Пазаруване от www.asos.com - 7

• 43 813
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
момичета може ли да ми дадете линк за намалените неща,че не мога да ги видя

# 106
# 107
аз да се запиша да ви следя засега Flutter

# 108
Аз ще пускам обща, пишете на ЛС.

# 109
Здравейте
Може ли малко опит за размера на обувките? Simple Smile) Нося 39-ти номер, но тези, които си харесах най-големият им разммер в наличност е 5 - до колкото виждам те отговарят на нашите 38, но има ли възможност самите обувки да не отговарят на номерата си? Става въпрос за мис 60. Благодаря Ви предварително   bouquet

# 110
  • София
Аз нося 38 и 5цата на Мис 60 ми е точно , не знам дали няма да са ти малки на теб Hug

# 111
Illit   bouquet благодаря

# 112
Момичета, продавам ето този гащеризон http://web.hit.bg/maimunche/jumpsuit.jpg. Отслабнах доста и ми е широк нищо, че е 6UK. Не си отговаря на номера и е поне 8-10 според мен. Затова не ми става. Нов с етикета! Ако някой се интересува, нека ми пише ЛС Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 13:30 от maimunche

# 113
Ако някой пуска поръ4ка да ми пише , моля ви се !! ще искам само няколко лака за нокти !!

# 114
някой има ли проблем с плащането чрез ПайПал или аз нещо греша newsm78 исках да платя 2 поръчки с безплатна доставка до английския адрес на Емпреса, но неможах дава ми грешка и направо си платих от картата  Rolling Eyes

# 115
Момичето имам нужда от помощ.
На 12-ти ми изпратиха експресна поръчка от Асос по ДПД. С тракинг номер е, и в него виждам че на 15-ти е пристигнала в България, а на 16-ти сутринта е тръгнала от там, за моя град. По принцип като видя че е тръгнала, на следващият ден ми я доставят. Да обаче този път никой не звънна. Чаках, чаках, днеска е 5-ти ден, пратка няма. Видях че ДПД в България работят със Сити-експрес, намерих телефона на офиса в моя град и им звъннах. Казаха че нямат нищо на моето име и адрес. Обясних се аз, че имам тракинг номер, и че на еди коя си дата е тръгнала от София. Поиска човека номера, каза че ще провери в сайта и ще ми звънне. След малко звъни- такава пратка няма. Аз-  Shocked, няма как да няма, сайта на дпд е отворен пред мен и мога да ви кажа по часове и дати къде е била пратката и т.н. Той- в сайта на дпд, няма такава пратка. Попитах го аз в кой сайт гледа, гледал в българския. Помолих го да погледне в английския, видя че има. Позачуди се, и каза че не знае, при него нищо не било идвало. Даде ми номер в София, на когото звъня, но никой не вдига. ooooh!
На някой случвало ли му се е? И имате ли идея какво да правя- на Асос ли да пиша, и какво точно, или нещо друго. Много съм ядосана. #Cussing out

# 116
Момичето имам нужда от помощ.
На 12-ти ми изпратиха експресна поръчка от Асос по ДПД. С тракинг номер е, и в него виждам че на 15-ти е пристигнала в България, а на 16-ти сутринта е тръгнала от там, за моя град. По принцип като видя че е тръгнала, на следващият ден ми я доставят. Да обаче този път никой не звънна. Чаках, чаках, днеска е 5-ти ден, пратка няма. Видях че ДПД в България работят със Сити-експрес, намерих телефона на офиса в моя град и им звъннах. Казаха че нямат нищо на моето име и адрес. Обясних се аз, че имам тракинг номер, и че на еди коя си дата е тръгнала от София. Поиска човека номера, каза че ще провери в сайта и ще ми звънне. След малко звъни- такава пратка няма. Аз-  Shocked, няма как да няма, сайта на дпд е отворен пред мен и мога да ви кажа по часове и дати къде е била пратката и т.н. Той- в сайта на дпд, няма такава пратка. Попитах го аз в кой сайт гледа, гледал в българския. Помолих го да погледне в английския, видя че има. Позачуди се, и каза че не знае, при него нищо не било идвало. Даде ми номер в София, на когото звъня, но никой не вдига. ooooh!
На някой случвало ли му се е? И имате ли идея какво да правя- на Асос ли да пиша, и какво точно, или нещо друго. Много съм ядосана. #Cussing out
Веднага пиши на асос. Да не се пробват и тези да ти я гепят. Успех!  newsm10

# 117
  • На черешатааа
Аз с един малко лаишки въпрос  Embarassed, ама  само на аутлета ли ще има намаление  Mr. Green

# 118
Аз с един малко лаишки въпрос  Embarassed, ама  само на аутлета ли ще има намаление  Mr. Green

Не, разбира се. Или този, или другия петък ще започнат намаленията и на другите места.

# 119
  • На черешатааа

Не, разбира се. Или този, или другия петък ще започнат намаленията и на другите места.
  bouquet  за добрите думи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт