Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 796
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 110
  • BG
Аз не бих заложила на 100 %, че казаното от Веско е шега.
Какво да кажа за човек, за когото единственото нещо за хвалене му е , че може да изкара някой от нерви. Браво на Веско, пълен дебил.

# 1 111
Аз не бих заложила на 100 %, че казаното от Веско е шега.

За кое-за бавноразвиващите ли?
Вие хора нормални ли сте,наистина ли не можете да хванете черния хумор и как пусна по пързалката Ицко?!?

За себе си, мога да гарантирам, че съм нормална, което съвсем не може да се твърди за въпросния Веско! Whistling

# 1 112
Хм, ако някой се гаври с моето семейство така, както си позволиха да направят Трифонови и Чипеви със семейството на Веселин, вероятно и аз няма да блесна с изящен речник.

# 1 113
Мисля, че Веско този път си изтърва нервите. Аз приех думите му към Сашка повече като псувня, отколкото като шега. И понеже явно и тя го прие така, Веско пак замаза: "Шега".

# 1 114

За себе си, мога да гарантирам, че съм нормална, което съвсем не може да се твърди за въпросния Веско! Whistling

aз пък го познавам от много години и мога да гарантирам, че си е напълно нормален добяк. Дебил-да,луд-не   Naughty

# 1 115
От днешния епизод поне ми се затвърди ,че Сашка е много ,много глупава жена!Даже, Павлин не е такъв гъзоблизец каквато се оказа Сашето,но поне ще има къде да отикат морето тая година.И другото ,което ми се изясни е че Стефанова определено е невидима  Laughing.
И аз мисля същото. Павлин е сравнително  стабилен като чувствителност, освен като се напие.  Човека е попаднал в лоша среда и град който не може да предложи нищо. И това го е дръпнало назад.
И за ДИяна съм съгласна с тези пренции които имаше в началото, които не се оправдаха .......а всъщност се оказа една средностатистическа жена  и по чувствителност и по интелект...

Със детектора Дияна малко се поизложи. Не искала да се явява защото не искала въпроси от рода "Яла ли си човешко месо",   "правила ли си секс с животни".
Като е толкова интелигентна как не се сети че точно тези въпроси,,,,освен на Веско не могат да бъдат зададени на никой друг.   На нея въпроси свързани с нейния живот.

# 1 116
Хм, ако някой се гаври с моето семейство така, както си позволиха да направят Трифонови и Чипеви със семейството на Веселин, вероятно и аз няма да блесна с изящен речник.

В такъв случай не може да се каже, че Веско е единственият в къщата, който пази самообладание, както някой твърдеше в предните страници.

# 1 117
Ох, не че е по темата, не че и слушам и обичам чалга, но туй момиче Анелия е много красиво! ( И май е поработила в/у акцента  Laughing)

# 1 118

aз пък го познавам от много години и мога да гарантирам, че си е напълно нормален добяк. Дебил-да,луд-не   Naughty

Сигурна ли си в това, което казваш? Понякога само си мислим, че познаваме някой!

# 1 119
Намерихте си отново кого да мразите, май. Че се тревожех за вас.

Пък и Ицката ще дава храна за емоциите ви, тъй и тъй ще го гледаме до четвъртък явно, щото друго няма.

А Веско, ах, Веско. Досега кормеше жена си, сега взе да го вкарва в г*за и на чуждите жени. Как да ни ти стане драго. Такъв сладък и миличък добродушко, с такова чудно чувство за хумор, еееех
Жалко, че няма да мога да се доредя до него, толкова обожателки събра тук Tired

# 1 120
Ами в крайна сметка Сашка да беше спряла да намила срещу него и най-вече срещу жена му. Ничие търпение не е безгранично. Даже много меко и го каза Веселин, направо като шега си прозвуча.

# 1 121
Намерихте си отново кого да мразите, май. Че се тревожех за вас.

Пък и Ицката ще дава храна за емоциите ви, тъй и тъй ще го гледаме до четвъртък явно, щото друго няма.

А Веско, ах, Веско. Досега кормеше жена си, сега взе да го вкарва в г*за и на чуждите жени. Как да ни ти стане драго. Такъв сладък и миличък добродушко, с такова чудно чувство за хумор, еееех
Жалко, че няма да мога да се доредя до него, толкова обожателки събра тук Tired
По-добре едва ли някой може да го напише!  bouquet

# 1 122
не съм от най близкия му кръг, но го познавам от много  години и имам наблюдения върху него, никога не съм го виждала да е агресивен, луд или лош към някого .. Сега за първи път го видях в къщата към Ели..., но това е .. ако гласувам бих гласувала за тях или Колеви ... Но аз не гласувам  Peace

# 1 123
Ох, не че е по темата, не че и слушам и обичам чалга, но туй момиче Анелия е много красиво! ( И май е поработила в/у акцента  Laughing)

А Андреа преди да влезе в студиото видя ли се в огледалото......?!?!?!?
Анелия съм забелязала че винаги се облича на контра от чалга стила.....

# 1 124
Незнам за Веско,обаче жена му Елка е страшно дразнеща-интригантка тип селска клюкарка,която безделничи в реалния живот и това за жалост си личи както от интелекта, изказванията,външния вид и огромното и самочувствие.Това което каза Христо си беше вярно,че хора като него,постигнали не малко могат само да съжаляват в реалния живот убитаци като Кузмови.И със и без парите от наградата за тях оправия няма да има никога.

Общи условия

Активация на акаунт