Пазаруване от www.asos.com - 7

• 43 801
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Няма проблем. Peace Който иска може да се включи.

# 91
Аз на Бронкс много им харесвам ботушките.Имам едни сребърни от зимата пак от Асос! Heart Eyes

# 92
Аз на Бронкс много им харесвам ботушките.Имам едни сребърни от зимата пак от Асос! Heart Eyes

А отговарят ли си номерата?Аз нося между 38 и 39 и преди малко поръчах 39,та се чудя дали ще ми станат.

# 93
  • На черешатааа
А от моите неща нищо не е намалено  smile3514 smile3515 , но в общата мога да се включа с 1-2 нещица, ако не се изчерпят де  Twisted Evil ,че 1 чанте току що ми го отмъкнаха  Close

# 94

А отговарят ли си номерата?Аз нося между 38 и 39 и преди малко поръчах 39,та се чудя дали ще ми станат.
Според мен си отговарят.Аз си бях поръчала ботуши 38-ми номер,а иначе нося 37-ми,и леко са ми големи.Така че сега си поръчах моя си номер. Peace

# 95
Здравейте, момичета!
Купувала ли е някоя от вас мъжки костюм, за да ми помогне с номерацията? Благодаря предварително!

# 96

Според мен си отговарят.Аз си бях поръчала ботуши 38-ми номер,а иначе нося 37-ми,и леко са ми големи.Така че сега си поръчах моя си номер. Peace

Благодаря за отговора.Надявам се да са ми съвсем малко големи,за да мога да ги нося,ако не дъщеря ми носи 39 и може за нея да станат.

# 97
По отношение на първият пост да вметна, че за доставката до България в сайта пише 7 и 14 евро, а не лири.  Simple Smile
Зависи каква валута си избираш. Повечето от нас пазаруват в паунди. Имаш избор между 6 валути.

# 98
# 99
  • Sofia
Сложих си ботушките в кошницата и докато си избера още нещо, те им вдигнаха цената  #Cussing out Е може ли такова нещо  #2gunfire

Някой има ли Petite дънки размер 4? Аз си купувам най-малък размер, но имам асоски Petite 6S, а тези, които сега гледам имат и размер 4. Чудя дали да си остана на 6-цата, 4 сигурно е супер тясно  newsm78

# 100
Сложих си ботушките в кошницата и докато си избера още нещо, те им вдигнаха цената  #Cussing out Е може ли такова нещо  #2gunfire
...
Сега са вече 32 лири! Mr. Green

# 101
  • София-Младост
По отношение на първият пост да вметна, че за доставката до България в сайта пише 7 и 14 евро, а не лири.  Simple Smile
Зависи каква валута си избираш. Повечето от нас пазаруват в паунди. Имаш избор между 6 валути.
Това означава ли, че в зависимост от валутата в която пазаруваш доставката варира?
Аз това мернах, затова написах горното: http://www.asos.com/infopages/pgeshiptocountry.aspx

# 102
  • UK
Който ще поръчва, да ме включва! Избрала съм си едни неща от sale-a  Grinning.

# 103
Къде се гледа за намаленията? Clearance-a ли?
П.С. Упс ... видях го

# 104
и аз искам да се включа в обща поръчка Hug

Общи условия

Активация на акаунт