Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 774
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 750
Бая ще има да чете Ицо
ако влезе във форума.
Ако има съгледвачи, могат
да го информират, че в последните
теми им е отделено достойно внимание.
Да не си губи времето, де. Laughing

# 751
А не, те могат на малкия пръст да му се намажат, Фиатко.
За това той говори и мисли вместо тях. Той е Пътят, и Истината, и Живота. Иначе лошооо. Crazy
Приликата с известни личности и книги е случайна - нали?!  Crazy

# 752
  • Варна/Лондон
И от чобанката много здраве на Трифонови. bowuu
Чудя се, ще влиза ли пак Ицко да чете тука?  Laughing
Нищо чудно утре вдругиден някой с ник ,,Нептун'' да ни зачеластри тука с голямо чувство за хумор... Thinking-
Къде го?Чувството за хумор де?
Не питай мен, някои съфорумки го бяха открили...аз още щях да го търся ако не бяха излязли.

# 753
  • Пловдив
Чипеви празнуват сами в Хепи-то. Павлин се гордее с определението си на нерез. Коментират онази мадама, с която уж Павлин е изневерил на Сашка  ooooh!

# 754
А не, те могат на малкия пръст да му се намажат, Фиатко.
За това той говори и мисли вместо тях. Той е Пътят, и Истината, и Живота. Иначе лошооо. Crazy
Приликата с известни личности и книги е случайна - нали?!  Crazy
Виж как ме разбра. Joy

# 755
Чипеви празнуват сами в Хепи-то. Павлин се гордее с определението си на нерез.  ooooh!
Аз ку бях на мястото на Чипеви - щях да правя секс в Хепи-то сега. Да бе, честно!

# 756
  • Пловдив
Чипеви празнуват сами в Хепи-то. Павлин се гордее с определението си на нерез.  ooooh!
Аз ку бях на мястото на Чипеви - щях да правя секс в Хепи-то сега. Да бе, честно!

Хубу де, ама сервитьорките са се изпокрили. Бармана бичи грозно, ехидно. На Сашка секса не я влече. И какво правим?  Joy Joy

# 757
  • Варна/Лондон
И от чобанката много здраве на Трифонови. bowuu
Чудя се, ще влиза ли пак Ицко да чете тука?  Laughing
Нищо чудно утре вдругиден някой с ник ,,Нептун'' да ни зачеластри тука с голямо чувство за хумор... Thinking-
Представяш ли си, че може докат се плацикаме на плиткото и... да ни минава под чаталите и да ни боцка по..?!  Crazy
Що на плиткото бе сладур, да не се окаже, че ме каниш в морето, а не на капанче? Егаси, вече запазих маса на ,,Норта'' заради едрите миди.... Mr. Green
Ше видите вие , мъжете, като ви разпендрушини Ицо тук...само да се регне и ето ти нов Марадона.

# 758

Дали долавяте разликата изобщо?
Аз разликата я долавям много добре, но мислиш ли, че Чипеви ще я доловят. На мен и това ми е важно. Не много, но все пак ми се ще да я схванат  Laughing
Кофтито е, че едва ли.

Ама Чипеви са бройка там.
Изобщо не вярвам,че ще им даде някой пари на тия. (Пу пу пу,да не дърпам Дявола за опашката)

А дано,ама надали!  Joy

А щом на тризначките дадоха, какво пречи и на Чипеви  Mr. Green

# 759
Ама и Павлин лъже, та се къса.
В ЦИ каза, че е на ВИЕ с компютрите - не знаел какво е сайт. Днес пък каза, че с въпросната малолетна, с която е изневерил на Сашка, бил прави виртуален секс.
Сигурно по радиоточката го е правил. ooooh!

# 760
  • Ænima/Albuquerque

Дали долавяте разликата изобщо?
Аз разликата я долавям много добре, но мислиш ли, че Чипеви ще я доловят. На мен и това ми е важно. Не много, но все пак ми се ще да я схванат  Laughing
Кофтито е, че едва ли.

Ама Чипеви са бройка там.
Изобщо не вярвам,че ще им даде някой пари на тия. (Пу пу пу,да не дърпам Дявола за опашката)

А дано,ама надали!  Joy

А щом на тризначките дадоха, какво пречи и на Чипеви  Mr. Green

Да де...  Tired
Силно ме съмнява тая работа обаче.

# 761
Ицо можеше да е на финал ,дори да спечели,ако не се беше поддал на провокации, не говореше много и се държеше малко по-сдържано. Thinking.Определено му бяха направили много унизителни колажи ,които допълнително наклнониха везните в негова вреда.Хората са казали " Мълчанието е злато" или да знаеш кога да замълчиш. Народът щеше да му прости и за отношението му към Корнелия,защото все още голяма част от жените в БГ ,са свикнали с такъв тип поведение от страна на мъжката половина. На самия край ,той си изпусна нервите и тръгна срещу ББ,което не се хареса много на Никовците.

# 762
Що на плиткото бе сладур, да не се окаже, че ме каниш в морето, а не на капанче? Егаси, вече запазих маса на ,,Норта'' заради едрите миди.... Mr. Green
Ше видите вие , мъжете, като ви разпендрушини Ицо тук...само да се регне и ето ти нов Марадона.
Той човека пълна програма ти предлага, чобанке. Това, жениете, не може да ви угоди човек.
Половин кюфте за теб! Naughty

Няма да закачате Марадончо, добро момче е той. Същи Иван.  Laughing

# 763
  • София
  Хайде, гледайте, Корни ще говори!

....а Ицо ще мълчи!

# 764
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Малко офф, но дайте по една доза Вяра за Любов и Надежда/от нас се иска да пращаме много положителна енергия Praynig/ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497092.new#new

Общи условия

Активация на акаунт