Пазаруване от www.asos.com - 7

• 43 759
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
За diesel аз пък изобщо не съм съгласна, съжалявам ако ви обърквам.

По моя опит дънките на diesel  са умалени, за разлика от тези на M60, които според мен са уголемени. Пример: аз съм 28-ми номер и миналата година си купих номер 30 на дизел. а 30-ти не съм имала никога и от никоя друга марка. След това си купих номер 28-ми (който си мисля че е моя) на М60 и ми бяха леко широки, като с малко носене съвсем увиснаха. Не съм ги взимала от асос, но не мисля, че има някакво значение, де  Simple Smile

предполагам зависи и от еластичността на самия плат, тези на дизел които си взех наистина не бяха еластични и грам, но чак пък два номера отгоре  newsm78

# 691
  • Пловдив
Тези,които аз имам са 100% cotton,нямат никакъв еластан, ако има повече % еластан,може би наистина ще трябва по-малък номер.

# 692
А как става с размера на дънките? Тези инчове, размери Лонг, Мидъл, Шорт... от коя част на тялото се започва да се мери за тези инчове? Лонг и Шорт са ми ясни, но Мидъл до коляното ли трябва да е?  Crazy  Thinking

# 693
  • На черешатааа
Някой ще си поръчва ли скоро, нещо ,та ако може 1 ЛС  Mr. Green

# 694
Здравейте момичета.
Искам да ви попитам размер 36-UK16 на кой съответства?Харесала съм си един панталон и това е единствения размер останал.Та се чудя дали ще ми стане.Ето въпросния модел http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=940491.Също така един друг модел 28'' REG- UK 10 на кой номер съответства ?Дали е възможно ако си дам мерките,някой който има подобен или просто модел Г-стар да ми каже дали някой от двата чифта ще ми стане.
Мерси предварително  Hug

# 695
Ти кажи по принцип какви размери носиш.

# 696
Хей  Flutter
Имам въпрос за размерите на дънките (пак)  Mr. Green
http://www.asos.com/Craft/Craft-Katie-Straight-Leg-Jean/Prod/pge … amp;clr=Dark+Blue
Висока съм 1.64-5 см, 54кг., кой номер да си взема?
Мислех 30 инча, ноо те няма ли да са много широки в ханша?  Thinking Много моля някой който си е купувал дънки от сайта да сподели  Praynig 

# 697

Ами висока съм 168 и тежа 54 кг. Едни дънки които са купувани от испания са по европейската номерация 38,но те също са така широки . Мисля че съм 10 номер по английската ама ти ще кажеш.До сега не съм си купувала панталон по интернет.Много ти благодаря  Hug Heart Eyes

# 698

Ами висока съм 168 и тежа 54 кг. Едни дънки които са купувани от испания са по европейската номерация 38,но те също са така широки . Мисля че съм 10 номер по английската ама ти ще кажеш.До сега не съм си купувала панталон по интернет.Много ти благодаря  Hug Heart Eyes
Според мен си твърдо 10, аз съм висока 170 и 55кг и също нося 10 размер от английската,а от дънките 28,случвало се е и 29,но само на определени марки. Peace Simple Smile
А  тези от снимката,които са 16 размер ще ти бъдат като чувал.................... Laughing

# 699
Дали няма кодче за намаление??? newsm78

# 700
Здравейте,харесала съм си  тази рокля http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Crochet-One-Shoulder-D … =-1&clr=Black ,но досега не съм взимала дрехи на М60 и незнам кой номер да поръчам.ако може някой да помогне виска съм 172см  54кг

# 701

Peace Mr. Green

# 702

Peace Mr. Green
и аз това се чудех??????? newsm78

# 703
  • Пловдив
Здравейте,харесала съм си  тази рокля http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Crochet-One-Shoulder-D … =-1&clr=Black ,но досега не съм взимала дрехи на М60 и незнам кой номер да поръчам.ако може някой да помогне виска съм 172см  54кг

Аз съм със същите мерки и на Мис Сиксти си поръчвам винаги размер S, който ми е ок. Обаче, за тази рокля специално пише, че манекенката е с XS-UK 8, а е висока 175 см.  Rolling Eyes. Много ме озадачава това XS  newsm78...

# 704
Аз съм със същите мерки и на Мис Сиксти си поръчвам винаги размер S, който ми е ок. Обаче, за тази рокля специално пише, че манекенката е с XS-UK 8, а е висока 175 см.  Rolling Eyes. Много ме озадачава това XS  newsm78...
Ами аз имам и размери 8 и размери 10 дрехи от асос според мен и двете са Ес-ки, зависи разбира се от модела. Ако е по-еластична дрехата подозирам че 8-мица ще ти стане, ако ностиш десятка. Но пък от друга страна аз бих си поръчала 10 - винаги можеш леко да я преправиш, ако ти е по-голяма.

Общи условия

Активация на акаунт