Хобитата на изключенията и отношението на мъжете към тях

• 29 813
  • 421
  •   1
Отговори
# 120
Мотивация, и аз отпреди година-две пропих бира, а преди я ненавиждах..
Ма не виждам къде е връзката между хранителните навици и това да хукна изведнъж да покорявам планини (напр.) без да се съобразявам с това, че имам семейство..
Laughing наистина страшно хоби би се получило - "всяка сутрин/вечер консумирам без мярка, но с мерак бира и шкембе - за по-добро храносмилане практикувам хобито си в планината далеч от семейството си"  Sick
ООО първото го практикувам от както се помня, второто с удоволствие, само да имаше един любител на моторите да ме метне до планината, че аз не съм от тия дето могат да ходят пеша, особено когато носят бирата-тежи  Laughing

# 121
  • планетата Земя
Нещо темата замря.Жалко.Имаме какво да кажем,ама няма кой да слуша.То май така се случва винаги.Повечето от мъжете като се усетят до такива жени,веднага отиват да търсят....кифли Twisted Evil

Joy

Това е истината!
Ама пък от друга страна това не ми пречи, защото не ми пука за кифладжии. Единствено ми е тъжно, че другите са твърде малко.

# 122
Да бе...кифли...Неам време сеа да седна да ви нахрана,но и това ще стане newsm78

# 123
  • планетата Земя
Да бе...кифли...Неам време сеа да седна да ви нахрана,но и това ще стане newsm78
Да, разбирам, трябва ти малко време да помислиш. Но и от 9 кладеница вода да донесеш няма как да промениш истината - мъже или жени, истинските хора са малко (друга флора и фауна - бол  Laughing). И няма да се впускам в обяснения кои са истинските хора.

# 124
Мотивация, и аз отпреди година-две пропих бира, а преди я ненавиждах..
Ма не виждам къде е връзката между хранителните навици и това да хукна изведнъж да покорявам планини (напр.) без да се съобразявам с това, че имам семейство..
Laughing наистина страшно хоби би се получило - "всяка сутрин/вечер консумирам без мярка, но с мерак бира и шкембе - за по-добро храносмилане практикувам хобито си в планината далеч от семейството си"  Sick
ООО първото го практикувам от както се помня, второто с удоволствие, само да имаше един любител на моторите да ме метне до планината, че аз не съм от тия дето могат да ходят пеша, особено когато носят бирата-тежи  Laughing
да бе "тежи", ама кога е в стомаха не тежи нъл`? Joy
и аз трябва да си намеря някой с мотор, ама с кош Mr. Greenче ми се отваря апетита в планината

# 125
Сега като го спомена ...верно по пътя леко, леко и ще олекнат бирите Laughing
Мотора с кош е добра оферта,  ще са ти свободни ръцете за по бира по време на път...тогава ми е особено сладка  Mr. Green

# 126
Мотора с кош е добра оферта,  ще са ти свободни ръцете за по бира по време на път...тогава ми е особено сладка  Mr. Green

Баничарката също ... събира бая каси ... Mr. Green

# 127

даааа пък и палатка няма да трябва  Laughing

# 128

даааа пък и палатка няма да трябва  Laughing
Като изпием касите ще ни е все тая къде ще спим  Laughing

# 129
В смисъл, че подобни хобита, които налагат дълго отсъствие може да се споделят с децата и цялото семейство.

Не може! Става дума за истинско обикаляне по света. Не да отидеш на хотел с ол инклузив за 1 седмица и да кажеш после бях еди къде си.

# 130
  • München, Deutschland

Не може! Става дума за истинско обикаляне по света. Не да отидеш на хотел с ол инклузив за 1 седмица и да кажеш после бях еди къде си.

А после не ти ли става кофти, че жена ти е видяла толкова неща, а ти, в момент, в който тя се е чувствала на седмото небе, не си бил до нея? Аз бих се чувствала кофти да знам, че не мога да придружа приятеля си някъде, където много знам, че иска да отиде. Особено ако това е изживяване тип "one of a kind". Обратното важи също - т.е. аз да отида някъде сама, без той да е до мен и да споделим мига... (не говоря за кафе с приятелки, де, предполагам стана ясно)

# 131
  • планетата Земя
В смисъл, че подобни хобита, които налагат дълго отсъствие може да се споделят с децата и цялото семейство.

Не е да не може.
http://www.2c2k.net/
Само желание да има.

# 132

А после не ти ли става кофти, че жена ти е видяла толкова неща, а ти, в момент, в който тя се е чувствала на седмото небе, не си бил до нея? Аз бих се чувствала кофти да знам, че не мога да придружа приятеля си някъде, където много знам, че иска да отиде.

Това , че единия се е почувствал от дадено място на седмото небе, не означава, че и другия би изпитал същото на същото това място. На мен лично няма да ми липсва ходене по диви местности, ако и да са някакви неповторими за отсрещната страна.

# 133
Аз бих се чувствала кофти да знам, че не мога да придружа приятеля си някъде, където много знам, че иска да отиде.

Обратното важи също - т.е. аз да отида някъде сама, без той да е до мен и да споделим мига...

оооо той никак няма да е зле ... вЕрвай ми ... за какво му е сандвич на шведска маса Grinning

Не важи ... не важи  Laughing

# 134
Аз бих се чувствала кофти да знам, че не мога да придружа приятеля си някъде, където много знам, че иска да отиде.

Обратното важи също - т.е. аз да отида някъде сама, без той да е до мен и да споделим мига...

оооо той никак няма да е зле ... вЕрвай ми ... за какво му е сандвич на шведска маса Grinning

Не важи ... не важи  Laughing
Joy hahaha като казах, че си заядлица... ама си прав за второто на 100 % Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт