Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 828
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро на всички по едно кафенце за хубав ден  Hug
Времето е супер само да не преваляваше от време на време,ама поне е хладничко  Mr. Green
Ние сме добре утре ще звънна на педка да видим кога ще има час да ни прегледа профилактично и да видим колко е пораснала Радостче.
За възпитание гледам говорите,ми аз си я пошляпвам след като обясня нещо 5 пъти и тя нарочно го направи следва едно по дупето,по някога й викам,ама рядко....но всичко с времето си докато поотраснат,после ядовете ще са други  Mr. Green
Лек и успешен ден,Нана  Hug Heart Eyes да мине на проверка  Naughty

# 106
  • На топло...
Добро утро Hug!

Нана минава на отчет - 9 дена до термин Mr. Green!
Вчера успях да насея спешно набелязаното, много съм доволна, остана ми градинката със зелени подправки (което и Басти може при нужда да направи) и вече козметика из двора и къщичката, и поливките... Времето беше обаче ужасно и много се изнервих Tired, вали, спира, вали, спира, вали, спира,... 100 пъти се преобличах и що тениски намокрих... Обаче я свърших, готови сме за бебе, повече няма да се ядосвам newsm44.

Дано Радостче бързо се оправи Praynig!

Приятен ден Hug!

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 11:49 от nanunana

# 107
Оооооооо, банда! Simple Smile
Ние от петък сме със сополи и Т - 37.4 - 37.6 и толкова, та не се шашнах и не го заведох на някой си доктор, ама днес вече го заведох на нашата си педиатърка и ...сме на АБ Sad Гърлото било зле, тръгнало на долу...абе както каза тя "Добре са ви скопосали за добре дошли" Та до петък до контролния няма да ходим на ясла...язък за цялата седмица ама дано поне се оправи дребчо.
Нана, браво за свършеното. Сега и другата като я свършиш като дойде ред и може да лягаш да почиваш, а мъжлето да поработи Simple Smile
Дано и Рая се оправя бързо!

# 108
Милия Дани  Confused Бързо да му минава  Hug
На нас Т ни беше само една нощ, не съм и давала нищо, само малко какпки в нослето и вит.С. През деня и няма нищо, но стане време за сън започва едно мятане, скимтене, приреваване, нослето се запушва, снощи едвали са ни се събрали повече от 2 часа сън, а тя милата хем плаче и се мята, хем спи  Confused Днес сякаш е по-добре, сополките още са намалели, ама след малко ще видим как ще е със съня Tired
Иначе я заведох да я чуе педка - чисти гърди, малко зачервено гърло, а изписа 100 неща, че даже и сироп за кашлица   ooooh! Ми викат: Тя не кашля  newsm78, и следва отговор : Ще почне!  Shocked Ами то и корема може да я заболи, отсега ли да и давам хапчета  #Cussing out Хем си знам, че тая не ме кефи и пак ходя при нея   Whistling

Нана бързо на отчет  Hug

# 109
Ооо, бързо да се оправя Дани  Praynig ние бяхме преди 2 седмици  с Т и сополи, много неприятно, до 39градуса я вдигна, та му я смъквах с течен парацетамол+свещички. сополите ги влачи повече от 10 дни  #2gunfire накрая включих  Коларгола, че не се траеше.
Нана, днес не си се отчитала - бързо идвай  Grinning ако не е късно, не можеш ли да инструктираш мъж ти как да ни драсне два реда, на какъвто ще език, ние ще разберем добрата вест  Mr. Green

# 110
Май всички очакваме новото попълнение в отбора. Дано всичко е на добрата страна и получиме хубава новина. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 111
  • На топло...
Бързо да се оправят дечицата Praynig!

Няма го попълнението още... Веднага ще се отчета като се случи, супругът има интернет на телефона си Wink! Няма да ви забравя Hug!

Лека вечер Heart Eyes!

# 112
  • София
Добро утро!
Нана, ко става с ....градинката   Mr. Green Твойто раче ще излезе много упорито или по-скоро ще оправдае зодията си.

Ние сме малко болни, т.е Калина е болна и аз пазя малката да не я зарази, ама детето като знае че ми помага като я храня, като я преобувам  и търчи да я гали и ми се сърди че не давам
  ooooh! Дано днес вече да не вдига повече Т че хем ми е жал, хем не смея да не зарази малката.

# 113
  • На топло...
Добро утро!

Вале, да се оправя бързо Калинка... Дано опазиш Рая Praynig...

Не пиша за градинката да не ви отегчавам повече, измислих какво още да посея, оплевя, окопая и т.н., наистина има много неща и бая непланувани свърших, чак снощи мъжът ми каза, че пренебрегвам Йоши заради нея... И оттогава ми е супер ревливо Cry, щото от една страна е вярно, а от друга не мога да тичам вече подире му и ми е по-лесно да стоя на едно място и да върша нещо ненапрягащо толкова коремните мускули колкото едно постоянно движещо се дете, което е наясно, че майка му е инвалид и не може да го носи, и хич не го е еня като го подканвам словесно. Басти го преобличаше по едно време съвсем нормално, без да му напомням или да го напътствам, изведнъж стана основно моя грижа това... На Йоши дупето му подсечено, а аз мисля баща му го преобува, той пък мисли аз... Както и да е Tired...
Хем искам повечко работи да свърша докато мога, за да е хубаво за всички ни, хем не става...

Айде приятен ден, дано всички болнички дечица оздравеят днес...

# 114
  • Бургас
Здравейте момичета и малки бонбончета Hug

Да намина и насам, че все ходя в един друг подфорум дето много се разорявам Money, ама пусто като ме сърбят ръчичките.

Нана ама ти верно ще си устискаш до термин. Не се презорвай с градинката гледай си малчо, че като се роди бебчо вниманието ще е към него и малкия ще започне леко да ревнува. Моя син дето е голям имаше такъв период иди обяснявай, че бебето е малко и иска повече внимание ooooh!

Вале пазете се, че бебка е не може да си каже ако се разболее, имам един кошмарен спомен с Мирела на 3 месеца като ми направи отит, прехвръкнал от баткото който беше болен, как да го спреш да не я гушка  Whistling и хоп температури, отпаднало бебе....... и бърза помощ ....... и отит с една торба илачи и АБ.
И другите сладури бързо да оздравяват Naughty
Хайде лек и   Nature Sunny  или    umbrella

п.п ето малкооо снимки да ни видите колко сме пораснали Mr. Green http://noemvri2008.snimka.bg/baby/rojden-den-na-mirela-na-mama-m … 5418.19327778.big

# 115
  • София
Леле Мая колко ти е пораснала госпожицата и какви коси и къдрички има  Heart Eyes Кога ли и моята ще има коса за връзване  Crossing Arms

Пазя я малката, поне засега се справям, храня, сменям памперс  и я слагам в кошарата.

Нана, без такива мисли че пренебрегваш детето!!! Като се роди Калина имах такъв период, то бебе само спи и яде и аз пълна с угризения че само я храня сменям памперса, люшкам да заспи и сядам на компютъра или пред ТВ, вместо да се занимавам с детето.  Накрая се зарових да чета какво да го правя бебето и една кукувица сигурно и тя на моя хал беше писала статия, че детето иска не много внимание като време а пълноценно. Та се успокоих. То вярно и на мен някой да ми ходи по цял ден по дупето ще се нервирам  Mr. Green

Аз да се похваля, нече ще ме отразите щот сте по разходки, но да си кажа, поне Нана е тук Калина проговори!  Grinning Изведнъж почна да свързва по 2 думички и вместо мученето да казва думичката! Знаем пи - спи, ми - мий, бебето паче - плаче, буй - обувам, има/няма папу - манджа и все такива бисери.

# 116
Майче, наистина много е пораснала Мирелка, вече прилича на малка госпожица Heart Eyes!

Вале ако знаеш от кога го чакам и аз този момент да проговори Али, сега като срещнем някой само " Бау-Бау" и "Ба-ба" му казва, даже някой жени се обиждат и казват че са лели ooooh!, я върви обяснявай че това му е репертоара на детето Joy.

# 117
Мая, Мирела е много готина!! И колко е пораснала, какви бузи, къдрици, леле майко  Hug  Hug  Hug
Вале, поздравления за речта на Калина - абе аз все си мисля, че май или моето е темерут, или защото е мъж, ама все мучи, пръхти и най-добре каззва "та-ти" и до там. "Мама" вече почти не чувам, освен за яденето... иначе разбира всичко - като му кажа донеси ми това, не пипай, ела тука - изпълнява като войник, обаче кога ли ще ми отговори на човешки език  newsm78 може бая да си почакам.
Нана, много неприятно това с дупето - дано по-бързо го откажете тоя памперс, че не само дупето, ми и топките им в тия жеги на нищо не приличат  hahaha

# 118
Привет и от нас!Редовно ви чета,но нямам време да пиша.Ние сме добре,засега сме с 9 зъбчета само.За говоренето и Васето не е от най приказливите,но мама повтаря непрекъснато,тати,баб,деде,аиде,даи,не така и все такива кратки думички.Ние още не правим опити за махане на памперса,но смятам вече да започваме,да видим ще има ли резултат.Не знам кога ще имам време да пусна и аз малко снимки,че много отдавна не съм качвала  Embarassed Нана чакаме с нетърпение благата вест  Hug

# 119
  • София
Вале, честито ти проговаряне! Сега поне ще може да се разбирате. Много е приятно да знаеш какво иска хлапето. Ида отдавна бръщолеви на китайски, но от околомесец вече много смислени неща казва, и тя вече връзва думички и най-голямата ни гордост - пее песнички! За сега любима еза морковчето, т.е. за зеленчуците, но само втория куплет за морковчето, ряпата,зелката и домата. Като я питаш "как прави морковчето?" и се почва "Моковтето - тук, апа - пук, елка-елка, домата - 'и потупва бузите с пръстчета за червенеенето'" Ех, похвалих се!

Нана, а ти верно ще устискаш до края, че и ще преносиш  Joy Айде действай по градинката и не се впрягай толкова за мъжете у дома! Да се оправят сами! Ти имаш други грижи сега - да си почиваш и даправиш това, което ти доставя удоволствие. Съвсем скоро ще се впуснеш отново в пълно отдаване на новото човече! Имаш рпаво да си вземеш малко време за себе си  Hug

Абе мъжките мами, не се ли притеснявате с тези памперси? Преди няколко месеца разговаряхме с една жена, която ни обясни, че памперите са голям проблем за момченцата и можели да доведат до стерилитет, тъй като запарват половите органи,  които по природа са отвън и трябва да се охладат свободно  newsm78 Та нали и аз скоро, живот и здраве, ще ставам мъжка мама, зачудих се по въпроса  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт