Съпруги, чиито мъже пътуват 18

• 32 433
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
добра ви вечер  Peace аз пак тука ама никой нема  newsm78... Даааа всеки с неговите си ангажименти  Peace... и място за сърдене - няма! Това, според мен ... ама пък и всеки от неговата си камбанария гледа, мисли и разсъждава ... Такааааа, Делти отказва вече срещи всякакви тъй че, предложението за понеделника, вече не е в сила  Peace  Така аз ви изоставям сега по-късно, ако нета пак не ми спретне някой номер да липсва, ще вляза пак ... хайде мацки ХУБАВА ВЕЧЕР ВИ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИТЕ  Hug

# 661
ЕЕЕЕЕЕ стига глупости де. Naughty какво е това тук а  newsm78 .Делта не е казала нищо лошо.права е че всички казваме'хайде на среща да се видим '-пък после ...заети сме всички.жената се отказа вече да ни приканва на среща.и хоп -всички тия приказки Crossing Arms.стягайте се и поне за добро утро и лека нощ да влизаме а Grinning .хайде мацки вие сте  Hug

# 662
siseto84 Hug,като видях тая кана с лимонада ми стана еднооо хладнооо...
Делта Hug,надявам се на мен да не ми откажеш... по-следващата седмица ще мина през варна за един ден/ако отново нещо не се обърка ooooh!/ и бих се радвала да се запознаем Hug
Дезди,явно не стигаш до същината на проблема,но всеки си гледа от неговата камбанария...
GALI-GALI  Hug,хубаво е това,че си осъзнала преимуществото от това да общуваш с жени,споделящи твоята съдба,а и похвален е начинът с който съумяваш да се справяш с 3-те си деца...  bouquet
Желая лек,спокоен и безпроблемен рейс на тези,които заминаха тези дни или им предстои да заминават....
Angel_wings, весели ти очички  loveuuu /за съжаление май се оказах права,че предложението ти за среща е било просто така,без каквото и да било намерение да се осъществи/
Мацки вие си решавате дали да пишете,дали истински да се сприятелявате,дали всичко да остане само на думи-това си е лично ваш проблем!

# 663
siseto84 Hug,като видях тая кана с лимонада ми стана еднооо хладнооо...
Делта Hug,надявам се на мен да не ми откажеш... по-следващата седмица ще мина през варна за един ден/ако отново нещо не се обърка ooooh!/ и бих се радвала да се запознаем Hug
Дезди,явно не стигаш до същината на проблема,но всеки си гледа от неговата камбанария...
GALI-GALI  Hug,хубаво е това,че си осъзнала преимуществото от това да общуваш с жени,споделящи твоята съдба,а и похвален е начинът с който съумяваш да се справяш с 3-те си деца...  bouquet
Желая лек,спокоен и безпроблемен рейс на тези,които заминаха тези дни или им предстои да заминават....
Angel_wings, весели ти очички  loveuuu /за съжаление май се оказах права,че предложението ти за среща е било просто така,без каквото и да било намерение да се осъществи/
Мацки вие си решавате дали да пишете,дали истински да се сприятелявате,дали всичко да остане само на думи-това си е лично ваш проблем!
[/b]

Права си, но аз говорих с Делта (това отн. срещите), така, че всеки гледа и прави нещата така както ги чувства. Хубава вечер ви желая, аз вече не съм в отбора ви ....

# 664
  • Шоколандия
Момичета  Hug чета ви и наистина не знам какво да напиша.... Това, което се случва не ми харесва...  Признавам и себе си за виновна... Наистина много ми се искаше да се съберем всички и да се запозная с вас, но мен винаги ми е притеснявало това, че аз съм на 20 и малко или много няма да съм интересна компания за много от вас. Затова ми се искаше ако се организира някаква среща да е с повечко хора, ще сме голяма комания и няма да седим да си мълчим неловко ... Embarassed
Не ми се иска да има такова разцепление тук между всички... Cry

# 665
 puphi ,не мисля,че има каквото и да било разцепление! Аз написах от моя гледна точка как изглеждат нещата,а именно че предпочитате/повечето от вас/ да си останете виртуални дружки и избягвате в реалния живот да си общувате...просто това за мен е необяснимо... Thinking Ама вие си знаете  Naughty
Желая ви лека и спокойна вечер Hug

# 666
Хайде добра вечер и от мен!!!
Нещо напрежение има тука и това хич не ми харесва!!!
Всеки има право на мнение и смятам,че всеки тук може да си го изрази свободно!Всички делим една съдба-момчетата ни са далеч от нас и НИКАК не им е лесно!!!На нас също не ни е лесно,но няма как всеки се справя по свое му!!!
Гали,поклон миличка,че се справяш с трите дечица така добре и успяваш да се организираш!Аз все не мога!  newsm63
Лека вечер на всички и моля заровете томахавките!!!На който му е приятно нека ни посещава,на който не..........!!!

# 667
Сиси Laughing     Киара  : Stop :
Въобще не се организирам добре и ми е доста трудно без мъжът ми.Но и да се тръшкам,няма да променя нищо.Осъзнах 4е по-добре да няма 1,2,3 на масата и да ядем пица е по-добре,отколкото да се мъ4а вси4ко да свърша и да съм изнервена и уморена.Нау4их се да готвя бързи манджи,ве4е не гладя 4аршафи, не треперя за всяка изпусната троши4ка и на работа не искам да съм най-добрата. Мъжът ми пътува от 3г. и толкова празници пропуснахме,все трябва да вземам сама решения и няма смисъл да се натягам допълнително. ''Колкото-толкова''. Времето върви много бързо и трябва да използваме всеки момент да се радваме. .Всеки си решава какво го прави щастлив.
Ако преди 3г.някой ми беше казал това,щях да се ужася от него. Толкова исках да съм добра във вси4ко,4е пропуснах много дребни радости.Пък и в къщи май им харесва пове4е така,отколкото като се стараех
Моми4ета,още 4акам оферти за морето,4е вие сте по-наблизо и сте по-запознати
Лека нощ и да сънувате прекрасни сънища

# 668
Добро утро,дами!!!
Хайде на закусчица
Разбира се има и кафенце
Желая приятен почивен ден на всички и стойте повечко в къщи,че днес ще е голяма жега!!!

# 669
Добро утро и от мен.
Сисе  chef Благодаря за закус4ицата и кафенцето.
Децата не закусваха много и аз като добро прасенце да не остане си го хапнах.И сега като бременна хлебарка ми е тежко.Ина4е съм на диета.Когато реша да пазя диета май ям най-много.
Лек ден на вси4ки.Който може да ходи на плажа,а другите ще си ме4таем за морето

# 670
  • Варна
Добро утро,момичета!Жалко е да се караме,и без това ни е доста тежко!Аз съм останала с впечатление,че сте се срещали.Прекарах доста години,изолирайки се от хората.Разбрах,че много съм сгрешила.Мислех да се престраша и да се видя с вас,още повече,че можем да се подкрепяме,никой друг не може да ни разбере какъв живот живееме.В понеделник се връщам във Варна.Вечерта имам ангажимент,свързан със здравето ми.За някой от следващите дни мисля да ви направя предложение да се видим.И само една от вас да дойде,пак ще съм доволна.За съжаление мога само вечер след 17.30 ч- не мога да не ходя на работа. Нека деня ви бъде хубав и спокоен!  smile3525

# 671
  • Varna
СИСЕТООООУ Hug
Точна такава закуска обичам, тестяна със такова каймаклия кафенце  bouquet
ГАЛИ-ГАЛИ Hug
Аз, лично не мога да ти помогна за почивката. На морето съм но нали живея сЮФсем близко до морето и не ходя на друго море по Българското крайбрежие. Съжалявам, че нямам и познати които работят във тази свера, които да попитам и да ти кажа.
Само ми кажи, как се отказа, да гладиш чаршафи, че аз що съм все такава дебела глава и не  преставам. Иначе там за пицата само, и при мене е така. Няма значение, че имам само един син. Но знам какво е да имаш три деца и как се гледат. Аз имам двама братя, та бях натоварена със грижата по тях яко. Маман само бачкаше. Важното е прясно да е сготвено и вкусно. Че нямало три манджи, голяма работа. Те и моите не могат да ядат по три. Диването държи да има плодове и това му е за десерт. Мъжът ми не е по сладкото. Аз, да ама като само за мене ще е по-добре да не правя и рядко правя вече. И да, много празници ще изтърваш и ти и момичетата, че и аз де Joy Аз ги изтървам вече 29 години. Ама така е трябвало да стане. Нали знаеш вече, че нашите празници са не със останалите хора, а със нашите момчета като се върнат. За някои Коледа е на 24 декември, ама за нас е лятото или есента, или пролетта. И другите празници също. Днеска момчетата имат празник, но без таткото не е същото. Като се върне, тогава Grinning Подаръка ще получи Диването, а татко му ката се прибере. Или пък като трябва да изпращам същото това Диване- очертава се сама да го приготвям и да го изпращам, но така е трябвало. Така, че ще минеш през много такива моменти. И е хубаво наистина около тебе да има хора които да те подкрепят и да те разбират. А кой освен жени като нас може да те разбере. А аз ако ги имах тия трите ангела у дома, трябваше да съм тънка като тополка бе Гали Joy Недей си навива със тази диета, просто забрави и свалянето на килата ще се получи. А ако съпругът ти пък ти те харесва и по пухкава, що се тормозиш. И по пухкава съм била за малък период от време, ама точно тогава БаткУ пожела да направим и Църковна сватба. Те като ни  обичат ни обичат и пухкави и със стрии и със целулит- точно това ми каза моето момче като чу как едни жени се притесняват за целулита си. Joy
Много стана, но това което съм писала за тебе, засяга почти всичи тука от нас. Все едно съм го писала за останалите.
ПАСХАЛЯ Hug
Много здраве ти пожелавам и дано всичко да се разреши и този здравен проблем да отмине  bouquet

# 672
  • Варна
И още нещо- мисля, че никоя от нас няма право да се сърди.Общото ни е, че мъжете ни ги няма,живеем трудно и се тревожим за тях. От там на татък сме поставени при различни условия- някои ходят на работа,други не, на някои децата им са големи,на други още са малки,някои имат 1 дете,други повече.... Дори и да не се видим,трябва поне тук да се подкрепяме, а не да се дърляме! Освен това аз винаги се чувствам изморена и ми е трудно дори с елементарните ежедневни задължения да се справям.Който се е чувствал така, ще ме разбере.Който по природа е енергичен,няма да може да си го представи.Още веднъж- ХУБАВ ДЕН!  Hug   newsm51

# 673
Добро утро и от мен .мерси за закуска и кафенце.аз на никого не се сърдя а мисля ,че и при другите е така.хайде хубав ден на всички Hug .а аз да я мятам ,че трябва се готви

# 674
  • Варна
Делти Благодаря ти много!
Ако успея да си помогна ще ви разкажа за какво става дума,защото може да ви е от полза и на вас и за децата най-вече.

Общи условия

Активация на акаунт