Астма, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 10

• 62 185
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
  • София,
За тестовете - не съм раздвоена в мнението си за тяхната ефективност, а направо разтроена! На Елица и правиха кръвен, излезе отрицателен към всичко тествано. 2 дена след като си взехме резултата попаднахме в спешното с бурна алергична реакция - кожна уртикария и спазъм. На мен ми правеха кожни - май месец показах силна реакция към домашен прах, плесен, тютюнев дим и гъбички, а три месеца по-късно, при контролно тестване - към домашен прах, плесен, но и котки, хлебарки, полени. Нито кръвният, нито кожният (у нас) тестват за алергия към медикаменти, консерванти, козметика, с една дума - химията. А аз бурно реагирам на перилни и почивстващи препарати, козметика.
Ей това имах в предвида като казах да се включат тествалите се Peace
Ментова благодаря, исках човек,  който го е изтърпял да каже аз нали не съм правила още тестове а и не мисля да правя! Crossing Arms
Аз по принцип не съм алергична, обаче странно но понякога реагирам остро на много силни миризми от парфюми, козметика, да не говорим че ако вляза в затворено и задимено помещение веднага започвам да кашлям и се изстрелвам скоростно навън, щото имам чувството че ще умра.  Rolling Eyes
Време е за нова тема newsm78, дрина дали ще я пусне

# 751
За тестовете - не съм раздвоена в мнението си за тяхната ефективност, а направо разтроена! На Елица и правиха кръвен, излезе отрицателен към всичко тествано. 2 дена след като си взехме резултата попаднахме в спешното с бурна алергична реакция - кожна уртикария и спазъм. На мен ми правеха кожни - май месец показах силна реакция към домашен прах, плесен, тютюнев дим и гъбички, а три месеца по-късно, при контролно тестване - към домашен прах, плесен, но и котки, хлебарки, полени. Нито кръвният, нито кожният (у нас) тестват за алергия към медикаменти, консерванти, козметика, с една дума - химията. А аз бурно реагирам на перилни и почивстващи препарати, козметика.
Ей това имах в предвида като казах да се включат тествалите се Peace
Ментова благодаря, исках човек,  който го е изтърпял да каже аз нали не съм правила още тестове а и не мисля да правя! Crossing Arms
Аз по принцип не съм алергична, обаче странно но понякога реагирам остро на много силни миризми от парфюми, козметика, да не говорим че ако вляза в затворено и задимено помещение веднага започвам да кашлям и се изстрелвам скоростно навън, щото имам чувството че ще умра.  Rolling Eyes
Време е за нова тема newsm78, дрина дали ще я пусне
Peace и аз това имах в предвид. Аз знам колко алергична е Мария, но на теста не реагира на почти нищо. А години след като я тествах си продължаваше с тежките уртикарии и обриви, и спазмите. Аз също Семирамида съм алергична към сума неща, непонасям силни миризми, парфюми, прах и мухъл. Носът ми се запушва, главатаме боли, текат ми очите, дишам като локомотив. Абе гадна работа.

# 752
  • София
Кой ще пусне новата тема, ако не успявате, ще се опитам аз довечера...
А за изследванията, и на Лъчко му правиха тази година кожни, излезе, че няма алергия към нищо, а той си реагира, сега даже се оказа, че проблем с очите му е, че са силно алергични и е имал усещането, че има песъчинки в тях, и така 3-4 месеца...Лекуваме ги с някакви капки, но като няма алергии тогава от какво се е случило това? Вече нищо не разбирам, един казва едно, друг друго.... И майките много рядко ги слушат...

# 753
  • София, под Карлсон
Кой ще пусне новата тема, ако не успявате, ще се опитам аз довечера...
А за изследванията, и на Лъчко му правиха тази година кожни, излезе, че няма алергия към нищо, а той си реагира, сега даже се оказа, че проблем с очите му е, че са силно алергични и е имал усещането, че има песъчинки в тях, и така 3-4 месеца...Лекуваме ги с някакви капки, но като няма алергии тогава от какво се е случило това? Вече нищо не разбирам, един казва едно, друг друго.... И майките много рядко ги слушат...

Igi, какви капки слагате и кой очен лекар ви ги предписа?

# 754
  • София,
Ето я новата тема ЗАПОВЯДАЙТЕ
Да я пълним само с хубави новини и по малко алергии и болести  Peace

# 755
  • Варна
Оооо - очите! Сърбеж, парене, бочкане - жив ужас! Един съвет: имай винаги Макситрол, страшно успокояват, съдържат кортикостероид и, все пак, са си капки за очи, въпреки, че повече ги ползваме за нос. Но не бива да се ползват дълго, разбира се. Прибягвам до тях инцидентно, когато е нетърпимо.

# 756
Здравейте момичета!
Влизам за да ви кажа, че имам Сингюлер от 4 мг. от този на сашета 3 цели опаковки и един половинка опаковка. В срок на годност са и ако някой има нужда и не му ги изписват безплатно ще му ги подаря!
Ние все още ги взимаме но не ги пием засега...за зимата ще видя, но лятото не пихме!
Пишете ми налични моля ако някой има нужда!

Хубав ден на всички!

# 757
lionkata, вече отдавна има нова тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=531665.msg16815600#msg16815600

Общи условия

Активация на акаунт