добър фотограф и диджей за сватба

• 102 213
  • 237
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Препоръчвам най-горещо!

# 46
Lea Marry, бутона проверка правопис е много полезен.   Peace
Скъпа, m_voynova, наистина много нелепа ситуация, но познавам лично С. Вартерян и се изненадвам, че просто е забравил за уговорката ви. Дали не е имало някакво недоразумение в самото уговаряне. А и не разбрах от самия пост,  защо не сте осъществили контакт в самия ден на ритуала, забелязвайки липсата му.

Иначе като цяло имам добри впечатления от фотографиите му.

Извинявам се за правописните грешки, просто съм доста разочарована от написаните коментари против фотографи, оператори и т.н. За жалост никой никога не сяда да напише хубави думи  и да изтъкне хубавите неща, да оцени труда им, само в България фотографията и видеографията не се оценяват като изкуство.  *joy* напълно сте права, че наистина ситуацията с m_voynova  седи недостоверна, пак казвам- и моето мнение е същото. Жалкото е само, че точно такива глупости по адрес на фотографи и ведеооператори съсипват наложените им имена. Пожелавам на всички ,които са изтрадали от такива глупости горе главата, хората, които търсят качеството ще ви оценят! Надявам се и други да са на това мнение!

# 47
Lea Marry ,айде по-спокойно!Ти да не си от бранша,че толкова се засягаш.Жената не е доволна и толкова!Щом някой се е изложил на моята сватба и на моите снимки,какво ме грее,че е направил хиляда други сватби перфектно...

# 48
  • София
Най-вероятно не просто е от бранша.

# 49
Винаги ли когато защитаваш някого, трябва да си от неговия бранш?
По същата ваша логика аз мога да реша, че вие сте подкупени умишлено да подкрепяте думите на m_voynova.
Проблемът, обаче е , че никой не се е изложил със снимките( качестово и това,че не са хубави), пропуснато е заснемане на ритуал различен от деня на сватбата поради причина.
 Сестра ми, както вече и аз сме техни клиенти и имам материалите нагледно, имат прекрасни и удивителни снимки, както казва и самата потърпевша, ако прочетете по- горе- извод- не снимките са я подразнили- харесала ги е, а малката отстъпка......хммм?
Само недоумявам защо трявба да оплюваш някого, в случай, че за настъпилата грешка, забравяне или каквато и да е била там причината за не заснемане на гражданския брак, С. Вартерян в знак на извинение прави отстъпка от цената и подарява чащи с техни снимки, но явно е, че това грам не е оценено,..... е... то винаги никога не е достатъчно,как беше лафа....граби колкото можеш повече!. Наистина случилото се е доста неприятно, но да не забравяме факта, че не знаем доводите и на ответната страна и до колко написнаото от потърпевшата е така, поне аз лично се съмнявам  и съм описала по-горе защо.
Пък в самото начало да трърдиш, че хич не са добри, а после, че снимките са удивителни? Пак противоречие!!!
Оставям всеки да си вади сам изводите! Аз изявих своето мнение!!!

# 50
  • София
Lea Marry, този форум има много полезни възможности за онагледяване на потребителите и за съставяне на определин изводи.

Колкото до това как се овъзмездява един натоварен с изнервящи, вместо с положителни събития празник, и то по причина на тези, които трябва да допринасят за хубавото настроение и  спомени, всеки има собствена гледна точка.

# 51
Lea Marry, този форум има много полезни възможности за онагледяване на потребителите и за съставяне на определин изводи.

Колкото до това как се овъзмездява един натоварен с изнервящи, вместо с положителни събития празник, и то по причина на тези, които трябва да допринасят за хубавото настроение и  спомени, всеки има собствена гледна точка.

Всички правим грешки! Няма безгрешни хора!
И на най- добрите се случва да сгрешат!
Просто понякога трябва и да проявяваме човечност!
Едно обаждане по телефона за синхронизация час- два преди събитието, наистина не е задължително, но както можем да отидем 10 пъти да пробваме сватбената си рокля и да настъпят хиляди корекции по нея, да я вземем дни преди сватбеното тържество за да бъдем сигурни, че няма да има проблем, така може за да бъдем на 100% сигурни да се обадим на хората, от които зависи запечатването на нашия спомен , никой не знае в този дена какво може да му се случи.
Грешката е взаимна и на студиото и на младоженците! Пак казвам хора сме и не сме безгрешни!

# 52
ох  ooooh!
Ако една компания,фирма,фото студио или там каквото и да е допуснало грешка за която ти си плащаш особено на един от най-важните ти моменти  в живота е длъжна да те компенсира така,че да останеш доволен и в крайна сметка  да ти запуши устата с това да злословиш против нея.Ако този въпросен фотограф,който ти така ожесточено защитаваш беше постъпил така онзи пост на Войнова нямаше да бъде написан по този начин...и със сигурност сега аз лично никога не бих прибегнала до услугите му и ако ме пита някой за него ще кажа какво съм прочела.Май не му направи услуга,а...
А,че всеки прави грешки прави,но това е съвсем различно в случая и не може да се сравнява.Крайно време е да разберат всички в сферата на услугите,че всяка тяхна грешка с която са се отнесли неадекатно и пренебрежително се плаща така-с лоша репутация и губене на клиенти..и да ги защитаа някой като теб после,файда няма,така,че спри да се хабиш  Peace

# 53
  • София
Обикнован доволен клиент, но пък с обилна информация, мдам.
Не се притеснявай, Lea Marry, както почти никой не вярва на реклама от потребител, който пише само в такива теми, където може да препоръча дадено конкретно нещо, така и никой не вярва на потребител регистрирал се специално за да пусне антиреклама.
Знаем, че истината е някъде там, в сивата зона.

# 54
  • с/у ОколоМръсТното
Нашата сватба мина и

много си хубава  Simple Smile

Все така да те носят на ръце:
http://album.svatbata.bg/Doni_Konstantin/bg/photos/227629.html

# 55
Да Ви препоръчам и аз един професионалист- работи в радиус 100км от Каварна.  Peace

0888/0897/0878/754466
Данчо Маринов,Каварна
skype - da.fo.m

Ето линк към профила му във http://photo-forum.net,където има албуми :

http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=USER_PROFILE&USER_NAME=da.fo

# 56
  • Пловдив
Нашата сватба мина и

много си хубава  Simple Smile

Все така да те носят на ръце:
http://album.svatbata.bg/Doni_Konstantin/bg/photos/227629.html

Благодаря! А на теб да ти се връща Wink

А иначе препоръки мога да дам и за видеото ни. Останах прекалено доволна от Сашо Маринов. Ето краткото ни клипче от сватбата за общ поглед - http://www.youtube.com/watch?v=RGsTdC30Sgo

# 57
Здравейте момичета!Моля да ни препоръчате някой добър DJ от Пловдив за сватбата ни? Били ли сте скоро на сватби и имате ли впечатления за някой наистина добър DJ,  който да води едновременно добре и да пуска музиката?
Една моя приятелка и козметичката ми препоръчаха този dj Алекси - http://www.djaleks-maronov.com/ DJ Алекси от Пловдив бил много добър и се свързахме с него, но е зает за нашата дата. Той ни предложи негов колега D,J Жан - http://www.djjan-svatbata.com/ Сега гледаме и сайта на Жан,но нещо не ме грабва. Предложете добри dj-i които правят сватби и сте ги гледали,държим много на това за да стане голям купона.Сватбата ни ще е на 09.07.11
Мерси много предварително.
mariaa_nikolova@mail.bg

# 58
  • Пловдив
ДЖ Дидо или ДЖ Миро - и двамата са много добри, водят с много настроение  Peace

# 59
Мери много.ще се свържа и с тях.

Общи условия

Активация на акаунт