Пазаруване от www.asos.com - 7

• 43 734
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
някой наскоро да е получавал с обикновена поща? имам поръчка шипната на 7 септември, още я няма Rolling Eyes

Аз имам от началото на септември, дойде за около седмица някъде.
Ти провери ли в пощата?

# 721
някой наскоро да е получавал с обикновена поща? имам поръчка шипната на 7 септември, още я няма Rolling Eyes
Нали дават максимум 10 работни дни. Виж какъв краен срок за получаване са ти дали.

# 722
Нали дават максимум 10 работни дни. Виж какъв краен срок за получаване са ти дали.

Аз имам от 9ти септември и още я няма.  newsm78

# 723
Ама и вие, все едно от месец пратка я няма. От  9-ти са минали 7 дни. Нищо тревожно не е.

# 724
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
.

# 725
Ама и вие, все едно от месец пратка я няма. От  9-ти са минали 7 дни. Нищо тревожно не е.

Добре де , ти вечно се заяждаш.

# 726
Някой от Варна, който ще пуска поръчка с един продукт дали ще може да ме включи.   Praynig  bouquet

Ако, да, ще помоля на лични да ми пише. Благодаря.   Hug

# 727

Не се заяждам. Съвсем нормално казвам, че не е нищо тревожно все още, за да те успокоя, да не се притесняваш. Не стига, че пишем, ми и виновни накрая. Tired На теб 7 дни много ли ти се видяха? Tired

# 728

Не се заяждам. Съвсем нормално казвам, че не е нищо тревожно все още, за да те успокоя, да не се притесняваш. Не стига, че пишем, ми и виновни накрая. Tired На теб 7 дни много ли ти се видяха? Tired

Добре съжалявам, моя грешка. Simple Smile Ами да 7 дни ми се видяха много, тъй като преди са ми идвали доста по бързо поръчките.. newsm78

# 729
Не се притеснявай, нормално е като срок все още. Изчакай още няколко дни, междувременно в понеделник мини през пощата. Peace

# 730
Не се притеснявай, нормално е като срок все още. Изчакай още няколко дни, междувременно в понеделник мини през пощата. Peace

Да , и аз това мисля да направя . Благодаря за съвета !  Hug

# 731

Naughty  Няма да коментирам

Авче, получих роклята  Simple Smile  Благодаря ти за помощ.   bouquet

# 732
И при мен се бавят, повсеместно е  Hug

# 733
Куриер ми се обади, имам поръчка от вторник. Още вчера е била тука, но уж не бил ме намерил. Странно как не е, при положение, че мобилният ми телефон не е звънял. Както и да е.
Събуди ме този в 8.05, попита дали съм на адреса, казах да, той отсече, че до половин час ще дойде. Е, познайте? Още го няма. Tired #Cussing out

# 734
Моят пък дори не звънна  Tired Иначе и аз чакам една от началото на месеца,на крайната дата им писах,казаха да почакам до 28 и пак да им пиша  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт