Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да си запиша час при д-р Стоичева в Токуда и има ли отзиви за нея?
Какви са симптомите на атопичен дерматит?
Какви са причините за реакцията на кожата при атопичен дерматт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да си запиша час при д-р Стоичева в Токуда и има ли отзиви за нея?
-
Какви са симптомите на атопичен дерматит?
-
Какви са причините за реакцията на кожата при атопичен дерматт?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата при атопичен дермат?
-
Какви са препоръките за диетичен режим при атопичен дерматит?
Схруска вчера първото, едно ягодово, цялата стая взе да ухае, чак на мен ми се прииска
Засега е ок всичко.
Какво интегриране за дете с алергия към морков

И започка с куп заядливи въпроси, но я успокоих, че диагнозата не е 100%, а ни е нужна заради лекарството за превенция, което се дава по каса. Ама не съм сигурна как точно щях да реагирам, ако ми беше направила проблем от това....
Факт е, че няма никаква интеграция на хората с проблем. Детето на приятелка е с ДЦП и както може да се досетите за него няма шанс в "нормална" детска градина, както и за нея да започна работа... Тъжно, много тъжно... 
все ги питаме лекарите, ама все не получаваме толкова от нужната ни информация, за това, което ни притеснява
. Изобщо всички животни предизвикват у някои силно чувствителни хора алергии, така че особено за астмата или за предразположени към нея е хубаво да се избягват