Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 46

• 39 672
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Мики , ако ме питаш , то не зависи само от него.Туба сигурно отдавна го е отсвирила...Пиши го бегал!

# 676
ако искаш приеми че съм непоправима романтичка..........но не мисля, че и тя би могла да го забрави някога Simple Smile

# 677
Тя може и да не забрави самия Мурат , но все пак е Гордата Аси - едва ли някога ще забрави предателството му спрямо нея.. Rolling Eyes

# 678
К'о става със загадката  "бебе и вървеж на брака"? Хептен се обърках с тия епруветки и амстердами. Като се прибави  глуповатото о-кане на Бурчина и завеяния Мурат ...  newsm78 

# 679
Много убаво играе тоя Мурат ,бе  newsm78 особено на 3-тия ред снимки  Naughty направо я е глътнал  Thinking

И хич не се чуди да гледа ли, да не гледа ли и накъде, както с една друга кака.  hahaha

Гледаш ли клипа с люлката  Joy направо го е утрепала  Joy Joy

# 680
К'о става със загадката  "бебе и вървеж на брака"? Хептен се обърках с тия епруветки и амстердами. Като се прибави  глуповатото о-кане на Бурчина и завеяния Мурат ...  newsm78 

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 681
Спряха ми цифровата............
 smile3511 smile3514 smile3514 smile3514 smile3512

# 682
Мики , ако ме питаш , то не зависи само от него.Туба сигурно отдавна го е отсвирила...Пиши го бегал!
ако искаш приеми че съм непоправима романтичка..........но не мисля, че и тя би могла да го забрави някога Simple Smile

Надали ще забравят и единия и другия какво е имало, но животът си продължава...Правят си ролите, живеят си живота... Все пак ще има "видовден" - ще се видят, ще си поговорят... Хубаво е тази им първа среща след...години да е неочаквана, а после да пожелаят да се видат насаме и да поговорят.... Дали ще стане?

Приятно гледане!

# 683
който може  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 684

Дали тази приятелка може да те утеши?

# 685
# 686
поздравче за всички.....

# 687
# 688
# 689
Ох момичета благодаря ви много! Hug Hug Hug Не знам дали аз съм ви разчувствала с клипа , но вие с коментарите си направо ме карате да се чувствам като в ново семейство! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Ние сме си едно семеиство

Общи условия

Активация на акаунт