Астма, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 10

• 62 791
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Валентина  Hug Hug Hug, дано бързо се оправите!!!

# 496
Валентина,много лошо,пфууу. SadДа се оправея куклата бързичко!!!!

# 497
  • Страната на чудесата
Здравейте,момичета! Чета ви,не пиша поради липса на новини при нас(дай,Боже,да е така по-дълго)
Но сега не мога да не се включа Laughing
Benitta, честито,лека,безпроблемна и спокойна бременност от мен и здраво бебе на финала(или бебета Wink)
Някой по-назад беше питал за хомеопатични лекарства при пристъп-да кажа и нашите,с които преодоляваме пристъпите вече 2 години -блата ориенталис, поумон хистамин и апис мелифика са най-честите,но при пристъп нашето лекарство е арсеникум албум в чести приеми до отшумяване на свиркането.

# 498
ЛЪКИ ПЛАМ,вие само с хл  ли се справяте по време на пристъп?Други лекарства ,инхалаций правите ли?За колко време отшумява свиркането при вас?

# 499
Здравейте,момичета! Чета ви,не пиша поради липса на новини при нас(дай,Боже,да е така по-дълго)
Но сега не мога да не се включа Laughing
Benitta, честито,лека,безпроблемна и спокойна бременност от мен и здраво бебе на финала(или бебета Wink)
Някой по-назад беше питал за хомеопатични лекарства при пристъп-да кажа и нашите,с които преодоляваме пристъпите вече 2 години -блата ориенталис, поумон хистамин и апис мелифика са най-честите,но при пристъп нашето лекарство е арсеникум албум в чести приеми до отшумяване на свиркането.

ние последният път се справихме с блата оренталис ... явно при нас нещата протичат с различни симптоми.. newsm78

# 500
  • Страната на чудесата
ЛЪКИ ПЛАМ,вие само с хл  ли се справяте по време на пристъп?Други лекарства ,инхалаций правите ли?За колко време отшумява свиркането при вас?

Да,само ХЛ и инхалации с физ.р-р, откакто е на хомеопатия не е пила вентолин и не е инхалирана с него,освен това е без стандартни антиалергични.
Пристъпа отшумява в рамките на 24 часа при добре подбрано ХЛ, ако е сериозен.Ако го хвана в началото не се стига и до силна кашлица.

# 501
и ние снощи вадихме инхалатора, от секретите започна кашлица по време на сън до давене и повръщане, а тя от своя страна веднага провокира лека обструкция, та й направих една инхалация с вентолин
спи доста шумно, но все още няма хъркане, днес я пуснах на градина, само веднъж е прокашляла по време на сън
чета и аз за тази хомеопатия, давам си периодично боаронски истории, а днес прочетох за Ипека, някой ползвал ли е, точно показанията са за снощния случай, но като чак сега прочитам, нямах под ръка
ще си го взема да го имам, то вода не пие където има една приказка
всичките деца в групата са със сополи, малечка и тя налепи от кака си  Tired

# 502
  • София,
Аз съм давала Ипека, точно в такива състояния силна кашлица с повръщане и секрети, помага наистина  Peace.
ЛЪки радвам се че сте добре Hug
И аз днес доплатих 15 лв за сингулер 4 мг. на таблетки  #Crazy

# 503
  • Варна
Нашето основно при спазъм е антимониум тартарикум, последния път обаче го сменихме на Ипека, защото не успяваше да отхрачи.

# 504
тази Блата силно ме изненада, вчера след градина направихме още една инхалация с вентолин, със сигурност имаше леко свиркане от гърдите, взех Блата и Ипека, но дадох само Блата 2 гранулки 5то разреждане,  Ипеката не я дадох защото спря кашлицата, няма и секрети- резулата е абсолютно спокоен сън, умерено дишане без секрети и кашлици  Shocked
тази сутрин няма и помен от свиркането или задъханото дишане

# 505
  • Пловдив
mini_79, след като вече имаш някакво доверие в хомеопатията , те съветвам да потърсиш добър хомеопат и да действаш с негова помощ. Има доста тънкости в тази работа, а с човек който разбира освен да овладява пристъпите с най-правилното лекарство, ще помогне да изтласка проблема в по-плитки води и да го ликвидира  Wink Peace

# 506
Да попитам и  аз нещо. Вече сме на флексотид 50 mcg 2х2 впръсквания на 3 години сме. Забелязах леко подпухване на горните клепачи на очите. Да ви се е случвал подобен проблем, защото струва ми се е от инхалатора?

# 507
момичета , имам две опаковки сингулар 4 мг. които вече не ни трябват ( минаваме на 5 мг.)
годността им е до 08.2011 и до 10.2011 , доплащала съм за тях по 9.70 лв. (горе-долу)
също така имам две опаковки флексотит , годни до 11.2010 - за него нищо не съм плащала
ако на някои му трябват пишете ми на лични   Peace

# 508
  • София, под Карлсон
Привет и от мен!
Ние се завърнахме от почивка в планината, която слава Богу този път наистина беше почивка, а не болничен пансион  Simple Smile
Валя, стискам палци вече да сте добре и да сте си у дома  Praynig  Hug

Виждам, че сте обсъждали ваксините. Нашето педи ни препоръча Пневмо 23- някоя от вас има ли конкретни впечатления? Имате ли идея дали сега есента е най- подходящия период или мога да отложа слагането й? Предстои ни тръгване на градина и се опсявам, че де що има вирус ще го лепим  ooooh!

# 509
Бенита, проблема ми е не, че не вярвам, съгласна съм на всичко само детето ми да е добре, просто в Стара Загора няма класически хомеопат
защо иначе мислиш чета и се информирам постоянно- просто няма към кого да се обърна тук
личната ми фризьорка от години ползва само класическа хомеопатия, с нея многократно сме обсъждали, но просто няма документ и не рискува друг освен себе си и сина си да лекува, имам нейните препоръки за хомеопат в София, но пусто далеч ми е
Блу, само така  Peace браво че безаварийна е била почивката, за Пневмо 23 мога да ти кажа, че не се препоръчва /но тук в България я слагат/ за деца под 5 години, а Превенара от своя страна е активен във възрастта до 3 години
според мен по-добре сложете Превенар, аз я сложих на 3 годишна възраст при Стефания /трябваше да има чист период, а миналата година тук разбирачите й изписваха със всеки спазъм и АБ/

Общи условия

Активация на акаунт