Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 860
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Пфу...От сутринта се мъча да пиша и все не успявам  ooooh!

Честит рожден ден  Диди! Да си жива и здрава, да постигаш целите си с лекота и много семейно щастие!

Честит рожден ден Танче! Здава, все така усмихната, позитивна и младолика! Много любов и късмет!
А как вървят опитите за второ?

Честито и на Комарче и таткото на Диди! Всичко най-хубаво!

Астера Дано всичко да е наред със Стефи и лошото да е зад гърба ви  Praynig  Heart Eyes А за отношението на лекарите - с всеки изминал ден се изумявам все повече и повече  #2gunfire

Относно пързалките - аз пък я насърчавам да се качва сама, обяснявам и да къде да се хване, да се държи  здраво, да внимава да не падне. Стоя зад нея, но тя се качва сама.  В началото се качвах с нея на пързалката, но вече я посрещам долу. Знае, че трябва да седне преди да се пусне по пързалката и не се налага да повтарям всеки път  Peace

За режима нашия е следния : ставане към 7 -8ч, тоалет, закуска и към 9ч излизаме, като е хубаво времето отиваме на плаж, иначе на някоя площадка, така до обяд, в 12-12:30ч обядва/ но нещо в последно време се разсейва и не яде  Crossing Arms/, в 13ч я слагам да спи, средно прави по час и половина, рядко повече, следва игра, плод или кремче, пак разходка, и към 19ч вечеря и в 20ч хайде към банята и в леглото, до 21ч е заспала  Simple Smile Често и аз с нея  Tired

Имаше и още, ама май позабравих  Embarassed
Приятна вечер  Hug

# 151
  • София
Астера, стискам палци всичко да приключи добре! Що мъки сте изживяли и ти и Стефи не ми се мисли!
  bouquet

# 152
Астера страшно мъчно ми стана за теб и за Стефче, като прочетох какво се е случило.Големи мъки сте преживили, прегръщам ви силно Hug. Стискам палци Стефче да оздравее напълно Flowers Four Leaf Clover. Ти не се обвинявай и сто очи да гледат  белята се случва. Моя син на 1г. и 2м падна и си сцепи носа, тогава трима човека го гледахме буквално. Аз, мъжа ми и свеки го гледахме как ходи и му се радвахме, падна изведнъж и никой не успя да реагира. За докторите нямам думи, същото грубо отношение #2gunfire, отиваме в месната болница, нямали лепило да му залепят сцепенето, искаха да го шият, ама без упойка ooooh!,от там за Пловдив, попаднахме на същия хирург като вашия, абсолютен грубиян, само крещеше да държиме здраво детето и да го накараме да спре да плаче и рита, върви обяснявай че на тази възраст детето не разбира. След няколко дни малкия пак падна и раната се отвори, пак ходихме но при друг хирург, който каза че не съм била никаква майка #2gunfire. Само дето един месец бях на успокоителни и не можех да спя.

За режима нашия е като на Рая на Сияна.

Ох, Алито направо е непоносима, само се тръшка и пищи за щяло и нещяло. Заспиването е големия ни проблем, направо е мъка. Айде че пак писка #Crazy

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 21:38 от vita

# 153
АстераHug голям стрес е преживяла Стефи с тези опити да ѝ сложат гипс.  Cry За отношението на лекаря изобщо нямам думи.  #Cussing out

За режима като ви чета че децата заспиват към 9 и се размечтах.  Whistling

За пързалките - водя Борко само ако сме двамата с баща му. Преди 2 месеца го водих и едва го опазих  #Crazy Crazy ooooh! Реших че ще ходи там когато е способен да се пази или поне да чува какво говоря.  Tired Скоро не съм опитвала да го водя сама, но като чета Астера ме хваща страх. Той е на такъв етап че има ли цел заминава и изобщо не ме отразява.  Crossing Arms

Валя, щом се добираш до форума положението е под контрол.  Wink

Нана, стискам палци!  Hug

# 154
Честит рожден ден на всички празнуващи,да са живи и здравички,да са щастливи със семействата си и да се обичкат много,пожелавам им сбъднати мечти  Hug Heart Eyes  bouquet
Астера лоша работа с тия катерушки ама като гледат големите и зор и те да повторят същото  ooooh!Стефито се е травмирала сигурно и дано го забрави,но си иска време,Радоатче е травмирана от лекарите дето я преглеждаха в Гърция и сега като бяхме при нашата педка опищя кабинета,а никога не е правила така,ноо ще го забрави  Peace
Нана  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Hug
Лека вечер от нас и много целувки

# 155
  • Стара Загора
Здравейте отново  Hug
Да честитя на рождениците, докато е време, че днес преди обед не успях - да са живи и здрави и много хубави емоции им пожелавам!

Момичета, благодаря ви отново за хубавите пожелания Hug А Стефи от пързалки едва ли се е травмирала, по-скоро се моля да не е. Много ме е страх, но няма да я спирам, ако иска да се качва пак. Сега като минаваме покрай градинките и само ги гледа с копнеж, сочи и вика: "Да-да". Това е нейната дума за люлка и пързалка. Виж от лекари се травмира яко. Водихме я на преглед при нейния лекар и той само я преслуша и и погледна гърлото, но Стефи как се разпалка, направо без въздух остана от хлипане. Тя също не е плакала досега на консултация. Ама от сега нататък така ще е, няма да забрави скоро.

А режимът ни е горе-долу следният: Между 6-7 рев за мляко. Голям глад го гони това дете сутрин, като бебе не е ревала толкова за мляко. Приготвяме си доза мляко и вода от вечерта, за да може сутрин по-бързо да стане, че иначе голям зор и рев #Crazy Изпива го в полузаспало състояние, връчва шишето и пак заспива до към 9-9.30. Закусва към 10-10.30, в 13.30 обядва, в 14 пие мляко и заспива за около 2 часа. следва закуска към 17-18, вечерята е към 21, ляга пак с мляко към 22. Яденето може да ви се струва много, но количествата са нищожни. Общо-взето, това ни е режимът и гледам да няма изключения, щото иначе и аз не мога да се почувствам като човек. Така поне си знам кога имам време за себе си.

Откакто е с гипс не бяхме слагали Стефче на гърнето, но от 1-2 дни е запечена и тъй като е само в седнало положение, много й е трудно акането. Цвъка ги едни топченца само, жал да ти стане направо. Днес сутринта пак почна да се напъва милата и да пъшка и баща й реши да я сложи на гърнето. И тя взе че свърши работата Simple Smile После пак не искаше да става, голям мерак й е  Joy Дано така да си остане и занапред.

Хайде лека от мен, до утре Hug

# 156
 Whaasup чакам Нана да пише кво става с нея,щото се губи нещо  Thinking
До после ние излизаме на разходка  Hug

# 157
  • Бургас
И аз  smile3548 надничам за Нана, дали не гушка бебче вече Heart Eyes

Чудя се тази година лято ще има ли  newsm78, ей го на смрачило се е на вън и вали Crossing Arms, не можем да излезем........

Голям проблем имаме с разходките, моето чаве като тръгне на някъде и никой не може да я спре, не я интересува майка и след нея ли е. Вчера на косъм беше да ми изпушат нервите и да я плесна по бузата Embarassed. Вашите деца като ги викате на име обръщат ли се? Замислям се знае ли си името, защото не спирам да викам след нея "Мирела върни се", ама хич не ме отразява, разни баби и дядовци се опитват да помагат като и казват "ще те взема с мен" - въобще не я интересува продължава си по пътя пък който иска да я взима....... Ще имаме големи проблеми с това нейно своеволие, а мъжа ми ме успокоява че и той на нейните години колко пъти се бил губел Crazy

# 158
Привет,

Нана не се е появила днес, може и да има новини по-късно  Praynig Heart Eyes

Майче Не се само вие така! И Рая хич не се сеща за мен, закача се с почти всеки и като нищо ще тръгне с някой  ooooh! Днес примерно се заигра на  люлката на едно комшийче и след като 100 пъти и повторих хайде да тръгваме, се скрих, ама да ви кажа хич не и пукаше, седя така 15-тина мин и даже не ме потърси  Crossing Arms А беше сама. Иначе за името, Рая даже си го казва сама, ама често като и викам не се обръща и се прави на разсеяна  Crossing Arms Иначе като иска нещо и "фамилията си казва" . Малки хитрушковци са те, ами....

А тръшкането май и при нас започва да става често явление. Пак днес, докато се пързаляше забеляза, че "нейната" люлка е заета и като почна да се сърди, не си дава играчките ,т.е. дава ги и след сек си ги иска, ако не и ги дадеш - пиши, ако другите не и даат някоя играчка, пак пиши. Ако не успее нещо да направи, пак пищи......направо незнам какво да я правя. Срам, не срам...оставям я да пореве и да се потръшка дори на улицата. Еми, няма как да става винаги както иска  Crossing Arms а и не искам да свиква така да си постига целите  Naughty

Хайде лека, че имам да простирам, мия, оправям....... И кога ще остане време за мен?.....друг път  Crazy

# 159
Ехооо...Къде сте се покрили всички? Оправи се времето и хайде пак по пътищата  Party

Нана още не се е появила и новини няма....Данов сичко е наред  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Днес, на площадката едно дете така захапа Рая, че чак кожата и обели, а майка му седи и се хили  #2gunfire Ама нека само да има следващ път, такъв шамар ще им отвъртя и на двамата, че хич не ми пука. Баси и хората  #Cussing out Щяла да го прави мутра, да го прави квото ще, ама по-далече от моето дете    smile3513

# 160
Сияна, и аз се натоварвам много като излезна на детската площадка . Аз съм на принципа, че всеки родител трябва да си възпитава детето така както сметне за добре, но когато възпитанието на детето му засегне моите деца, да не съм им насреща Twisted Evil.

Гледам, много мами висят на балкона, но не пишат. Драснете някой ред бе хора!

# 161
Гледам, много мами висят на балкона, но не пишат. Драснете някой ред бе хора!

И аз слухтя за Нана  Praynig  Praynig  Praynig  Стискам палци всичко да е наред!

Какво хубаво време, в София е дъжд и студ  #2gunfire

Като чета какво става по детските площадки - май по-добре да не го водя синковеца по такива места, щото се очертава да е голям калпазанин - отива хваща детето (обикновено на момиченцата налита) за ръката и започва да го тегли на някъде  #Cussing out защо, не зная, откъде може да го е видял това... взима играчките на децата, но не за него си, а иска да си играят. обаче все попада на разни индивиди, дето си стискат играчката и не щат да ходят при него  hahaha
Вчера сутринта се събуди с температура - премерих - 39 градуса  #Crazy  #Crazy от къде това чудо бееее! нито нос, гърло, уши, му правят проблеми, няма разстройство, не повръща.... да са зъби не ми се вярва! цял ден сме я сваляли с Панадол и свещички, вечерта пак вдигна до 39... днес няма, но до довечера има много време  Close мисля утре да му пусна една урина на своя глава за изследване. На моя прителка така щерка й беше 3 седмици с Т, чудиха се от какво е, накрая - нефрит  #Cussing out дано няма такова нещо и при Момо.
Шкембето е добре, подритва доста госпожицата, и то все ниско долу, което ме кара да мисля, че още не се е обърнала. Обаче аз вече не си влизам в панталоните, явно съм започнала да се угоявам и ще трябва да си търся нови гащи  Mr. Green Утре съм на ЖК, ако има нещо интересно ще пиша  Hug

# 162
  • София
Висим си всички на балкона и чакаме нана. Аз залагам за днес  Mr. Green Дано всичко е ок при тях  fingerscrossed

# 163
То ще се разбере скоро дали днес ще е големият ден за Нана и семейство  Mr. Green Hug
Нашата си играе на площадките ,но винаги трябва да я гледам да не свърши някоя беля или да й щукне нещо,за майките нямам думи има толкова безотговорни,че се чудя как е възможно...но както са казали хората различни хора,различни идеали  Crazy
Диданка и ти порасна мила как си лети времето ....липсва ми да съм бременна,но живот и здраве ще си направя някой ден, ако е рекъл Господ  Heart Eyes
При нас времето е кофти,превалява от обяд,ама ще я изкарам след малко да се поразкърши малката,но е ужас в магазините с нея-как се тръшка  ooooh!  иска милата да пипа,да си подрежда щандчетата може цял ден да стоиш до нея и няма да я чуеш,ама аз нямам толкова време.. Joy
За 39 Т чух от педка ,че било вирус..изчакай ако поддържа го води Момо.
Друго не се сещам ,айде лек ден от мен,после ще вляза да видя дали има вести

# 164
 Whistling още няма нищо като гледам  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover айде Нана яви се  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт