Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 46

• 39 706
  • 742
  •   1
Отговори
# 645

Виждате ли,там,отзад,
приготвят за снимки Мурат!
Някакви фенки в бг.мама,
видят ли ни с него двама,
почват с психоаналитика,
да ни въртят политика,
как всичко в нас е фалшиво,
а Мурат живее с плашило!
Сега го учат тялото си да владее,
и пред мен с очи да пее,
стига вече с тези спекулации,
за изпълнението си,искаме овации

# 646

Еее,филма Аси,
и мен ме просълзи!
Еее давам му добра оценка,
благодарение на мойта женка!
Еее добре,че дойде  Бурчина,
та вдигна на Мерджан адреналина!
Еее в гореща любов, той ни забърка,
та Бурка от ревност да побърка!
Еее това беше неговото отмъщение,
за Бурчиновото настъпление!
Еее колежката Туба,
изпълни с комплекси мойта жена!
Еее аз и казвам,че е по- по- най-,
но лъжа е ,тя си знай!

# 647

eviiiich74, нимой тъй в тая жега, ще ме умориш от смях! Joy Joy Joy Че не мога да спра, захласнах се............... rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Наивница, пак си супер с новото клипче!  bouquet Сложих го и в руския форум и си мисля, че голяма реклама им правиш на Магапаса и Константин, и който не ги е слушал (като мен Grinning), ще разбере за тях, ще се прочуят и по света!Четох, че имали концерти и зад граница, но интернет си е интернет. Peace

# 648
  Наивница...ти си върхът

# 649
Мерси Линче! Hug Ами да именно такъв му е живота...мъж потънал в тъга и спомени по любимата! ooooh!

Евич , нямаш равна!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Официалният сайт на "Под липите" - http://www.ihlamurlaraltinda.com/

Вчера гледах първа серия (по-късно днес ще изгледам и втора).Филмът ми хвана окото.От първата серия разбрах , че Йълмаз (Бюлент Инал) е много ревнив персонаж , а Филиз (Туба) е много красива и умна жена...Но все още не мога да си ги представя двамата един до друг! Crossing Arms Междудругото докато гледах една от частите ми се появи реклама на "Буря"...Ех тия двамата (Мурат и Туба) още от първи епизод на "Под липити" са заедно на екран!
Наивница, клипчето ти е супер, супер ! newsm51
Евич, не мога да спра да се хиля, с тази клиника и епруветки ме разби rotfImao rotfImbo
Хайде след ЗС да захващаме Под липите, кой каквото е видял да коментираме, па може и да разберем така сериала Simple Smile
Всички серии подредени пак да сложа линк http://ihlamurlaraltinda-serial.blogspot.com

# 650
# 651
Мноого хубави работи сте натворили - клипче, сатира. Суперско е!!!   bouquet

ПП На снимката в # 645 не ви ли се струва Бурчинката малко разцентрована?  #Crazy Каквато е и в интервюто де. Ама там са хванати и двамата в крачка, неподготвени. Що ли журналистите им задават такъв въпрос? Има нещо гнило в датската държава! Имааа! Naughty

# 652
.... Има нещо гнило в датската държава! Имааа! Naughty

Има, имааа, ама е заровено дълбоко. Но ще излезе наяве! Grinning

Ей тоя професионализъм ви пожелавам на всички!  bouquet

# 653
Мноого хубави работи сте натворили - клипче, сатира. Суперско е!!!   bouquet

ПП На снимката в # 645 не ви ли се струва Бурчинката малко разцентрована?  #Crazy Каквато е и в интервюто де. Ама там са хванати и двамата в крачка, неподготвени. Що ли журналистите им задават такъв въпрос? Има нещо гнило в датската държава! Имааа! Naughty

Здравейте и от мен!
Много се кефя на клипчетата на Наивница и на произведенията на Евич!! Брраавоо!!  bouquet
Наистина е странно да ги питат дали върви брака им,...защото според мен, ако темата беше само за бебе, едвали щяха да ги питат за вървежността на брака им!  newsm78 newsm78 newsm78

# 654
Наивница, Евич  newsm10 smile3525

# 655
# 656
А дали пък не излизат от някоя болница наблизо,защото репортерите им зададоха първо въпрос за бебе,после за брака им.И вярно не я беше прегърнал при тоя вятър,а после го направи.Не че е задължително и показателно за нещо ако са все прегърнати ?но от неговите думи до сега Бурчи не трябва и по земята да ходи ,а на ръце да я носи даже и на приеми като ходят  newsm78 newsm78

# 657
http://vbox7.com/play:48eafdae

Едно страхотно клипче на  Наивница!Да си го припомним! Hug Hug Hug

# 658
Здравейте!
Гледам Евич пак се е развихрила! smile3501 smile3501 smile3501
Наивница, клипчето ти е  newsm74 newsm74 newsm74
И него ще пусна в тр.форум!

Фенче, гризе ме страхотно любопитство за "Под липите"! Знае ли се вече кога започва излъчването му!

За интервюто на Бурат и Бурчин - Попаднах на едно инфо в което се променава Амстердам и бебе, но като не знам езика!!!

/и пишещите не искаха да се коментира повече това... / само това разбрах/

# 659
Туба е уникална...играе чудесно...но погледа й въпреки всичко е по-различен...е разбира се само според мен

Общи условия

Активация на акаунт