Пазаруване от www.asos.com - 7

• 43 801
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Някой виждал ли е тези обувки в сайта? http://images.asos.com/inv/x/7/37/997957/image4xxl.jpg Мисля, че и в черно ги има. Много ми харесват, а не ги намирам.  Rolling Eyes

# 631
Ако искаш можеш да питаш на страницата им за помощ във Фейсбук AsosHelp,дали ги има налични и да ти пратят линк към тях.Аз така бях питала за едни чехлички,оказа се ,че ги няма налични и са от инвентара са снимките. Peace

# 632
Благодаря ти много  Hug Ей сегичка ще им пиша..  Mr. Green

# 633
  • Варна

Получих си нещата вчера, по пощата, много са бързи! Simple Smile Всичко е прекрасно, а обувките са невероятни! Това сигурно са най-елегантните и красиви сандали, които съм имала (а съм имала доста Laughing)!!! Направо съм влюбена в тях - толкова мека кожа, дори подметката отдолу е от естествена кожа Party Някой ако иска снимки, да свирка! Whistling

# 634
  • Sofia
Аз от тази марка също имам едни сандали - невероятно удобни, меки, елегантни. Определено си заслужават.

# 635
  • Пловдив
Момичета, да сте попадали на някое кодче тези дни, цяла сутрин търся и нищо. Надявам се за банк холидея да пуснат.
 Някой пускал ли е до английски адрес,интересува ме спазват ли срока за доставка. Ако платя доставка за следващия ден дали ще бъде доставена или да си платя стандартна.

П.с.- намерих този asosfitness - 20% discount on all Sports & Loungewear including sale items and Outlet! Grinning I do not know when this code expires. На някой може да свърши работа.

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 17:13 от hris80

# 636
  • Варна
Не мога да не се похваля с тези обувки. Страхотни са  Heart Eyes

# 637
А отговарят ли си на номера тези обувки или като всички асоски трябва един номер по-големи?

# 638
  • Варна
ри мен всички асоски обувки си отговарят...който номер съм поръчвала ми е залепвал...и тези са така...до сега съм нямала проблеми с номерацията на обувките, а имам 5-6 чифта с тази марка... Peace
и да допълня само, че стоят много по-красиво наживо...Simple Smile

# 639
Кой цвят си поръча?

# 640
  • Варна
Черни... Heart Eyes

# 641
Моля ви някои да ми да каже как да върна едни маратонки,поръчах 10 размер а са ми пратили 11 и е огромно..
нямам време да прочета всичко,че съм на работа Simple Smile
интересува ме как да ги върна в смисъл колко струва и къде да ги пратя....аз иначе ще им пиша предполагам да си видят грешката

Благодаря ви предварително:)

# 642
Не мога да не се похваля с тези обувки. Страхотни са  Heart Eyes

Мда, готини са, аз си ги взех в бежово още преди няколко месеца.   Peace Но са доста височки, малко се озорих първите дни..

# 643
  • Варна
Мда, готини са, аз си ги взех в бежово още преди няколко месеца.   Peace Но са доста височки, малко се озорих първите дни..

Аз не съм излизала още с тях, но от няколкото пъти, които ги разходих вкъщи ми се сториха необикновено удобни...или се лъжа  Rolling Eyes

# 644
  • Пловдив
AWSTYLE15 - 15% само на неща от марката асос. Валиден до 31 август.

Общи условия

Активация на акаунт