добър фотограф и диджей за сватба

• 102 126
  • 237
  •   1
Отговори
# 75
с две ръце гласувам за студио Ирис  Heart Eyes studioiris.bg

# 76
От сантиментална гледна точка за мен си заслужава да съм сигурна, че ще ми останат висококачествени и емоционални спомени от сватбата. Важно за нас беше фотографът и видеооператорът да се разбират отлично. Разгледахме много уебсайтове и избрахме момчетата от SK Foto – www.skfoto.bg . Дано не им правя антиреклама, но те наистина са много млади. Харесва ми отношението и старанието, с което те работят и крайните резултати са WOW Simple Smile

# 77
познавам лично Димитър Яков и работя с него от време на време залагам лично с двете си ръце за него и ..Чепишев

# 78
  • София
Димитър Яков е страхотен фотограф, но беше зает на нашата дата. По-отрано трябва да се говори с него.
Ще изровя по-късно името на нашия DJ, за когото твърдо НЕ!

# 79
  • с/у ОколоМръсТното
Наскоро гледах снимките от сватбата на едни наши познати.
Ето го сайта на фотографа им - http://bonibonev.com/gallery.html
На мен лично много ми харесаха снимките.  Peace

това е все едно да пиеш вода от извора.

# 80
На нашата сватба ни снимаха  фотографите от Svideo-pro.  Уникални са ! Можете да разгледате някой тяхни неща ето тук https://www.facebook.com/pages/Svideo-Pro/125538174298453 

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 16:20 от FlooooWeRRR

# 81
Камелия Атанасова бе фотограф на сватба,на която бяхме миналото лято.После гледах снимките и бяха прекрасни.Но не знам цени,може би над 700лв.,ако помня коментарите на младоженците преди сватбата.DJ-ят им бе ужасен,не му зная името,но знам че са го наели ,четейки много хубави отзиви по форумите.Съжаляваха със сигурност. Crazy

# 82

Това е ФотоСтудиоНана. Снима на сестра ми сватбата в Пазарджик. Дойдоха от София да снимат. Снимките бяха невероятни.
Много много сме доволни.
Ето и снимки във фейсбук.

# 83
.

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 10:34 от FlooooWeRRR

# 84
Здравейте!
Нашата сватба е през септември в Пловдив. Сега търся фотограф и снимките на Нина Николова ми харесват много. Някой ползвал ли е услугите й? Виждам, че Камелия Атанасова е много препоръчвана, заради подхода който има, но не мога да разбера в кой град е от сайта й.
Знам този въпрос сигурно е странен, но трябва ли да включа фотографа в бройката за ресторанта? Нашата сватба е в много тесен кръг, а и не вярвам фотографа да идва облечен официално и ще е малко сконфузено да я/го сложа до някой.
Благодаря Simple Smile

# 85
  • Там,където се събуждам щастлива.
Да препоръчам съфорумка.

http://photolin.com/

# 86
Благодаря ти Kalinka, наистина много хубави снимки, но като видях, че цената, за да я наемеш започва от 800 евро малко си зави свят  #Crazy

# 87
Благодаря ти Kalinka, наистина много хубави снимки, но като видях, че цената, за да я наемеш започва от 800 евро малко си зави свят  #Crazy

Това от сайта на английски ли е? Не знам защо там е тази цена ( за чужди младоженци  Grinning, може би).

Не е толкова. Мой братовчед беше получил оферта от нея, но за съжаление тя беше заета за датата. Цената беше мноого по-ниска, но не знам колко точно. Попитай я в е-майл. Знам и че пътува до различни места.

# 88
Aoibheann на сватбата на сестра ми имаше малка кръгла маса до дансинга за фотографите, за видеооператора и за диджея.
Смятам че така е най-добре, а и според мен няма значение как са облечени, те все пак са на работа. Никой няма да им се смее за това или да говори зад гърба им.

По другият въпрос, повечето фотографи пътуват.
Просто пиши на някого или се обади, те в офертата ще ти включат цена за път, а и София Пловдив не е много.

Пожелавам ви прекрасна сватба.

# 89
Между впрочем, лично на мен ми е странно, че фотографите / хората с видео не са поне малко спретнати.
Братовчед ми имаше 2-3 момчета с камери и те поне имаха черни поло тениски. Обаче, фотографът ...Леле мале. Доста е грозно на видеото сред всички елегантни хора.
Сигурна съм, че жените са по на ниво в облеклото.  Grinning

За масата: имаха малка маса близо до младоженците.

Общи условия

Активация на акаунт