Ето малко снимки http://www.album.bg/evlogieva/

Много са сладки и двете! 

После и родителите мога да подпукам. Ей затова не харесвам ясли и градини. Сега пак е поне по 5-6 часа на ден с деца, но са такива, които аз съм избрала. Общувам с нормални и поне средно интелигенти хора и съответно и децата им са такива. В градината събрани от кол и въже. Примерите за подражание мама и тати всяка вечер като се натаралянкат сигурно се и поступват вкъщи докато гледат нещо образователно тип "Биг брадър" или "мис силикон 2010" . Е какви да станат децата като не виждат нищо положително и стойностно около себе си
.
Хранителен е обрива, стана по-голям и ситен. От яйцето, с което застрои вчера свекито супата. Беше ми съмнително, що ли го сложихме
.
!
, таткото същият ли е
!
...
, един път даже му благодарих и той ми отговаря, че като нямало накъде можел, велико
...
!
Иска си привилегиите
. Така всеки си има по едно. Само незнам третото на кого ще е, остана съседа некопиран 

ние се прибрахме,Радостче спинка през целия полет,а самия полет беше леко стряскаш,имаше много насрещен вятър и турбуленция,но важното е че свърши.Сега Радост се разцепва да спи
тук й е по-тихо и по-хладно.