Знаете ли кого видях - 15 тема

• 86 433
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Е, нали му е жена, нормално да си имат детенце.

# 586
  • Балчик
Във фризьорския салон- Мария Цветкова. Не крие, че е бременна. Много е слаба и изобщо не й личи, в интерес на истината. Каза, че термина й е 19 януари и че бебето ще е момче. Брат Динев дойде след нея и влезе при козметичката. Много е красива на живо.  Peace
#Crazy тия да не са роднини Коко Динев и братя Диневи , все бебета ръсят наляво - надясно newsm78

Коко Динев прави бебета на фолк-звезди, а братята само на манекенки и модели Laughing.
та затова си мислих , че с тези фамилии и това задружно правене на бебета
ми така де , ръсят деца из цяла България , модели , манекенки , фолк певеци  и т.н.

# 587

Тази снимка е ужасна Laughing Иначе жената е приятна, не е особена красавица, но е сипматична и възпитана. Бяхме по едно и също време на почивка в един хотел в Девин, че им се нагледах на сем.Боримирови.

# 588
  • с/у ОколоМръсТното
Венци Мартинов... позастарял ми се видя.

# 589
  • София
Яна Маринова (Елена) и Георги Кадурин (Христо) - снимаха серия от филма в Мол-а.
Тя е прекрасна, на живо е много по-хубава. Той - обратно - на екрана изглежда по-внушителен. В действителност не е толкова висок и много хилав ми се видя.

# 590
Във фризьорския салон- Мария Цветкова. Не крие, че е бременна. Много е слаба и изобщо не й личи, в интерес на истината. Каза, че термина й е 19 януари и че бебето ще е момче. Брат Динев дойде след нея и влезе при козметичката. Много е красива на живо.  Peace
#Crazy тия да не са роднини Коко Динев и братя Диневи , все бебета ръсят наляво - надясно newsm78
осеменители на расови кобилки, к'во да ги правиш грижат се за подобряване прираста и качеството на нацията - трябва медал и грамота да им даде президента.

# 591
осеменители на расови кобилки, к'во да ги правиш грижат се за подобряване прираста и качеството на нацията - трябва медал и грамота да им даде президента.
А, ти давай идеи, то сегашното управление баш такива ги върши.

Преди няколко дена на морето, Коцето-Калки развяваше буйна грива в жълта спортна таратайка, Фиат май беше.

# 592
Благойчо на стадина на Славия.Приличаше на самурай JoyА как ми идеше да му отвъртя един шамар като се сетя как постъпи с майката на детото му.

# 593
Преди 2 дена се върнахме от морето. Бяхме в един хотел с Юлияна Дончева и съпруг. Много хубава жена, естествена, нормална и бяха хубава двойка - личеше им че са влюбени, като тийнейджъри бяха (в най-положителния смисъл на думата). Също така на плажа се появиха Витомир Саръиванов и Мария Гроздева. Да им се чудиш какво им харесаха на този обикновен плаж и този съвсем обикновен хотел, който даже не ни хареса и в началото мислехме да го сменяме, но нямаше нищо свободно наоколо.

# 594
Иво Инджев преди месец и нещо
Венета и Тишо с лапето пак преди месец
DJ Дамян ми е редовен, също и Антоний от ББ
Цонко Цонев в Балчик

# 595
  • На морето!
Миналата събота- Глория в Боровец. Беше с детето си и един господин на средна възраст.

# 596
Мия Сантова, ако не се лъжа, снощи в Била Борово. Готина, стилно облечена. Всъщност страхотно облечена.Wink

# 597
  • Има много детски смях.
Ох, Мия Сантова ми е любимка от край- време.  Heart Eyes

# 598
В събота в Карфура на Цариградско беше Цецка Цачева със сина си и мъжа си (предполгам мъж и беше нз). Купуваха колело за сина й. Бяха с трима охранителя, единя беше нон стоп до нея, другия разнасяше колелото, третия седеше на разстояние. На живо изглежда по-добре... Peace

# 599
Днес към обяд в Некст в мола на Цариградско Ива Екимова. Беше с дъщеря си, плащаше някакви детски чорапи, а после се загледа в мъжки черен пуловер. Има ли си гадже?
Беше с красива шарана рокля, детето също беше облечено добре.

Общи условия

Активация на акаунт