Честит рожден ден на мъжо на Юлето! Да ти е жив и здрав, да те гглези и обича и много хубави моменти!
Нана, честито
Да ти е жив и здрав малкият Боян, много да ви радва, да слушка и да спинка и да не го хванат никакви колики
А на теб - бързо възстановяване 

, рожденият ден го отпразнувахме вече.
) Почерпете се за здравето на мъжа ми:
. И на Сияна заглавието е сладко 
. Понякога си мисля че ако беше кученце по лесно щяхме да се водим. Днес се окаля до ушите и вървя за наказание до нас, ама то си беше жив тормоз, да се отпуска на ръката си да се върти добре, че са им меки костите и ставите аз ако така се завъртя ще си счупя ръката
. И едно тръшкане че не давам в локвите да цопа

Те малките са толкова способни ... 
!
, натъкмих го някак да поприлегне, той обаче не откъсва очи от бебето и в един момент тръгна да му вади гърдата от устата
. Но не спря да суче де, явно му хареса да подражава. В тоя момент ни хвана и Басти, подминавайки спалнята и веднага се изпльока с фотоапарата
.
! Добре, че ми е ящно бебе, не знам как бих преживяла пак да се отделя от новороденото си... Йоши е с татко си, а ние чистим, че таткото се мъчил милият, ама то само това ли му беше на главата.
. В последната фаза апаратът за тоновете се прецака, при което и двамата се върнахме година и половина назад в същата ситуация, но тя реагира много бързо, видяла Басти как пребледнява и вкара директно нов апарат, та ги хвана. И така... Напътства ме страхотно, ама и аз много бях послушна, и като каза "ето един нос се подава" ми прималя от облекчение, показа се главичката, хързулна се телцето и Яни изплака
, а с него и майка му...
!
. Хубавото е, че дечицата добре се справят със счупвания и няма цял живот да си влачи болките както ако беше по-голяма, не че е огромно утешение. Но тези лекари са наистина за разстрел...
... Благодаря за съвета, засега май удържаме положението, редувам и двамата да сучат там и в паузите слагам студени компреси с извара, че не можах да си намеря морската сол, а и Йоши липсваше, а помпата едва сега изварих. Взех си лецитин 350 мг., ще го пия 3 по 2. Купих си и зелка да налагам. Дано не се прецака нещо.
!
!
!
...

, рожденият ден го отпразнувахме вече. 

и да се кърмите успешно с малката душичка.
А перди си влизаше и си дирибействаше без притеснение.