Омега 3 капсули от сьомга и висок холестерол

• 20 531
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Естествено добре е да се избягват всякакви животински мазнини и голяма част от плодовете за жалост  Confused

Shocked Глупости според мен. Защо пък плодовете? Какво общо имат с холестерола?

# 16

И аз мисля ,че е неправилно да се избягват плодовете.Напротив, повече зеленчуци и плодове да се ядат.Може и да има някой от тях, които да са неподходящи за  високия холестерол,но не знам кои точно трябва да се избягват.
Ако някой има информация да сподели!

# 17
Относно плодовете и аз в началото така реагирах  Shocked Носе оказа,че подходящи са цитрусовете плодове,а тези с високо съдържание на захари както и "хлебните" плодове и зеленчуци не са препоръчителни.От сорта на банани,картофи и т.н.

# 18
Нищо не трябва да "избягвате" момичета! Повишаването на холестерола е просто предпазна реакция на органицма срещу обезводняването - колкото и странно да звучи. Д-р Батманджелидж /иранец - учил е медицина в Лондон и има наблйдения върху дян 3000 пазиенти/ е писал подробно в "Тялото жадува за вода" и "Вие не сте болни, а просто сте жадни" - http://www.-spam149-/2010/10/%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d1%8a%d0%b6%d0% … %81-%d0%bb%d0%b5/. Просто подавайте редовно вода  - това е всичко - макар и да не е толкова ледно оказва се.

# 19
Имаше преди 2 години може би подобна тема и там съм писала подробно, но и тук ще споделя. Освен Омега 3, аз дълго време приемах и пектин на прах. Има го в аптеките и по диетичните щандове на големите супермаркети. С лечебна цел се приема 3 пъти на ден, половин час преди храна 1 ч.л. пектин, разтворен в около 20 мл вода и смесен с половин до 1 ч.л. мед. Медът е по-скоро с цел да се направи по-приятен вкуса. Пробвайте, много помага, изпитала съм го лично Peace.

Общи условия

Активация на акаунт