Бременни майки в чужбина - 26 тема

• 26 616
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Гаца Баца (марита)

стискаме ти палци. Hug

Сю си е 2 в 1... Flutter

# 631
Марита, на мен тапата ми изпадна заедно с водите, не знам дали беше заради това или просто си е така но беше слузеста и течна, т.е. не като предмет, ами се точеше (и аз се извинявам за цветното описание) малко като спопол.

хахахаха баш същото беше. точно като сопол от тези дето са вече по-гъстички малко преди да мине хремата,ама кървав.мале това е тапата или част от нея.то и след това имам по превръзката някакви много мънички кървави следички,но е спряло.няма повече засега. ауууу аз сега съжалявам,че не го снимах  hahaha Joy (мале тоя форум е забранен за мъже.няма да погледнат жени после) хахахахахахахахахаааааа

звездичка стискай,ама за какво? да раждам ил ида не раждам?Simple Smile)))) хем ми се ще,хем пък и не. исках мама да си дочакам,а и да си навърша 37 седмици,а и мама да ме види бременна,а от друга страна направо ми се ражда. ама как пък грам не ме хвана страх незнам! ох дано съм в точно такова настроение и когато наистина се случи!!! може би ще съм,защото много го очакваме това бебе вече и като тръгне ще е един празник за нас:)

# 632
Гаца Баца(марита) май ще имаме скоро бебче в темичката! Стискаме ти палци каквото и да става от тук нататък да е леко и безпроблеми!

# 633
Здравейте, присъединявам се към темата (Звездичка написах ти на лични моите данни) Grinning

Живея в Германия, втора бременност, очакван термин - 25.01.2011 год.

На всички, които вече гушкат малките съкровища - Честито  bouquet, на останалите лека бременеене до края! Ще ви следя Hug

# 634
Гаца Баца(марита) май ще имаме скоро бебче в темичката! Стискаме ти палци каквото и да става от тук нататък да е леко и безпроблеми!

няма да съм аз:) сю или боби ще са пред мен:) мога да се обазаложа даже:) аз имам много хубаво 6-то чувство и ако ме излъже ще се учудя доста:) но мерси де...то и моето не е далече наистина:) първия ми син малко преди термин го родих...не съм преносвала.

тоничке
,добре дошла и приятно изкарване с нас,както и лека бременност:)

# 635
  • Rennes, France
Привет мамчета...

Как сте днес?
Маритке - дръж се...ако е рекло то бебето ще дойде, ако не - ще си седи на топло в теб  Thinking Ама леко с кекса де?!?
Добре дошла на Тоничка! Леко бременеене... Peace

Боби, как мина пазара днес? Мола те дай съвет тук от Франция къде да си пазарувам за бебо? Hug
Сю, да не реши да миеш и други прозорци  Joy, къде се скри?
Цвети, дано днес всички е наред и да те пуснат в къщи Praynig

При мен всичко върви добре...бебо още не шава, ама чакаме с таткото да видим някакви признаци.
На всички усмихнат и слънчев ден. Пазете се от жегите, пийте освежаващи напитки и горе краката  Joy Joy Joy
  bouquet

# 636

............... и горе краката  Joy Joy Joy
  bouquet

Joy Joy Joy е аз спазвам заръката хахахахах

всички са по улиците.и аз искам,но ме мързи сама:( къде да се влача? само да троша пари.то освен шопинг друго няма какво да правя сама.

# 637
Мъ рано ти е да раждаш, Маритке, ама ако си зараждала да е леко... затова стискам палци. Laughing

Toni4ka
 добре дошла! Ей сега те вписвам. Hug

# 638
Ето ни и нас! Отидохме да направим "месечния" пазар на едри неща, мама бута количката , а аз трябваше със списъка да се поклащам като пингвин, ама ТЦ! Забравих списъка Wink ееее, обиколихме целия супер, добре, че има пейчици да посядат дебелички като мен Wink Та откарахме близо час и нещо...ууу, а как не обичам тези грамадански супери, но пусто като ти е всичко на едно място - пестим време ...
Добре дошла на новата мама! Леко бременеене и сладко бебе на финала!
Cutty, от френските магазини за бебешки неща - ние харесахме много Autour de bebe (.com е сайта), вижте най-близкия до вас и направете едно кръгче. Има също Bebe9, Aubert , но за повечето стоки има 10-15% разлика. Ако имаш време - следи в трите магазина едни и същи стоки да се ориентетираш. Много дрешки купихме от Н&М и GAP, особено като има намаления е супер! От английския e-bay много неща напазарувахме, и с доставк до Франция има неща по 2 пъти по-евтини! Само за ел.уредите да си поръчвате адаптори за френската система, че са различни! Има разни други магазини,които намирам излишно скъпи и предпочитам английски и немски он-лайн магазини.

Ох, полудЕх с телефона, по-късно от компютъра ще си дописвам! Гушки!

# 639
    Eто ме  Simple Smile Все още съм си в болницата. Уж чакам за скан, 3-ти ден го чакам, сутринта пак идва лекарката с акушерката да ми кажат, че днес ще е. Ама се заплеснаха и ходих да питам и една като ми вика ооо, ми ние не сме звъннали, сигурно ще е утре  #2gunfire Като направих една крива физиономия... Та преди малко чак на крака ми дойде една лелка да ми каже, че са звъннали, та ще видиме. Че вече само на рев ме избива. Дано е днес. А пък милото го пратили командировка днес и ако ме пуснат трябва да мисля и как да се прибирам. Но да стигнем до там, дано само всичко е наред. Мила_Елиан си е в БГ, ние се запознахме там. Беше писала в отчетната, че нета не става, пък и знаете как са отпуските, има си плажжж...
     Маритке, стискай още малко, не те давам в другата тема, тук сега гледах, че като си тръгнете юлките съвсем ще останем малко. Така, че нека поне до юли да устискаш  Simple Smile
     Toni4ka добре дошла и леко бременеене   bouquet

# 640
tsvelichkova че то два дена са до юли хахаха...ще устискам толко със сигурност:) мале много е изнервящо това с твоя скан:( мен така май три дена ме "лъгаха" за един видеозон като лежах в болницата. много е гнусно наистина.ти си там,акто затворник,ами те забравят какво са ти обещали:(.....да,ама ти няма как да забравиш:(

# 641
Опаляяя,  тук съм  Hug

Излежавах се вчера половината ден на един страхотен открит басейн, после и мача да гледаме и то не остана време да се разпиша   Embarassed

Още сме си 2в1, но мисля че тялото ми започва да се подготвя. Вчера усетих леки болки със съпътстващите ги подготвителни контракции, не мога да се закълна че бяха родилни контракции, защото наистина бяха леки, пък и нали родилите вече, казват че усетиш ли ги веднъж, не можеш да ги сбъркаш.....но предполагам това е началото на началото  Mr. Green

А и плана е изпълнен, вече мога блажено да си мързелувам и да си чакам, предполагам психическата нагласа е не по-малко важна  Sunglasses

Днес направих с акушерката 3-ти сеанс акупунктура, следващия е в петък като се уговорихме ако има нещо да се обадя с хубави новини. И тя и мъжа ми прогнозират края на седмицата, аз нямам никакво усещане, чакам си спокойно  Whistling

Маритка, на сестра ми, тапата й, падна седмица преди да роди, така че при теб, може и тя да е била и не е задължително веднага да родиш, но се подготви все пак  Hug

Благодаря ви че ме мислите, голяма подкрепа сте ми  Hug
Обещавам ако се раздвижат нещата, ако имам възможност, обезателно да пиша   bouquet

# 642
мен сю,точно седмица идеално ме устройва.ще бъде просто,като по поръчка:) ще видим..тука сме:) хайде стискам палци на теб,че май ми се струва,че ще ме изпревариш,както си и требе де:)....че не си и само ти. май,май скоро тука ще стане,като в юлската:) ще се "окотим" (както някакъв дофтор казал на една от там) наведнъж хахахаха

# 643
Момичета, благодаря ви за милите думи  Hug Hug Hug

Сю, стискам ти палци и всичко да е леко и безпроблемно!

Бацата да не се засилва още, че Боби ще остане сама да трябва да ни забавлява  Joy

Тоничкаwelcome   Къде си в Германия?

# 644
Да мина да помрънкам  Cry Доктора бил се объркал за скана и ми го букнал за утре  #Cussing out Излъгаха ме, защото акушерките са забравили, въпреки че 3 пъти ходих да напомням за себе си и едната ми каза ей сега ще звънна, а доктора ми каза сутринта, че акушерката ще ми го букне. Както и да е, ще си вися тука, то се е видяло. Дано само съм добре, нямах търпение да видят дали бебка е добре, аз за това най-много се притеснявам. Поне си отядох  Laughing Много хубави менюта има, аз да кажа и нещо позитивно нали за болницата, и е чисто и приятно, само организацията им е да не ти се налага  Sad Та това е от мен за сега, трябва да питам тази флашка с интернета как се зарежда, че може и да ми свърши и ще полудея чак тогава.

Сю, успех и на теб и на Бобито, ако изчезнете изведнъж и не мога да ви го пожелая Hug Тук е пълно с родилки, оказа се, че не са само секцио както си мислех, а са всичките. Много са готини и подвижни, а бебетата са уникални...

Общи условия

Активация на акаунт