Пазаруване от www.asos.com - 7

• 43 810
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Момичета,много съм разочарована.След поръчка с два артикула на обща стойност 115 лири получих единия от тях сгрешен.Веднага им писах,обещаха да ми изплатят и пощенските разходи.Днес най-после са получили пратката и когато им напомних за пощенските,ми отговарят,че тях ги изплащат през някаква друга система и за целта им трябва копие от кредитната карта(по факс).Щели веднага след обработката да изтрият данните.Писах им, че е смешно за около 3 лири да правим такива упражнения и ги питах не могат ли да ми ги върнат през пейпал,по банков път или другояче-примерно да ми пратят персонален ваучер за смешните 3 лири.Не можело.Аз не пиша тук, но пазарувам доста често по интернет и имам вече доста опит,но за пръв път ми се случва да видя толкова тромава и лоша организация на работа.Стана много дълго и се извинявам.Искам да попитам имал ли е някой подобен проблем и как се е преборил?

# 616
Момичета,много съм разочарована.След поръчка с два артикула на обща стойност 115 лири получих единия от тях сгрешен.Веднага им писах,обещаха да ми изплатят и пощенските разходи.Днес най-после са получили пратката и когато им напомних за пощенските,ми отговарят,че тях ги изплащат през някаква друга система и за целта им трябва копие от кредитната карта(по факс).Щели веднага след обработката да изтрият данните.Писах им, че е смешно за около 3 лири да правим такива упражнения и ги питах не могат ли да ми ги върнат през пейпал,по банков път или другояче-примерно да ми пратят персонален ваучер за смешните 3 лири.Не можело.Аз не пиша тук, но пазарувам доста често по интернет и имам вече доста опит,но за пръв път ми се случва да видя толкова тромава и лоша организация на работа.Стана много дълго и се извинявам.Искам да попитам имал ли е някой подобен проблем и как се е преборил?
Допълвам-то е ясно, че ще пия една студена вода,тъй като заради тази сума няма как да рискувам да си давам данните, но имам спомен, че на някой му бяха връщали пари за пощенски и не помня да е било толкова идиотско.

# 617
От доста сайтове пазарувам, не съм срещала по-коректни, по-бързи в комуникацията, и изобщо по-по-по във всяко отношение към грижата за клиента. Имах объркан артикул, писах им, казаха ми да им изпратя разписката от пощата сканирана, или по факс, за да поемат пощенските. Снимах ги с фотоапарат, и когато ми върнаха парите от артикула, върнаха и тези , като сами си бяха изчислили курса на лева в лири. Не са ми искали, това, което искат на теб, и за първи път чувам такъв случай, което е кофти.

Днес ми е дошла в България поръчка, шипната на 15-ти, късно вечерта. Сега чакам да видим кога ще пристигне в моя град. Crazy

# 618
Да,за бързината си права- днес сме си писали сигурно 3 пъти,като мацката ми отговаряше до 10минути.Въпроса е,че отговорите не ме устройваха Wink Много полезни са ми били твоите мнения и наистина бях останала с впечатление,че са ок като сайт.За жалост самия факт,че и ти , и много други сме връщали доста пъти по тяхна вина, не говори добре за тях.За мен пазаруването от тях приключи за дълго(докато ми мине), защото въпроса е принципен, не че естествено съм за тия 7.50лв.

# 619
Ами виж, всеки сам си преценя. Мен една объркана пратка не може да ме откаже, по много причини. Първо, приемам го нормално, защото и тези които приготвят покупките, и те са хора, повечето мои поръчки са общи, случвало се е да бъдат и над 50 артикула  Crazy, еми не ми е фатално, че са объркали и са му пуснали нещо 10-ти размер, вместо 8, при положение, че има начин да им го върна и да си взема парите, както и да ми платят пощенските. Макар че бих ги прежалила по принцип. И една от главните причина да не спра да пазарувам от тях е, че няма друг такъв алтернативен сайт, от който да се сдобивам с 95% от марките, които предлагат в асос. Имат и тяхни хубави неща, пускат кодове, намаление, и наистина отношението към клиента е супер, както и са ужасно бързи, и разрешават всеки проблем. Това се случва рядко, по принцип.
И все пак, всеки сам си преценя. Жалко, че се е получило така при теб. Дано ти мине бързо. Hug

# 620
Да това имах предвид,че са блокирали парите. Говорих с моята банка и сега съм спокойна, благодаря ти:)

# 621
може ли някой да ми помогне със смяната на валутата искам да платя в лири ами дава само евро

# 622
най - горе в дясно имаш опция за смяна на валута, change currency пише

някой ползвал ли е спрейовете за бърз тен?
http://www.asos.com/St-Tropez/St-Tropez-Self-Tan-Bronzing-Mousse … r=Bronzing+Mousse
http://www.asos.com/St-Tropez/St-Tropez-Self-Tan-Bronzing-Spray- … lr=Bronzing+Spray
http://www.asos.com/St-Tropez/St-Tropez-Everyday-Gradual-Tan-Spr … Gradual+Tan+Spray
за тези става въпрос, и изобщо за такъв тип продукти ме интересува мнение, моля Simple Smile

# 623
  • На черешатааа

Днес ми е дошла в България поръчка, шипната на 15-ти, късно вечерта. Сега чакам да видим кога ще пристигне в моя град. Crazy
[/quote]
 Flutter

# 624
Мами,искам да ви питам за тази чанта http://www.asos.com/Asos/Asos-Pocket-Front-Bowler/Prod/pgeproduc … =-1&clr=Black  от каква кожа е и колко голяма е,защото няма написани размери

# 625
  • Варна
Мами,искам да ви питам за тази чанта http://www.asos.com/Asos/Asos-Pocket-Front-Bowler/Prod/pgeproduc … =-1&clr=Black  от каква кожа е и колко голяма е,защото няма написани размери

Ямаха-размер и аз невиждам но пише:100% PU това трябва да е изкуствена кожа. Peace

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 13:40 от desuri

# 626
Можеш да добиеш представа колко е голяма чантата на снимката с модела. Peace

# 627
Вчера си взех нещата. Роклята-  http://images.asos.com/inv/z/23/48/1084201/image4xxl.jpg - малко евтинее на живо. Дантелата не е толкова нежна, а основата не е кремаво-бяла, а направо розова. Има и странични банели, които леко набират плата. Няма да я връщам обаче, все ще я разходя някоя вечер  Simple Smile

# 628
И аз получих. Една от най-разочароващите ми поръчки.
Имаче доста неща, които явно бяха връщани от клинети, и бяха наблъскани направо на топка по торбичките, без да ги сгънат. Sick
Блузите с един ръкав, които коментирахме доста не ми харесаха. Взех си 8-ца, широки са ми, и дълги, ужасно се набират, ще ходят на шивач, за да мога да ги разходя поне по веднъж- взех си и черна и кремава, което не е точно кремаво, нито пък бяло, нещо средно. Crazy И дано след изпиране плисетата по ръкава да останат, че иначе не знам.....

Но скоро пак ще пусна, че полудях по няколко неща. ooooh!

# 629
здравейте момичета,
аз вчера си получих първата поръчка, и да кажа че съм очарована е меко казано   bouquet
Нещата които получих бяха идеално опаковани, всички отговарят на размера си, качеството е много над това, което очаквах и моделите са страхотни. Жалко само, че бях платила за една жилетка а на следващия ден получих съобщение out of stock и много ме е яд  Twisted Evil
На 12 платих, а на 20 получих, но пратката е била пратена на 18 и получена в бг на 19.
Това е като цяло, смятам и в бъдеще да поръчвам, дано със същия успех  Peace

Общи условия

Активация на акаунт