Бременни майки в чужбина - 26 тема

• 26 612
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте бременни коремчета Hug Приемате ли нови попълнения в темичката? Hug
Моят термин е за 14декември, а според франсетата 23 12.Първото ми раждане е секцио поради седалищно прилежание.Живот и зраве , ако всичко върви добре съм решила да раждам в България, с половинката сме решили да си дадем дълга почивка и да пребиваваме в родината поне година, той има спешна нужда от почивка след толкова години непрекъсната работа.
Връщам се да ви чета и да ви опозная малко Hug

# 61
  • Rennes, France
Привет mari:) - добре дошла  Hug

С теб сме близо по термин - аз съм за 12.12.2010. Но понеже таткото сега активно работи тук, пък и честно казано имам малко повече доверие във френските здравни служби, ще раждам тук - БГ ще видим евентуално след месец-два, ако докито каже че може да пътувам...

bouquet до скоро

# 62
Здравейте бременни коремчета Hug Приемате ли нови попълнения в темичката? Hug
Моят термин е за 14декември, а според франсетата 23 12.Първото ми раждане е секцио поради седалищно прилежание.Живот и зраве , ако всичко върви добре съм решила да раждам в България, с половинката сме решили да си дадем дълга почивка и да пребиваваме в родината поне година, той има спешна нужда от почивка след толкова години непрекъсната работа.
Връщам се да ви чета и да ви опозная малко Hug

Ами добре си ни дошла Hug
Тъкмо на тези разминавания в термините се смяхме преди малко....Франция го раздава малко по-различно!Вкрайна сметка,когато му дойде времето,тогава ще се роди,само да е живо и здраво

# 63
  • T"A
Аз минавам само да споделя по разискваните теми -

витамини - не съм взимала, а родих голямо бебе  Peace

гимнастика след раждането - зависи какво раждане сте имали, как се чувствате след него, лохия и т.н. Тук препоръчват да се започне с активностите 6 седмици след раждането, даже за йогата ми казаха след  контролния преглед да я започна  Peace Като начало преди седмица (пада се 4 седмици след раждането) започнах с по-интензивните разходки, а когато бебето плаче, слизам и се качвам по стълбите вкъщи  Mr. Green Лека-полека става завръщането към активен живот, все пак недоспиването и умората си казват думата...  Confused

# 64
cutty , и аз мисля така, от където и да го погледна тук ще е по-добре да родя , за мен , и детето.Но така се получи.Ще ми е трудно с две малки деца тук, няма кой да помага, половинката работи на две работи, с два дни почивка в месеца.Хубавото е , че свекървата и свекъра имат детска градина в Банкя, не само от гледна точка на помоща , но имаме и някой идеи за съвместни проекти, които са много хубави , но ще споделя едва когато нещата се задействат Hug
Много от вас сте вече почти на финала Hug
Благодаря ви за топлото посрещане Hug

# 65
mari:) ,cutty аз съм родена на 16.12. с синът ми на 23.12.  Grinning

Сю аз ще те уморя с ташаците,ама искам да ти кажа,че на мен ми изтекоха водите отведнъж и не усетих,ама абсолютно нищо,нито чух нещо! само усетих водата изтичаща.бях в седнало положение обаче,когато тръгна и точно,както ти прокапва при менструациа,ама като станах....олеле майко! не боли...абе нищо,освен течаща вода:)

# 66
Боби, относно спукването на водите в басейна, все съм чувала, че самото пукване се усеща вътрешно (ако се спукат като балон), ако изтичат малко по малко, те могат няколко часа така да си текат  Crazy

Siiu само ще вметна, тъй като ми се случи преди 3 месеца, че не е задължително да усетиш спукването на водите - аз не го усетиг. Даже ако се върнеш назад можеш да прочетеш как в 3 през нощта тук във форума се тюхках аджеба това водите ли са или не...  Crazy

# 67
Аз идея си нямам за водите, просто много приятелки са ми казвали че се усеща пукването, ама явно аз все на такива приятелки съм случила  Wink

# 68
Аз идея си нямам за водите, просто много приятелки са ми казвали че се усеща пукването, ама явно аз все на такива приятелки съм случила  Wink

ами скоро ще ти се отдаде възможност да видиш сама как ще е при теб  Wink

# 69
Добре ме разсмяхте, ей! Маритка с тази врачанска жила просто няма кой да я спре с тия лафове, скъса ме от смях!

Мари;-), добре дошла в темичката "при нас е весело"! Виж ти каква компания се заформя за края на годината Wink така тъкмо ще си предаваме щафетата, и една по една ще се изнасяме при Тинк, Мента, Хуничка и другите мами, дето се обебиха!

Сю, много ти благодаря за инфото от акушерката. За какви признаци тя има предвид, че като нямаш и не препоръчва арниката? Нещо съм се отвяла и не стоплих това изречение ;-( Иначе чая и аз го започнах понеделник (с началото на 37-ма, не както мислех 38-ма седмица). И сега ще се върна назад да потърся кога на мен ми се появиха подготвителните за пръв път, да видим дали 4-т седмици ще се сбъднат при мен).

Гушки от мен, аз ще дремна и ще почета, зачекнала съм една френска "история", разказана с помощта на метростанциите в Париж, много готин стил има младежа, който я е писал;-)

# 70
  • Edinburgh-UK
Ох момичета днеска ми е ужасно изморено,цял ден лека в леглото сега се понадигнах.Довечера сме канени на вечеря в една позната незнам как ще се замъкна до там  дано да се свестя малко.
Благодаря ви много за изказаните ви мнения отностно витамините,аз още съм в чуденска с тях.Искам да ви питам може ли да ги пия според вас например 2-ти в седмицата а не всеки ден?Защото много не обичам риба а сега по чнах лека полека да се разяждам.

water4e и тука плодовете и зеленчуците са едни гумести.Аз от днеска започвам да пазарувам само от пакистанските магазини и индийските -плодове и зеленчуци въпреки че тука няма много такива магазини,но съм намерила 1-2 .След малко ще моля моят да ходим да видим какво предлагат.

Сю видях снимката ти в 15 г.с коремчето ти е едно такова малко сладко.Може чак се стреснах моето е станало доста големичко.Ама аз от преди това си имах коремче малко.

mari:) добре дошла и лека бременност.и аз съм от декемврийските мамчета

Боби въобще не мога да ти дам  40 години.
Аз си мислих че само англичаните са объркани с тяхното движение ,и мили....а това на френско въобще не го знаех.На мене за ехографа като ми бяха написала някаква м.единица която въобще не съм я и чувала че търсих в нета колко литра вода се равнява това.луда работа.важно всичко да мине добре и да се гушкате . Heart Eyes
Лек ден от нас Hug

# 71
И аз тук да се пльосна, че да ви контролирам какви ги вършите  Mr. Green

... аз мине-не мине време и питам за Регина. Помежду само ти май имаш връзка, как са с бебе Макс те?
Също съншайн потъна някъде незнайно къде ...обеби ли се таз жена??? Термина и беше за преди 2 седмици ???

# 72
Боби, акушерката имаше предвид че при положение че в момента нямаш болки, то е безсмислено да се пие арника. Все едно да пиеш парацетамол на пример защото те е страх да не те заболи главата. Каза че хомеопатията не е много подходяща като профилактика.
А относно контракциите, аз подготвителни си имам отдавна, тези бяха по-болезнени и бяха на всеки 5-10 минути. Това в продължение на половин ден. Та те са предизвикани от наместването на бебето, т.е. не са просто обикновени подготвителни  Crazy
swetla99, както сама виждаш при всеки си е индивидуално, на мен доста до късно не ми личеше, ама сега си наваксвам  Mr. Green

# 73
Отново благодаря за посрещането Hug
Боби,верно  скоро ще предавате щафетата  Hug
Марита, и аз съм декемврийка, на 11декември съм Simple Smile
swetla99 , радвам се , че бебоците ще се родят в един месец Hug

# 74
  • FRANCE
Леле колко сте барзи Simple Smile

Добре дошли на новите бременелки Simple Smile Увеличава се френската компания Simple Smile
Боби извинявай, ама аз пак съм изпуснала, къде са снимките?

Оносно шкембетата мойто изведнъж стана огромно, вече ме питат скоро ли е раждането (почти, още два месеца).
Боби и 6 хавлийки ли ти искат? Стига бе, аз имах само спомени за 6 бодита, пижами, жилетки, шапки и чорапи. Но май имаше нещо , аз бях в болница и там осигуряваха памперси, превръзки за майките, хавлии и т.н. А една позната в клиника и изкаха всичко. Сега на 15 съм в болницата която ще раждам и ще видим какво ще кажат (то е получастно).  Жалко аз исках да съм с акушерка, но заради амниото което, правих там направо ме записаха при лекарят който ми прави амниото.

Ми при изтичането на водите аз нищо не усетих, само наводних леглото в 2 през ноща Simple Smile

Уф нещо ми е много поспаливо, а довойката отказа дневните спанета, жалко.

гуш на всички

Общи условия

Активация на акаунт