него (горе споменатата) в ЛиН я няма.Или както винаги спи , или гледа заспало...Още една негова дарба , открита за целия свят от Туба (защото щом я види , не само очите , а и зениците му се разширяват!) и закрита от Нургюл...!!!

Общи условия

Активация на акаунт