Пазаруване от www.asos.com - 7

• 43 798
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Няма дата точно. Никой не е казвал дата, тука са просто предположения на съфорумки. Когато започне намалението всяка от нас , която е регистрирана, ще получи мейл. Съответно тук веднага ще се разбере, не е нужно така да дебнете. Crazy

# 76
  • София-Младост
По отношение на първият пост да вметна, че за доставката до България в сайта пише 7 и 14 евро, а не лири.  Simple Smile

# 77
  • София
От форума на asos.com разбрах, че намаления ще има вероятно през юли, но не са уточнили дата все още.  Wink

# 78
Някой получавал ли е пратка от Асос, от Франция? Rolling Eyes
Сега получих известие, че имам пратка от Ф-я, а аз чакам все от английски сайтове, и ми стана странно. А точно тия дни очаквам 2-те си поръчки от Асос.

# 79
paypaljune, но не съм сигурен, че все още работи. 15% на всички артикули без тези на разпродажба. Късмет.

# 80
При мен пише, че е изтекъл.

# 81

The discount code "PAYPALJUNE" has expired.  Peace

# 82
  • Пловдив
Някой получавал ли е пратка от Асос, от Франция? Rolling Eyes
Сега получих известие, че имам пратка от Ф-я, а аз чакам все от английски сайтове, и ми стана странно. А точно тия дни очаквам 2-те си поръчки от Асос.

Аз съм получавала няколко пъти от Франция. Peace

# 83
Мерси.  bouquet
Аз днес нямам възможност да си я взема, утре вече, затова ми беше любопитно.

# 84
И аз съм получавала от Франция, по-напред в темата, или в предната се коментираше този въпрос. Те май отвсякъде ги пращат тия ми ти асосци....

Дописвам след сто часа.
Намалили са почти половината ми артикули в "запази" и то с по 4-5-6-7 лири. Ммммммм, не се оплаквам, даже никак!!!

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 18:50 от ina_lemon

# 85
Момичетааааа,сега си пуснах на бързо едни ботушкиhttp://www.asos.com/Bronx/Bronx-Festival-Boot/Prod/pgeproduct.as … -1&clr=Cognac .Вчера бяха 58 лири!!! Shocked
 Party

# 86
При мен само две неща са намалили от запазените, но пак е нещо.
Някой иска ли да направя една обща?

# 87
Я,да разгледам аз пак!Може нещо още да е намалено! Mr. GreenНо ще мога евентуално чак утре по обяд да вкарвам парички! Rolling Eyes

# 88
Няма проблем, то и аз тогава мога да внеса, че нали си държа картата празна. Crossing Arms
Между другото мн се чудя и на тия твои ботуши. По принцип не нося такъв тип...ама като видя намалено и съм ей така  Crazy

# 89
може ли и мен да вклю4ите в общата поръ4ка ?

Общи условия

Активация на акаунт