Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация за бременни майки в чужбина?
Какви са мненията на участниците във форума за бременността и раждането?
Какви са мненията на участниците относно боядисването на косата по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация за бременни майки в чужбина?
-
Какви са мненията на участниците във форума за бременността и раждането?
Участниците споделят различни мнения и преживявания относно бременността и раждането. Някои изразяват радостта си, докато други споделят притесненията си и страховете си. Трети делят лични истории и съвети, като например как да се справят с киселини или дали е безопасно да боядисват косата по време на бременност.
-
Какви са мненията на участниците относно боядисването на косата по време на бременност?
Участниците имат различни мнения относно боядисването на косата по време на бременност. Някои се притесняват от химикалите в боите и предпочитат да избягват боядисването, докато други споделят своя опит и вярвания, като например че боята може да не хване добре или да изгори косата повече от обикновено.
-
Какви са рисковете от боядисване на косата по време на бременност?
-
Какво е мнението за приемането на витамини по време на бременност?

(мале тоя форум е забранен за мъже.няма да погледнат жени после) хахахахахахахахахаааааа
)))) хем ми се ще,хем пък и не. исках мама да си дочакам,а и да си навърша 37 седмици,а и мама да ме види бременна,а от друга страна направо ми се ражда. ама как пък грам не ме хвана страх незнам! ох дано съм в точно такова настроение и когато наистина се случи!!! може би ще съм,защото много го очакваме това бебе вече и като тръгне ще е един празник за нас:)
, на останалите лека бременеене до края! Ще ви следя
Ама леко с кекса де?!?

ееее, обиколихме целия супер, добре, че има пейчици да посядат дебелички като мен
Като направих една крива физиономия... Та преди малко чак на крака ми дойде една лелка да ми каже, че са звъннали, та ще видиме. Че вече само на рев ме избива. Дано е днес. А пък милото го пратили командировка днес и ако ме пуснат трябва да мисля и как да се прибирам. Но да стигнем до там, дано само всичко е наред. Мила_Елиан си е в БГ, ние се запознахме там. Беше писала в отчетната, че нета не става, пък и знаете как са отпуските, има си плажжж...

Къде си в Германия?
Доктора бил се объркал за скана и ми го букнал за утре
Излъгаха ме, защото акушерките са забравили, въпреки че 3 пъти ходих да напомням за себе си и едната ми каза ей сега ще звънна, а доктора ми каза сутринта, че акушерката ще ми го букне. Както и да е, ще си вися тука, то се е видяло. Дано само съм добре, нямах търпение да видят дали бебка е добре, аз за това най-много се притеснявам. Поне си отядох
Та това е от мен за сега, трябва да питам тази флашка с интернета как се зарежда, че може и да ми свърши и ще полудея чак тогава.