Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 46

• 39 654
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Поне една възглавка да и бяха дали Laughing

# 692
ха !
това го пропуснах ! #2gunfire #Cussing out

# 693
Ох момичета благодаря ви много! Hug Hug Hug Не знам дали аз съм ви разчувствала с клипа , но вие с коментарите си направо ме карате да се чувствам като в ново семейство! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Не знам дали поглеждаш в руския форум, пуснах и второто ти (за там второ, а иначе последното) клипче с опит за превод на песента. Харесаха го, питаха ме за нашия форум, дадох линк, влизали са и са чели и дори са схванали някои неща някои от тях. Харесва им оформлението на темата, на целия форум, хумор са схванали, че има, и ни е доста весело и т.н. Хареса се (написах го), че Аси е любовта за Мурат, а Aşk ve Ceza наказанието (по отношение на партньорка).Общо взето еднакво мислим, ама то как да е другояче, нали го гледаме и виждаме.  Peace

# 694
Гадният Али!!!!!!

# 695
Ох момичета благодаря ви много! Hug Hug Hug Не знам дали аз съм ви разчувствала с клипа , но вие с коментарите си направо ме карате да се чувствам като в ново семейство! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Не знам дали поглеждаш в руския форум, пуснах и второто ти (за там второ, а иначе последното) клипче с опит за превод на песента. Харесаха го, питаха ме за нашия форум, дадох линк, влизали са и са чели и дори са схванали някои неща някои от тях. Харесва им оформлението на темата, на целия форум, хумор са схванали, че има, и ни е доста весело и т.н. Хареса се (написах го), че Аси е любовта за Мурат, а Aşk ve Ceza наказанието (по отношение на партньорка).Общо взето еднакво мислим, ама то как да е другояче, нали го гледаме и виждаме.  Peace

Бре, и те ли не виждат добре! И те като нас като коне с капаци: Като рекли , че не е само игра..... Joy Joy Joy , че имало и нещо друго като  txtloves txtloves txtloves
Това май си е световна " зараза" И за вируса "Муратуба" няма антивирусна ваксина.... Защо ли тате Терзиоолу не даде парички за да създадат такава....Joy

# 696

Бре, и те ли не виждат добре! И те като нас като коне с капаци: Като рекли , че не е само игра..... Joy Joy Joy , че имало и нещо друго като  txtloves txtloves txtloves
Това май си е световна " зараза" И за вируса "Муратуба" няма антивирусна ваксина.... Защо ли тате Терзиоолу не даде парички за да създадат такава....Joy

Колкото и пари да даде тате няма да може да спре тази мания

# 697
дали тази анкета е видяна от Туба:

Anket: Tuba Büyüküstün Ve Sami Saydan yakışıyorlarmı? Питат дали Сами е достоен / подходящ / за Туба
Bu anket kapalıdır.
Evet,yakışıyorlar    5.00%       5.00% 
Hayır,hiç yakışmıyorlar    95.00%       95.00%

evet- да
hayir - не

# 698

То някой е луд да прави ваксини заради тате и щерката. Той да се моли Мурат да му я обича щерката, че иначе...........ако излезем прави...........

rina-rina , при тях (имам предвид точно тоя форум) лошото е, че е общ, няма теми за отделните сериали и по-често се намесват разни възмутени елементи и защитнички/защитници на Бурчи, и то доста остро. При нас е по-спокойно и е по-добре, че сме по теми по сериали, така поне човек отива там, където му е приятно и среща съмишленици. А не да ти пиша какво мисля за Мурат, Туба и Бурчи и изведнъж нахлува някоя върла защитничка на семейството (то не, че и аз не съм) с нравоучения, поучения на висок тон и ме заклеймява. И се почва една.......

# 699
Лабрекс, аз съм влизала в него и наистина е объркващо това да търсиш между многото сериали това, което те интересува....
При нас нещата  са подредени....

# 700
кого ли гледа така Демир /Мурат/ ?

# 701

В последно време много често пускат колажи на Туба и Бюлент. Дали няма да повтарят "Под липите" в Турция???

# 702
Добро утро и хубав ден !
вчера си останах само с желанието да пиша........нета ми умря.....
това, което исках да кажабеше...
гледах снимки и отчасти новата роля на Мурат. Това, което ми направи впечатление е, че при аси цялото му същество излъчваше любов, умиление, топлота....докато в лин - е точно обратната противоположност-неприязан.....и т.н.
бих подкрепила тези свои си думи със снимков материар....но несъм толкова добра.
Туба ми прави впечатление, че каквато и роля да играе се вживява напълно и винаги излъчва топлота и любов....

# 703
# 704

Общи условия

Активация на акаунт