Бременни майки в чужбина - 26 тема

• 26 612
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Звездичке, виждам, че за втори път свекърва ще ставаш  Mr. Green

Мдаааа, този път не познах. Joy

# 31
Гледай ти какво оживление настанало тук днес. Mr. Green Я и аз да се разпиша, че после да не ви търся.
 Hug на всички. Аз отивам да отметна малко работа, и по-късно ще ви дочитам!

# 32

ми нали с телефона гледам - и не ми се виждат щърковете на глупавия телефон ...сори

# 33
  • Rennes, France
Хоп и аз да се запиша.... Hug

Здравейте бременни мами в чужбина!!!
Има ли бъдеша мама, очакваща бебе през декември? Аз съм първа бременност, седчиците нещо трудно ги определям ама някъде 15-16...
Аз за боядисването на косата нямма мнение, тъй като съм си все още естествена брюнетка Peace

До скоро мами  bouquet

# 34
Cutty,щом до сега си държала да не се боядисаш сега тепърва ли? Mr. Green Има мами за декември,погледни в началото на темата  Wink

# 35
Боби, утре ще се срещам с акушерката и ще я питам за арниката, неща друго да питам ли ?
Звезди, аз чак сега видях, че съм писана в САЩ, ама съм си немско чадо Mr. Green
И нещичко да питам. Има ли такива от вас, които искат да започнат със спорт възможно най-рано след раждането, споделете какво сте чували, от кога, кой спорт е най-подходящ и т.н.
mimkis, ако ти интересно да видиш, на 48 стр. в старата тема  Hug

# 36
мики,клер добре дошли в отбора на киселинните.еее вЕрвайте ми май това е основната причина поради която неискам да доносвам до термин,а да не говорим за преносвам.еейййй стъжниха ми дниците тия гадости.нищо не помага трайно! мики мерси за комплимента...то за мене е добре да го чуя,че значи щом още съм смешна значи още има леб в мене Mr. Green

мента надявам се да е обратното....не е без значение хахахахаха.предпочитам,ако ще се роди с един от двата проблема да не е с проблема с дишането хахахаха
ааа да те питам.ние свалихме програмата за засичане на контракций на ай фона,но....тя не е същата както на сайта тук в нета...как се тълкува тази на тел? нещо не изкарва целия списък подробно с отделните контракций и подробностите за тях?

боби ама много си луда Joy чак се бабоса hahaha Joy

# 37
Siiu
поправям веднага.
 На мен са ми казвали не по-рано от 6 седмици лсед раждането. Ама после ме налегна такава умора, че хич не ми беше до спорт. Crazy

# 38
  • Rennes, France
Боби, утре ще се срещам с акушерката и ще я питам за арниката, неща друго да питам ли ?
Звезди, аз чак сега видях, че съм писана в САЩ, ама съм си немско чадо Mr. Green
И нещичко да питам. Има ли такива от вас, които искат да започнат със спорт възможно най-рано след раждането, споделете какво сте чували, от кога, кой спорт е най-подходящ и т.н.
mimkis, ако ти интересно да видиш, на 48 стр. в старата тема  Hug

Нееее, нямма намерение за сега. Ще чакам да посивея и тогава  Peace
Аз видях че има мами за декември, ама да пишат, да споделят ...

И така до скоро Hug

# 39
  • Rennes, France
Cutty,щом до сега си държала да не се боядисаш сега тепърва ли? Mr. Green Има мами за декември,погледни в началото на темата  Wink

Леле, ама съм заспала - обърках цитата  Embarassed
сори!

# 40
Айде и аз да се пльосна при вас, да не взема да изпусна някоя клюка!  Blush

# 41
Ей мЪ на Tired. Не съм мигвала цяла нощ от болки,не издържам вече Cry. Това отпушващо-отхрачващо нещо ми скъсява живота.Скъсвам се да се дера,поотпушва се полека носа,но пък ме дразни гърлото.Днес док на уши-нос-гърло нищо съществено не каза.Имала съм настинка,смесена с проблемите на финалната бременност - задържане на вода и оттова ме боляло около носа,скули и други такива.Иначе всичко е наред.С антибиотика и хапчетата съм щяла до няколко дена да видя подобрение.Ха дано - амин Praynig.
Прегръщам ви и ще пиша по - бели неща,но дано само оздравея,че ми е крив света Cry.

# 42
бяла лястовица дано се оправиш скоро, надявам се всичко да е наред, че доста се измъчи вече  Hug

Ето ме и мен да помрънкам, всичко ме болиии, писна ми, от сутринта съм крива по-крива. То настинка, отекли крака, гръб, корем, глава, кръвно, зъби, венци, абе феерия  Crazy Оплаках се, някой ако има инфо за отеклите крака да сподели моляя  Simple Smile Иначе и на фризьорка ходих, няма такова скубане и прическа  #Cussing out Чак мъжът ми ме хареса за пръв път, а това значи че съм много зле  Laughing

gerchy  знам, че безамонячната боя също е варянт или къна.

звездичка мерси за темичката, може ли розаво щъркелче  Simple Smile

cutty  добре дошла и леко бременеене  Simple Smile

bobi40 мен от сега страх ме лови с тези рокли  Laughing Какви красоти имаааа, мъж ми трябва трета работа да си търси  Laughing И аз да кажа, незнам на колко години си, но си си супер  Simple Smile

Гаца Баца стискаййййййййййййййй

# 43
  • Словения
Здравейте, милички Hug

Звезди, мерси за новата тема   bouquet

Боби и Сю, много сте готини   bouquet

Марита, пази се Hug Моля се да устискаш до термин Crazy

Бяла лястовица, стискам палци да се оправяш по-бързо, пий антибиотика, щом са го предписали значи е необходим. По нашите географски ширини не предписват лекарства за щяло и нещяло Peace

cutty, добре дошла в темата и лек остатък от бременността!

Аз пък с боята направих сефтето точно няколко месеца преди да забременея и то за какво и аз не знам и още си се ядосвам - уж само за един нюянс щях да я изсвтлявам, а този нюанс нещо не ми е писан (все на червеникаво ми влече) и после я правя по-тъмна -  както се казва...ойде коня у реката... Постисках до 4 месец, даже дали не беше 5 (дотогава било вредно), а за сватбата нямаше как - трябваше да се докарам поне малко. Поне безамонячни ползвам и също така от 10 минутните. Но гледам масово си се боядисват жените и си раждат здрави и нормални дечица newsm78 Дай боже да не правя изключение.

Да ви се похваля - вчера бях на първата лекция от училището за родители за кърменето - общо взето почти нищо ново, а и много претупа нещата лекторката, надявам се утре за раждането и физиотерапията да се отсрамят. Поне ни раздадоха разни мострички, а и един диск с приспивни песнички Party

Това е от мен, приятна вечер и до нови срещи bowuu

# 44
  • Edinburgh-UK
Ох голям зор видях докато ви изчета.Колко сте бързи...

Сю ,Боби много хубави пупи си имате не мога да ви се нарадвам.

Бяла Лястовица дано скоро да се чувстваш по-добре и бързо оздравяване.

Маритка мила стискай  крачетата няма да се давате още.Почивай си и говори на бебчо че още му е рано да излиза,милвай пупата и бебо ще си седи на топло никакво излизане още 2 седмици.

Цвети мила дано скоро се почувстваш по-добре .За венците се жабуркай със вода и морска сол,намене от сега ми кървят но откакто почнах със солта и водата са по добре

cutty добре дошла и лека бременност.Аз съм от декемврийските мами.Определени сме за 9.12.Намене уж ми поотмина повръщането и гаденето уж.Но имам проблем с храненето,нямам  апетит.Вече не ми стават дрехите че ходих да купя някоя и друга дреха.
Момичета днеска бях до ГП-то направо съм разочарована.Отново да ви се оплача.Въобще не ми обясни как трябва да замествам храната която не мога да ям вмомента.Изписа ми витамините Pregnacare,купих си ги и изпих дневната доза но след това четох коментари че не било хубаво да се пият витамини че бебето се раждало повече кила и ще е проблем за излизането му.И ако стане предозиране може на навреди на бебо.После мъжа ми говори с един негов колега(жена му роди преди няколко месеца)и тя си ги купила тези витамини ама като си отишла в нейната страна доктора и казал да не ги пие защото това  с размерите на бебо е вярно и тя не ги е пиела.СМоля ви кажете ми какво ви е мнението за витамините.Аз май се отказвам от тях лека полека ще се разям а и днеска си похапнах по добре  .
Пазете се момичета и целувки от нас Hug

Общи условия

Активация на акаунт