Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 790
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 095
Ами ББ не дава ситуациите в които редници Кузмови се дънят!!!Защо не показаха разговора за който Христо говори снощи в лайфа,при който гробаря разказва за душевноболните в Хисаря,как ги успивал да го черпят и т.н.
То това показа колко му е пипето на стратега Ицо,вместо да се защитава той  разказва вицовете на Гробаря hahaha

# 1 096
И къде има душевноболни в Хисаря, че нещо не се сещам?  newsm78
Нареченските бани каза Ицо

# 1 097
А кой се беше изгаврил снощи със Сашка така зловещо? Прическата и беше покъртителна. Все едно беше дошла направо от реката, след като е изпрала три чеиза.
Нейната коса стърчеше със страшна сила под изкуствената. ooooh!

Сашка сама си е стилист  Laughing

Тц.
Дело е на Жоро ДЕфекта. Peace
 Mr. Green

Их, Бианка, изпревари ме тъкмо
щях да редактирам, че
Дефекта е дело на Жоро Ефекта.
Много си бърза еййй. hahaha

# 1 098
Който е пропуснал само да предам на Веско думите-дай на простия власт и му гледай сеира.
След мисия,при която двата лагера воюваха един с/у друг,печелят лагера на номинираните.
Христо и Христо,Чипев и Чипева и Добри стават сержанти,останалите редници.Редниците трябва да изпълняват всяка заповед на сержантите.След две-три ракии смелост и след необходимото дуднене и плюене на Ициту....се решават да накарат редниците да измият стъклата.Никой освен Добри не предложи да отидат да им помогнат.Корнито и на нея и се обади чувството за вина...но Ицито реши,че не е права,тя нали не знае какво чувства,трябва той да и каже.И тя,разбира се,го послуша.Оттам се започна великото плюене с/у Кузмови.И Веско,естествено се поядоса и си им каза точно това,което те не искаха да чуят.Истината.Пита ги човека дали са разбрали,че всъщност е най-добре да си останат приятели..а не да се плюят .Сашето,мнооооооого обидена бееее...категорично отказа.Чипев беше на път да се сприятелят с Веско.Това в общи линии.
Пропусна заканата на Веско за анална инвазия към Сашка - цитирам приблизително и меко казано, в сравнение с вулгарния език на гробаря!

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 22:24 от Писана

# 1 099
Да и Сашка, която поне 5 пъти съм чувала да казва на Павлин: "Ще ти *** майката" е страшно възмутена милата.

# 1 100
От днешния епизод поне ми се затвърди ,че Сашка е много ,много глупава жена!Даже, Павлин не е такъв гъзоблизец каквато се оказа Сашето,но поне ще има къде да отикат морето тая година.И другото ,което ми се изясни е че Стефанова определено е невидима  Laughing.

# 1 101
Здравейте! Ако позволите искам и аз да изкажа своето мнение Simple Smile Още от самото начало си гледам с мисълта, че всичко е манипулация и не се вживявам много много. Последните дни обаче не мога да разбера кой крив кой прав и вече нямам фаворит. Първоначално харесвах Трифонови, но след изпълненията на Христо, просто останах потресена. Харесвах Кузмови , но смятам че Ели наистина прекали и вместо да проумее грешката си и да се опита да се извини, тя омаза повече нещата. Симпатиите ми към Чипеви бяха от съжаление към Сашка , но откакто се възгордя тази жена не се пипа. Ако спечелят те наградата е я профукат за две бройки. Май ми остана да симпатизирам на  Стефанови Simple Smile

# 1 102
  • Пловдив

Ами ББ не дава ситуациите в които редници Кузмови се дънят!!!Защо не показаха разговора за който Христо говори снощи в лайфа,при който гробаря разказва за душевноболните в Хисаря,как ги успивал да го черпят и т.н.

smile3555 smile3555 smile3555

Хора вие сте оперирани от всякакв вид чувство за хумор!!!

Само от весковия вид хумор съм оперирана. TiredЧервата ми не го понасят и се бунтуват. Sick Sick

# 1 103
  • BG
Разкажете моля какво стана,че сега се прибирам и не можах да гледам.
Аз с едното око и половин ухо го следих, ама да разкажа. Ицо се пени. И се надува като балон. И се гаври с останалите. На кратмо - нищо не си изпуснала. Добре че си заминаха за село.
Да ти кажа и аз какво видях- Ели си говореше(напоследък все по-често и се случва) чрез камерата с нас, драгите зрители; после си говори тихичко в спалнята отново с нас, но този път чрез Веселин, и се опитва да ни убеди как всички с изключение на тях мислят само за парите После забелязах на няколко пъти как камерата сменя картината тъкмо аха Веселин да се оригне и...ааааа, няма такова нещо, той Ицо си ги измисля тея работи Laughing.А за  десерт Веселин реши, че може да го набута в гъза на Сашка Grinning

# 1 104
Да и Сашка, която поне 5 пъти съм чувала да казва на Павлин: "Ще ти *** майката" е страшно възмутена милата.
Не защитавам Сашка, защото ми е неприятна, но едно е казаното между съпрузи, съвсем друго е гнусотиите, които гробаря бълва!

Когато става въпрос за душевно болни, чувството ми за хумор се изпарява тутакси!

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 00:12 от Писана

# 1 105
  • Ænima/Albuquerque

smile3555 smile3555 smile3555

Хора вие сте оперирани от всякакв вид чувство за хумор!!!

Само от весковия вид хумор съм оперирана. TiredЧервата ми не го понасят и се бунтуват. Sick Sick

Неговото също е вид чувство за хумор!

# 1 106
Аз не бих заложила на 100 %, че казаното от Веско е шега.

# 1 107
е,той ги беше убедил,че е ял човешко месо,пък на детектора излезе лъжа

# 1 108
  • Ænima/Albuquerque

За кое-за бавноразвиващите ли?
Вие хора нормални ли сте,наистина ли не можете да хванете черния хумор и как пусна по пързалката Ицко?!?

# 1 109
е,той ги беше убедил,че е ял човешко месо,пък на детектора излезе лъжа

Това съвсем не означава, че всичко което казва е шега!

Общи условия

Активация на акаунт