откакто сме на гащи един пакет ни стига за повече от месец. Е да, мама мере наакани гащи, но това е неминуемо. А и като го гледам как се кефи да пикае навън, се стимулирам още повече. Дано до края на лятото постигнем напредък.
откакто сме на гащи един пакет ни стига за повече от месец. Е да, мама мере наакани гащи, но това е неминуемо. А и като го гледам как се кефи да пикае навън, се стимулирам още повече. Дано до края на лятото постигнем напредък.
!
! Дупето е оправено...
...
!
Мойто чудо не млъква. От миналата седмица даже слага и глаголи 

Имаш право на малко време за себе си 

най-хубавото е, че много бавно качвам килца този път, а последните 10 дни даже и съм свалило едно кило 
много ме разсмя с вашите цапани истории и аз съм в очакване ако не я хвана с акото какво ли ще е
, нали всичко се проверява през устата 

А за мотиките не се притеснявай трябва да ти идва от вътре. На мен така ми светва импулс като си видя цветенцата, горките с тези две чавета са оставени на самоотглеждане, успях да пресадя половината, другата половина гледа жално и чака по-добри времена
. Ние отбелязваме голям назадък с гърнето, нещо му стана на детето и категорично отказва да седне. Оставила съм я да оздравее без зор и после пак ще я подпочвам да се учим.

затова си черпя отсега за края на сесията...
Ние с гърнето все сме си наникъде, малко ми е неудобно да натоваря майка ми и с това задължение, но след седмица ще я вземем и се почваме.
Явно според нея ти си станала мама чак когато тя се е появила, т.е в родилното

Тия двамцата са решили яко да ми стопят лагерите
Започнаха да спят по абсолютно различно време и денонощно дундуркам едното и вардя другото да не крещи
Направо немога вече да го отървам милия
Иначе са ми много сладки .Навън някое дете ако се завърти повече около количката Алето се намесва,избутва го и вече спокойна отива да си играе
.Да видим
Почти неостана ,още малко и ще те пишем в бандата на кукувиците както казва Валя

Обаче като видях снимките на Мимата и не се стърпях
Тооооолкооова е пораснал Велинчо
Големи сладури са и двамата, ама така като гледам Алекс си пада май малко хулганка, а 
),тайти(чайче) и разни такива, но изречения не е правила още.
Друг признак бил, когато детето дърпа памперса като е напишкан, защото му мокри, което е донякъде така, защото на моята приятелка момиченцето, което е 5мес. по-голяма от Никол преди да започне да си казва така правеше. Друг много полезен начин е като малките гледат някое по-голямо дете, което вече е научено да си ходи като голям човек... Ама ние ще видим от кой вариант ще сме 
Дано времето да е хубаво, че и тен да си хванем ......
!
!
!
...
! Хубаво му е на детето!
. Ей туй е зорът, ако чакам на него да ми свърши навреме нещо, най-много да пукна от яд, щото аз искам веднага, а той разбира някога си под това веднага и туй значи, че ще трябва да тънем в мизерия, ако не си свърша належащото сама - приказката за вълка и врата за мен се отнася. А ми се кара като препирам
...
Ами то си е голяма гадост това. По-късно пак се сети за "биба", а аз съм й я оставила на видно място. Взе си я, лапна я, изплю я и ми казва "мамо, гааааа", демек, че е гадно. И така на няколко пъти. Сега преди ляганя я попитах - "искаш ли биба?" и отговора беше "Не! Гааа!". Сложих я да спи, заспа с малко мрънкане....да видим как ще се отучваме от този силикон 

! Стискам палци на Нана всичко да мине по най-лекия начин за нея и бебчето!
Живот и здраве в понеделник ще й махаме шината, много ми е свито сърцето да не стане някоя беля и 25 дни мъки да са напразно и да се наложи отново да е в гипс, но се опитвам да не мисля в тази насока.
Памперса не съм го махала, много е рано при нас все още, но определено имаше напредък и желание да стои на гърнето, като я вдигнех, след като е свършила работата; и почваше да плаче, стои й се там
Това за подражанието от по-големи дечица е много вярно. Като ни дойдат на гости кумците с тяхното детенце, което е с годинка по-голямо и вече си казва, на Стефи и прави голямо впечатление, че Марти казва "пиш" и го водят някъде (а тя първа кипра пред вратата на тоалетната да види какво става
). Определено, гледайки от него, започна да сяда с желание на гърнето, преди това скачаше като ужилена 
Още с отварянето на очите след сън и се почва - "това, това, това"
А най-големият куриоз е, че детето започна да казва благодаря, което в нейната устичка звучи като бъря или бъраля, като й се даде нещо, без никой да я е учил