Знаете ли кого видях - 15 тема

• 86 449
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
Пийваха си във ВИП-а на Час Пик в Сл.бряг. Не мога да ти ги кажа точно по имена кои бяха, защото не ги познавам. По-скоро нямаше ги тия дето ги познавам като имена. Забавляваха се момчетата, без девойки, и с много поздрави от ди джея.

# 361
Ах, прекрасно:) Как ти завиждам:)

# 362
Алисия и Христина- приятелката на Блахой Георгиев, самия той, в Планет!

# 363
Аз като видях Мария и Джена май отиваха на концерта, Мария беше с неизменното екипче и лентата на главата.

# 364
Milen Cvetkov toku 6to mina po brega, na plaja pri kumping "Gradina". Napulnql e Mr. Green

# 365
Аз като видях Мария и Джена май отиваха на концерта, Мария беше с неизменното екипче и лентата на главата.

Аз Мария и Галенчето ги видях в Час Пик, втората с неизменният си Бъркин. Mr. Green Нищо, че цветът му по никакъв начин не подхождаше на дрехата й. Laughing Ама дала си е пари жената, ще я носи със всичко, пък. Mr. Green

# 366
Какво означава бъркин?

# 367
Най-известната чанта на Hermes, която се купува по поръчка и с лист с чакащи. Тук.

# 368

Аз Мария и Галенчето ги видях в Час Пик, втората с неизменният си Бъркин. Mr. Green Нищо, че цветът му по никакъв начин не подхождаше на дрехата й. Laughing Ама дала си е пари жената, ще я носи със всичко, пък. Mr. Green

То с такава чанта е по-добре да съчетава дрехите с чантата, отколкото обратното. Второто ще й излезе много скъпо, колкото и вафли да продаде милото.

# 369
Най-известната чанта на Hermes, която се купува по поръчка и с лист с чакащи.

А-хааа!
Благодаря!  bouquet

# 370
  • София
Във Варна-пред входа на Морската градина-Христо Мутафчиев. Пак буташе бебешка количка.
На същото място-Атанас Месечков.

# 371
Нищо, че цветът му по никакъв начин не подхождаше на дрехата й.
тя с този цвят дето си е избрала доста зор ще види да се съчетава с нещо.

# 372
  • София
Алисия и Христина- приятелката на Блахой Георгиев, самия той, в Планет!
Лияна сигурно имаш предвид
Христина е бившата му, която му роди детенце.

# 373
Алисия е приятелка с бившата му, а не с това квазимодо.

# 374

E как, всеки, който е гледал Секса и града се е запознал с това какво е Бъркин, дори и те  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт