Честит рожден ден Диди! Да си жива и здрава, да постигаш целите си с лекота и много семейно щастие!
Честит рожден ден Танче! Здава, все така усмихната, позитивна и младолика! Много любов и късмет! А как вървят опитите за второ?
Честито и на Комарче и таткото на Диди! Всичко най-хубаво!
Астера Дано всичко да е наред със Стефи и лошото да е зад гърба ви
А за отношението на лекарите - с всеки изминал ден се изумявам все повече и повече 
Относно пързалките - аз пък я насърчавам да се качва сама, обяснявам и да къде да се хване, да се държи здраво, да внимава да не падне. Стоя зад нея, но тя се качва сама. В началото се качвах с нея на пързалката, но вече я посрещам долу. Знае, че трябва да седне преди да се пусне по пързалката и не се налага да повтарям всеки път

За режима нашия е следния : ставане към 7 -8ч, тоалет, закуска и към 9ч излизаме, като е хубаво времето отиваме на плаж, иначе на някоя площадка, така до обяд, в 12-12:30ч обядва/ но нещо в последно време се разсейва и не яде
/, в 13ч я слагам да спи, средно прави по час и половина, рядко повече, следва игра, плод или кремче, пак разходка, и към 19ч вечеря и в 20ч хайде към банята и в леглото, до 21ч е заспала
Често и аз с нея 
Имаше и още, ама май позабравих
Приятна вечер

. Ти не се обвинявай и сто очи да гледат белята се случва. Моя син на 1г. и 2м падна и си сцепи носа, тогава трима човека го гледахме буквално. Аз, мъжа ми и свеки го гледахме как ходи и му се радвахме, падна изведнъж и никой не успя да реагира. За докторите нямам думи, същото грубо отношение
За отношението на лекаря изобщо нямам думи. 
Дано така да си остане и занапред.
чакам Нана да пише кво става с нея,щото се губи нещо 
надничам за Нана, дали не гушка бебче вече
, ей го на смрачило се е на вън и вали 

мисля утре да му пусна една урина на своя глава за изследване. На моя прителка така щерка й беше 3 седмици с Т, чудиха се от какво е, накрая - нефрит