Съпруги, чиито мъже пътуват 18

• 32 451
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Хубав и усмихнат ден на всички! Hug

# 646
Здравейте,момичета!
Малко останаха верни на форума,но това е друга тема.Дали само лятото е причината? newsm78
Сисе,ще си взема кафенце и геврече,нищо че е вече обед.
Хубав ден! Hug

# 647
Излязохме на разходка в парка,но навън е АД!Късно следобяд-пак навън.Приятен следобед и съжалявам че не мога да ви поднеса виртуален обяд Embarassedно си го представете!

# 648
Здравейте и от мен Simple Smile Дааа навън днес е ад #Crazy тъй, че ако не се налага да излизате по-добре недейте  Peaceтопло е, няма ветър адска жега е.
Незнам защо (може и да греша ноооо) усещам разни упреци, относно посещенията ни във форума, мисля, че е съвсем нормалнор по-рядко да се вясваме насам Blush ами лято е, всеки с половинката си (това за тези, чиито слънца са си тук), други на плажче, на разходка, нормално е, защо трябва да има такивар които се сърдят или по-скоро дразнят, че някои по-рядко влизат насам ... нормално е ... така мисля аз ... не се засягайте .... Пасхаля по-късно ще ти пиша на лични  Peace и да Делтичка  Hug липсваш ни  Hug Но изборът си е твой  Peace
Пожелавам ви един хубав следобед аз изчезвам, днес съм на фризьор  Joy

# 649
  • Varna
ДЕЗДЕМОНКЕ
Ами да ваш си е избора, ама не ми дрънкай, че като мъжете ви са тука и вече не можете да припарите до компютъра.  
Не е упрек ами си е факт!!!
Щото аз като зачезна,- де е Делта. Ами тука съм и ви гледам. И не само като съм тука. Не само съм ви гледала, ами и на почивка, и във чужбина като съм била съм ви писала и то всеки ден. А не- Пристигнах, заминавам. Мъжът ми като си е бил тука също.
Мамето, каза- малко останаха верни на темата.
Така, че е до желание, не до липса на време. Не го казвай това на кака си Делта, че плажче, срещички, мъжете ви. Хайде холан, зимата малко ли ви рушках.
Пак казвам, не е упрек а си е един факт.
Върни се назад във темата и виж какво е написала Киарчето, какво мисли за нас. Тя отдалече най-добре вижда . Ха върни сЪ назад и и прочети поста. Малко преди този пост беше написала подобен. Така, че дали се дразня или се сърдя не е много добре казано.
По честно е да кажеш-  не ми се пише, а не да се извиняваш със разни причини!

# 650
Здравейте и от мен!
Аз приемам упреците, защото съм от тези дето пишат рядко  Embarassed и се извинявам може би нямам оправдание но все гледам като ми остане малко време да си полегна.Абе просто не ми се иска да хленча а само до това ми е напоследък.
Делта съжалявам че сме те обидили но ти си оставаш душата на темата  Hug.
Приятен ден на всички!

# 651
  • Varna
ДЕСИ
Темата, не ми е бащиния, че да се сърдя. Просто са ми смешни причините които се изтъкват.  Бъди честен и си кажи, че не ти се пише.  Не е задължително да пишеш всеки ден, ама въобще не е задължително. Това си е свободен избор.
Жал ми е, единствено ми е жал, че наистина както е казала Мамето, малко останаха верни на темата. А уж моряшките жени били яки мацки.
Това искам да разберете, че ми е само жал.........

# 652
Хайде на жегата в изобилиеееееее!!!
Да ви поднеса по нещо разхладително и се мятам в леглото,че днес дребния ме събуди в 5 и сега гледам на парцали
След 17:00-17:30 ако не завали мисля да скокна към плажа!Ей тъй на да разходя детето-дали ще играе в някой пясъчник или на плажа май е все тая!Поне малко да го поразнообразя!
Лек следобед на всички!!!

# 653
Сисе,  bouquetспасяваш ме в жегата.Само като гледам каната и ми става по-добре.Приятна почивка. Simple Smile

# 654
Тъкмо и аз си мислех същото, за каната Crazy как ми се пие лимонадааа, ама от лимони.  chef

# 655
Ето ме и мен мацки-бандаааааааааааа.Какенцейй  Hug Hug Hug тука съм бре.ще се опитам по честичко да влизам и аз.ама само моля за разбиране .ето ви живота ми поднесен с тъга и преценете кога да пиша.2 болни деца пак ,повръщания вадене на зъби температури нощно недоспиване през деня готвене хранене чистене ходене по лекари аптеки банки с количка (детската),пране на ръка(дрехи на две малки деца ).аз нямам време краката си да обръсна ,ноктите да си оправя.казвам ви го така ,за да разберете защо аз не влизам често като преди.разберете зора ми е голям.а за другите нерви около едни хиени тука няма да говоря.аз ви чета набързо но да пиша не успявам. Hug Hug Hug на всички
И на 180 см височина аз станах 58 кг.егати ужаса нали ...мъжо ме нахока за дето не ям -ами кога да ям.нали децата оправям.абе карай ...ще се оправя като си дойде той  Grinning

# 656
  • Варна
liliqn разбирам те.Аз ходя на работа и само с едно дете не мога да се оправя,а с 2 и 3 съвсем не ми е ясно как се оправяте.Удоволствията отдавна съм ги забравила.Дано се оправят бързо дечицата и на теб да ти просветне малко!

# 657
ДЕЛТИИИИИ Аз, не се и извинявам, но и ти, явно неправилно си разбрала и поста ми, не се извинявам ,защото не смятам, че има за какво да го правя  Peace
Писах това, което смятам, че правят по-голямата част от нас, а и форумът е за това, да пишеш когато искаш и когато можеш  Naughty
А иначе, И ако си свободна ОЩЕ отсега да се уговорим за ПОНЕДЕЛНИКА, преди обяд ако може  Praynig Хайде има ли други свободни по това време на деня и желаещи да се запознаем на кафе?
Сисе Simple Smile) страшно сокче. Лилиян аз, пък ти завиждам  Embarassedчестно казано на кг, де да бях и аз толкова, ма то и с пусти диети, пак не мога толкоз да ги докарам  newsm78
Пасхаля аз обещах и ей сега, като се пооправя ще ти пиша, но и при мен е същият проблем, но аз, нямам тези проблеми, за които ти се притесняваш, при мен са различни
 #Crazy

# 658
  • Варна
Аз,за съжаление,през деня не мога,само вечер след 18ч. Ако се организирате за някоя вечер ще дойда с удоволствие,ако има кой да ми гледа детето,разбира се.

# 659
Моми4ета привет.
Ей,Делти4ка се появи и веднага раздвижи темата.Усещам някакво напрежение,нещо съм изпуснала,сега ще се върна назад.
Моми4ета вси4ки имаме задължения/които няма да свършат/така 4е не се отказвайте и от развле4енията.И без това ни е гадно 4е сме сами,поне да използваме всяка възможност за контакти.Работата ми е такава 4е съм постоянно с хора,но предпо4итам да се виждам с моряшки жени,защото вси4ки други виждат само колко пари изкарват мъжете ни и как обикаляли свята,а не знаят какво коства това на нас и на тях.
Аз пък използвам всяка възможност да изляза на кафе.И мъкна и трите госпожици с мен.Ама и те ве4е са свикнали и на тях им е интересно с хора.Преди се мъ4ех да съм идеалната домакиня,майка,колежка.......,ама не става .Важни са само мъжът ми и децата,пък работата няма да избяга.
Днес ми беше отвратителен ден.Каките имаха закриване,4е у4астваха в една лятна академия.Ама беше в зала с 200 4овека и без климатик.А малката и беше горещо и и се спеше,на работа ме 4акаха,а мойте минаха от последните след 2h. След това на работа нервни4аха,бебето и то 4е беше гладно,а каките се разсърдиха 4е закъснях за празнуването с другите майки.Сега се прибираме капнали,но съм взела пица за ве4еря, имам само малко работа и няма да мръдна от климатика.

Общи условия

Активация на акаунт