Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 843
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Ех, много мъчно ми стана за Стефче - как стана този инцидент? Падна ли някъде детето? Бързо да се оправя, да махате гипса и да тича, както преди (но по-внимателно)  Hug Иначе и на Фафи "това" му е лЮбима дума  Mr. Green

Нанунана откак я чакаме да заражда, е станала от редовна - по-редовна  Mr. Green Поне не можем да се оплачем, че ни държи в напрежение и неведение  Hug Майтапът настрана, стискам си аз палците, ама на - не ще да тръгва туй бебе и туйто, а пък майка му прекопа не знам си колко декара вече, изора, зася, жъна, къщи строи и чисти във възможно най-напреднала бременност и хич не й дреме  Mr. Green Това са то модерните хора  Mr. Green Аз накрая едвам гледах, не спях, и само си мечтаех да се отърва по-скоро, да не говорим, че мязах на испански галеон и бях не особено подвижна  Mr. Green

# 136
  • На топло...
Aстера, много ми стана мъчно за Стефче no, дано никога повече не и се случва нещо подобно и  сега бързо да се оправи Praynig...

Шамс, не наливай масло в огъня Naughty!
И без това ми е съвестно, че само с мойте глупости ви занимавам  bouquet Embarassed... Ама пусто знам аз как тръпнех като зараждаха Мимето, Валя и Софи, та затуй сега пиша, да не ви стряскам...

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 18:11 от nanunana

# 137
Астера, дано скоро приключи всичко и Стефи да няма повече такива преживявания  Praynig Много е трудно и за двете ви  Hug  

Нана, имаш стиснати палци и от мен  Hug

Мими, с този ник все като нова бройка те чета  hahaha , ако си смениш и лентичките съвсем няма да те разпозная  Mr. Green Добре те веселят децата  Wink Приемате ли ме в отбора на кукувиците, че моето е едно, но се брои за две?  Joy

Синковеца е с нов режим  Crazy спи до 11, следобедния му сън е към 5:30 и вечер към 12 марширува от стая в стая, а ние с баща му едва гледаме.   Tiredooooh! В тази връзка вашите деца как са с режима?

Ще ходя да гледам снимки, че ако бях погледнала снимките нямаше да се класирам да се запиша за днес.  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 20:10 от Yuliya2008

# 138
Астераа  Hug Hug Hug бързо да се престраши малката Стефи и да си тичка пак миличката.Да й мине бързо  Heart Eyes
Нананааа с теб сме душко  Hug  bouquet
Мимка децата са страхотни и много пораснали  Hug
За пампито я оставям чат пат,но е студено тук ,чакам жегите и ще се разхожда по дупе и ще се научи
За режим,лягаме в 22,30-23.00 ставаме в 8,30-9,00.следобеден сън от 14-16,00/16,30
Мишле успешно махане на бибата Crazy
Ели  Hug да гушиш Никито и от нас
Лека вечер от нас и успех на Наннааа,че я мисля все нея,а на другите тумбачета да се пазят и да си почиват  Peace

# 139
  • София
Мамчета, решили сме другия месец да правим кръщене. Моля ви да споделите по какъв начин попитахте избраните кръстници дали са съгласни да бъдат такива? В смисъл- има ли нещо специфично или просто ги питате? Thinking newsm78 Може и на ЛС. Hug

# 140
  • София
Ха така! Май само аз останах от отбора на будните кукувици  Mr. Green Натръшах децата, изгледах мача и реших да видя Нана да не ни е изненадала.

Мишле, браво за биберона! И мен Сашо ме ръчка да я отказвам, ама мен ме е страх, че като я взема и ще започне да лапа пръстчето да се успокоява и там вече как ще се отучваме незнам, та затова съм я оставила давам я само като ляга да спи и тя си незнае, през деня не я и търси.

Астера, как така си счупи крачето малката? Кажи моля те че с тези двете нямам време да се ровя е във фейса, те фермите ми изгоряха ама това е друга тема. И благодаря за честитката да ти се връща  Heart Eyes Бързо да се оправяте и много целувки на геройчето.

Еллеее, да нагушкаш принцесата и от мен и да вземеш да пуснеш малко снимки да погледам! А за гърнето мойта знае и двете думи и го казва, но ме лъже в очите маймуната  Joy като ми замирише и питам има ли ако, тя извиква НЕ и гледа да изчезне нанякъде, хем не обича да слагам памперса хем не иска в гърнето, луда работа. Почнах да я пускам с мен в тоалетната и тя много се радва и само повтаря пишшш, пробвах я и нея с голям кеф сяда, стои известно време и после става и заявява НЕ ПИШШ. Явно ще се научи като тръгне по гаджета  Joy

Нана, детето полиглотче, говори и директно превежда за неразбралите  hahaha Оправяй си къщичката, малкия ще се реши като му дойде времето, а за врата и вълка....до болка познато. Наш`те мъже ако се запознаят ще си имат обща тема да се оплакват от жените си че ги тормозят  Mr. Green

Юле, не става душа с едно при кукувиците, за тази партия се искат поне 2 чавета за да е сигурно че са ти изпили соса през деня и вечер седиш и се чудиш с кой акъл реших  че искам деца  Rolling Eyes 
А за режима ние сме на строг режим (че иначе ще стана като Мимата само крака и нос )
7:00 мляко в леглото
7:30 обличане, миене на очи, зъби, дупе, пием витамините и пускам да вършее
9:30 - 10:00  - приканваме се да закусим, първо мило, после сериозно накрая кой ял, кой не ял - в леглото
12:00 - обяд и пускам пак да вършее
14:00 - 16:00 -следобеден сън
18:30 - 19:00 - вечеря,
20:00 - баня и тоалет
20:30 - в леглото с млякото

хаха, като си го прочетох режима наистина е строг, ама си свикна детето и поне сега и с малката знам колкото и да са ме тормозили през деня в 21:00 къщата е утихнала.

Хайде и аз полягам  Hug

# 141
  • Бургас
Мацкиии привет!
 Минавам да почерпя, че днес ставам на достолепната възраст от 34 години Rolling Eyes! Почти като Жулиета фук фук (няма да правим проблем за някакви си там двайсетина годинки) Laughing Laughing Laughing
Да честитя на Бубе рожденният ден   bouquet- много щастие и сбъднати мечти и желая! Да е жив и здрав и таткото на Диданка, ако не бъркам и той е рожденник днес. Мисля, че имаше и още някой ама... да се чуства поздравен най-сърдечно!

Нана - чакаме с нетърпение!

# 142
  • Варна
Вале, нашият режим е едно към едно с вашия, само дето вечер ляга в 9. Хич не е строг даже, по скоро е според нуждите на детето- на Габи като и се спи в тия часове и съответно огладнява по едно и също време, аз нямам думата. Това е то, естествено създаден режим  Laughing А това да си знаеш, че в 9 часа минаваш в категория "човек"  Mr. Green си е незаменимо! А как ми се иска да става мааалко по-късничко...ей, голяма мъка ми е ранното ставане, вече година и половина майчинсво, е не свиквам! А сега както от месец спя до 11 часа, не знам как ще се адаптирам  Tired

На Стефи пожелавам много скоро да може да бяга и щурее! Много неприятно се е случило, особено сега както не ги свърта на едно място!
Шопи, много пораснали и двамата, мнго сладки, а малкия си има направо бодигард!

Честито на рождениците, да са живи и здрави, много щастливи и обичани!   bouquet  bouquet  bouquet
Ако Бубето попрочита, присетих се, че щяха да записват Яна на ясла, та да попитам какво стана, последно на коя ясла са се спрели, да подшушне малко вътрешна информация. Преди няколко дни минах покрай Пушкин, та се сетих...  Flutter

# 143
Да почерпя (макар и да съм вече в депресиращия диапазон над 40  Mr. Green)

# 144
А тук да поздравя DeeDee и Комарчето за празника. Желая на всички чувствителни и странни рачета да бъдем правилно разбрани, спокойни и изпълнени с оптимизъм и нови луди идеи. Да сме здрави и да не униваме от всеки повей на съдбата, а да наточим щипките за нови предизвикателства и битки! Наздраве!  Heart Eyes

Сикрет, далече сме от записване. То освен да искаш, трябвало и да има и места  Mr. Green Подали сме документи още януари в "Щастливо детство", "Звънче" и "Зайо Байо", но засега нашето дете е записано като некласирало се.

Астера, много съжалявам за Стефче! Като гледам нашият бяс как шава, представям си детенце как се чувства като не може да лудува и не може и да разбере какво му се случва. Дано се възстанови бързо и без последствия!

Нана, аз чета и следя

Чакам вести за рождения ден. Хайде да ни зарадваш, душичка!

# 145
Ехааааааа, голямо раздвижване в темичката Whistling Mr. Green
Благодаря ви за отговорите. Явно ще се строяваме с момъка  Crazy ooooh! Днес надмина себе си заспа в 7, но ще го будя няма да карам нощна смяна. Twisted Evil

Честито на днешните празнуващи: Диди, Бубе, Комарче(ако още ни чете)  Hug Hug Hug
Да е жив и здрав таткото на Диди! 
С пожелания за много щастие и сбъднати мечти!   bouquet
Бубе, не брой, а празнувай!  Wink

# 146
Добрутру  Hug

Да се изкажа и аз по важните въпроси в ранни зори, че после няма кога  Mr. Green

За режима: Фафи си го направи и яслата помогна  Mr. Green Значи имаме режим за през седмицата и за уикенда  Mr. Green През седмицата около 7 суче, будя го към 7 и 20ч. за ясла, там в 9 закусва, после разходка в парка или занимания с възпитателките, в 11 и 30-12ч. обядва, към 12 и 30-1ч. заспива, спи час, час и малко и после следобедна закуска към 15 ч., след това навън на градината докъм 17 ч., когато им дават плод и после пак на градината. После идва мама и го прибира  bowuu вкъщи задължително суче на момента, после излизаме с колелото, към 19ч. вечеря, веднага след това заспива, сучейки  Mr. Green През уикенда е горе-долу пак така, с разликата, че на обяд спи 3 часа за наваксване и вечер заспива по-късно - към 20 и 30ч.

честит рожден ден на всички рожденници, да са ни живи и здрави и да получат подаръка, който искат   bouquet

Бубе, много се радвам да те видя  Hug Как си, какво ново покрай теб? Никаква те няма...

Нана, аз палците не ги пускам  Hug чакам хубавата новина  Hug

# 147
  • Стара Загора
Момичета, благодаря ви за съчувствието Hug
Много е трудно, наистина Sad А инцидентът стана на пързалка - вместо да седне да се пързаля, Стефи тръгна да върви и падна от най-високото - 2 м. Аз бях зад нея, също горе на пързалката, за да предотвратя друг инцидент евентуално, но по-добре да бях стояла долу. И пак малкият Дявол е бил, че Стефи падна с главата надолу, като изчезна от очите ми ми спря сърцето, докато слезна от пързалката и да отида до нея, няма да ви казвам какви мисли ми минаха през главата, за най-лошото се сетете... Това стана към 8 вечерта, в Бърза помощ се мотахме около 2 часа, що рев изрева милата ми, не е истина Sad Заспиваше от изтощение... А най-тъпото е, че за преглед от ортопед трябваше да чакаме до към 12, тъй като тъкмо влизаше в операция дежурния и ние решихме да я заведем в някоя от частните болници в Стара Загора, които са две. Да, ама в първата ми казаха, че няма ортопед дежурен, а във втората, най-новата и супермодерна поликлиника дежурният ортопед не си вдигна телефона Shocked

И така си се прибрахме и решихме да отидем пак в спешното на другата сутрин, поне мъничко да се успокои Стефи. Но никой, дори и лекарите, които я прегледаха повърхностно, не предполагаха, че ще има счупване, защото явно не я болеше толкова и не пищеше, както се очаква при такава траввма. Като видях снимките на другия ден, ми прималя. Почнаха да я гипсират в спешното, от гърдичките надолу, до петичката Cry Стефи в истерия, лекарят нервак абсолютен, само крещи: дръжте го това дете, защо пищи, защо реве, кажете му да млъкне, успокойте го и разни такива неизпълними, а след като Стефче се изпишка върху всички ни, съвсем му прикипя и каза да я доведем след 6 часа гладна и жадна, упояват я и тогава я гипсира. Като си помислих, че пак ще преживее същия ужас, идваше ми да умра, казвам ви. И така се спряхме на варианта шина, който е по-несигурен, но пък иначе цялата гипсирана, не знам как щяхме да я караме.

Извинявам се за подробното и дълго описание, искаше ми се да споделя по-рано, но просто нямах сили Sad

По-късно пак ще се включа, но с по-ведър пост Simple Smile. Сега ще закусим и изчезваме, че да има малко разнообразие детето Simple Smile

Хубав ден на всички Hug

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 10:32 от Астера

# 148
  • На топло...
Добро утро, вече обяд май у вас Hug!

Олеее, Астера, косите ми настръхнаха cry. Като знам какви са диви и палави тия деца, и как не можеш да ги удържиш,... просто си представям ужаса Sad Sad Sad. Казвала съм как в осмия месец се пързалях с Йоши, но явно изобщо не съм осъзнавала какви ги върша, добре, че баща му започна да се занимава с него, а не аз слонът ooooh!...
Дано бързо се оправи миличката Praynig...

На всички рожденици един страхотен ден пожелавам, изпълнен само с хубави емоции и радости от малките ни слънца  bouquet!
Бъдете здрави и много щастливи!

За режима, нямаме такъв, можем и така, и така. А най-добре онака...
Общо взето ставаме към 9-9:30, пие каквото пие, яде. След това се обличаме, мотаме се. Правим каквото правим - или тръгва с татко си за унито, или отиваме в градината - играе. По някое време по обяд-следобяд яде, после евентуално спи, но без определен час (може да се проточи между 12 и 5-6-7-8 часът на заспиване, спи различно дълго). Играе, яде пак нещо. Къпем се, лягаме да спим (пак не в определен час, т.е. между 8 и 12 е заспал)... Това е, нямаме засега проблеми, да видим с бебе как ще е newsm78.

Благодаря за палците и хубавите мисли за моето раче Heart Eyes...

Лек ден на всички Hug!

# 149
  • Бургас
Ох Астера много мъчно ми стана за Стефче Sad, като знам каква болка е........ милото детенце дано костичките са зараснали правилно с тази шина, ама и тия лекари бива ли такова отношение..... това е малко дете не възрастен. Пожелавам бързо възстановяване на малката и пак да тича весело, сигурно след този инцидент няма повече да пожелае на пързалката.

Аз бях против баща и на Мирела да я учи да се качва на пързалка и да се пуска, но.... те мъжете само на  щуротии ще ги научат Crossing Arms. Сега съм като торпедо решили да се качва на пързалката на която ходим и тя е горе долу 2м. висока. Първо докато се качва я придържам леко отзад, не ми дава да я държа бута ми ръката после качена горе я хващам за дрехата и и започвам да повтарям "сядай долу" имаме лошия навик да се хваща за железата отстрани и в движение да сяда и да се пуска, аз трябва да съм страшно бърза за да я уловя в движение за да не се изстреля долу на метър два в пясъка. После ме питайте ходя ли на физиотерапия и раздвижване с този счупен крак Joy., такова раздвижване ми спретва моята непослушка, че вече и да спринтирам мога Mr. Green

newsm59 на всички имали повод, много здраве  и семейно щастие и скоро да се похвалите за второ Peace

А нашия режим е в 6:30-7 събуждане
в 8-8:30 закуска
към 12:30-13 обяд след това тоалет в гърнето(не винаги се получава Laughing)
13-13:30 заспива до 16
към 17 следобедна закуска игра на вън
19:30-20 вечеря после обикаляне из стаите със разчистване на това което докопа и прибиране я в шкафа на батко и я в панера за мъсни дрехи Joy
заспиване от 21:30-22 с млякото

Нана още малко остана fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт