Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 872
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Честито на днешните именници! Здраве, късмет и много сбъднати мечти!

Честит рожден ден на мъжо на Юлето! Да ти е жив и здрав, да те гглези и обича и много хубави моменти!

# 196
Честит празник на всички празнуващи ,да са живи и здрави   bouquet
за успешен ден и за събуждане  Hug

# 197
Най-сетне дългоочакваната новина  Hug Нана, честито  Hug Да ти е жив и здрав малкият Боян, много да ви радва, да слушка и да спинка и да не го хванат никакви колики  Hug А на теб - бързо възстановяване  Hug

Астера, слава Богу, че са свалили гипса и вече тоя зор ви е зад гърба. Как мина? Как е Стефче?

# 198
  • Бургас
Нана честита ти рожба Боян (много хубаво име), да ти е жив и здрав, много послушен и кротък като бебе  bouquet

Честито на Именниците   bouquet

Ей няма да не навали най накрая, взех да се замислям кой сезон сме  newsm78 Joy

# 199
  • София
Аз покрай новината съвсем забравих!

Честито на Павлетките, Полинките и на Петровките! Да сте живи и здрави!

МамаАнна, аз това изобщо не го коментирам защото на мен ми се вижда непосилно! Трябва да имаш много себеотрицание и кураж а аз нямам толкова. За мен сега е най-добрия вариант, да работя от вкъщи и да си гледам детето. С Калина като тръгнах на работа и все ми беше малко гузно че съм я оставила на свеки да я гледа. А и тя не пропускаше да ме посрешне вечер с " какво сме направили за първи път днес" и като кажа че тя и вкъщи си го прави коментарите трудно ги търпях, особено накрая. Та сега ми е много добре.
Дано и ти да намериш правилния за теб баланс  Hug

# 200
  • Варна
Нана, честито! Да ти е живо и здраво момченцето!

Честито и на именниците!

# 201
Нана, честито ти момченце! Да е жив и здрав, много да го слушате и обичате!   bouquet
На теб пожелания да влизаш във форма и да кърмиш в тандем!   bouquet  bouquet  bouquet
Едва не счупихме балкона от чакане   Wink

Честит имен ден на празнуващит днес!

Сиянна, мерси! Имен ден празнува мъжа ми  Whistling , рожденият ден го отпразнувахме вече.
Благодаря на всички за поздравите (аз като Петровица приемам поздравления  Joy) Почерпете се за здравето на мъжа ми:

# 202
Ей, Юле, да ти е жив и здрав Човека  Hug  Hug  Hug все така да помага!!
Честито и на всички празнуващи - да са живи и здрави!!!
Сияна, аз чак сега видях предложението за заглавие  Embarassed ако не ви харесва това, мога да го сменя, само кажете  Hug

# 203
  • Бургас
Диданке на мен много ми харесва заглавието  bouquet. И на Сияна заглавието е сладко bowuu

Замислям се да купя каишка за куче с ограничител да може моето непослушно кученце Мирела да не бяга на далече Joy. Понякога си мисля че ако беше кученце по лесно щяхме да се водим. Днес се окаля до ушите и вървя за наказание до нас, ама то си беше жив тормоз, да се отпуска на ръката си да се върти добре, че са им меки костите и ставите аз ако така се завъртя ще си счупя ръката Thinking. И едно тръшкане че не давам в локвите да цопа ooooh!

# 204
Благодаря, отново за пожеланията!  Hug

Много са хубави и двете заглавия!  Peace

Мими, да си кажа че и аз се посмях с това заключване на терасата, но те разбирам.  Hug Те малките са толкова способни ...   Crazy

Мая, малките са като гумени, но е опасно да се хващат така т.к. може да се измъкне ръката от ставата. Поне до 2 годинки е опасно, поне аз така съм чела и знам.

Астера, браво за добрите новини. Стефи как е?

# 205
  • На топло...
Мили мои, благодаря от все сърце за огромната подкрепа и за страхотните поздрави, направо ми се дорева   bouquet!

Снощи едвам успях да приспя Йоши, който постоянно се буташе на бебето... И нали спим всички в едно тройно легло, едвам затворих от нерви очи в 3 часа, междувременно баткото хленчи и се примъква да цока (да решава проблема), после бебето хленчи и то да цока, накрая сръчках Басти да гушне Йоши и заспахме дружно Confused. Да видим как ще я караме занапред, май много сме си липсвали с моето голямо чедо.
Беше много забавен първият ни тандем обаче. Седя на леглото, кърмя Яни, Йоши гледа гледа и сочи с ръка "тита?", казвам "бебе Яни ама" и той се намества и той Grinning, натъкмих го някак да поприлегне, той обаче не откъсва очи от бебето и в един момент тръгна да му вади гърдата от устата hahaha. Но не спря да суче де, явно му хареса да подражава. В тоя момент ни хвана и Басти, подминавайки спалнята и веднага се изпльока с фотоапарата Joy.
Днес бяхме на лекар, слава богу стойностите на билирубина са спаднали от снощи почти на половина Praynig! Добре, че ми е ящно бебе, не знам как бих преживяла пак да се отделя от новороденото си... Йоши е с татко си, а ние чистим, че таткото се мъчил милият, ама то само това ли му беше на главата.

Иначе раждането наистина мина добре, имаше едно кървене дето уплаши акушерката (плацентата беше тръгнала да се отделя преждевременно и добре, че така бързо е протекло всичко, че без малко да се озовем под ножа), ама после се оказа, че косите и още от преди това са настръхнали като прочела как е протекло първото раждане и милата беше просто страхотна  bouquet. В последната фаза апаратът за тоновете се прецака, при което и двамата се върнахме година и половина назад в същата ситуация, но тя реагира много бързо, видяла Басти как пребледнява и вкара директно нов апарат, та ги хвана. И така... Напътства ме страхотно, ама и аз много бях послушна, и като каза "ето един нос се подава" ми прималя от облекчение, показа се главичката, хързулна се телцето и Яни изплака Heart Eyes, а с него и майка му...
Няма по-голямо щастие от това, че бебето е добре, всичко бих изтърпяла...

Пожелавам на другите ни бременни коремчета едно страхотно, бързо, лесно и безболезнено раждане, без никакви проблеми! Heart Eyes!

Астера, много се радвам, че сте махнали вече шината, дано бързичко се възстанови Стефи и да не и се случват повече такива неприятности Praynig. Хубавото е, че дечицата добре се справят със счупвания и няма цял живот да си влачи болките както ако беше по-голяма, не че е огромно утешение. Но тези лекари са наистина за разстрел...

Диде, хайде дано му се размине на Момо Praynig... Благодаря за съвета, засега май удържаме положението, редувам и двамата да сучат там и в паузите слагам студени компреси с извара, че не можах да си намеря морската сол, а и Йоши липсваше, а помпата едва сега изварих. Взех си лецитин 350 мг., ще го пия 3 по 2. Купих си и зелка да налагам. Дано не се прецака нещо.
Благодаря за заглавието, трогна ме като го видях Blush!

Сияна, благодаря и на теб много, мила Hug!  

Честито на всички именици и рожденици, празнуващи и отпразнували   bouquet!

Голям пост стана, да будя бебето и да ходя да се къпя, че акушерката идва ей сега да ни види... Мойте големи мъже се прибраха, малкият спящ Grinning...

Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 20:36 от nanunana

# 206
Сиянна, мерси! Имен ден празнува мъжа ми  Whistling , рожденият ден го отпразнувахме вече.
 Embarassed Сори, нещо съм се заблудила  Rolling Eyes Веднага се поправям : Честит имен ден! Пожеланията са същите  Wink

Сияна, аз чак сега видях предложението за заглавие  Embarassed ако не ви харесва това, мога да го сменя, само кажете  Hug
Глупости! Заглавието е супер! Аз направих предложението преди да го смениш  Peace

Нана Браво за резултатите! Дано всичко се размите - Йошката ще помага  Wink и да се кърмите успешно с малката душичка.
Чакаме да приложиш и снимка към разказа за кърменето  Crazy

# 207
закуска за шампиони,за успешен ден!

# 208
  • София
Дайте съвет момичета!!! Криси не иска да стои без мен, дори и при деца, какво да правя? Hug

# 209
  • София
Алекса, просто стой покрай него. Може би е период и ще отмине. МОже да се е уплашил от нещо. Знач, че вървейки към втората година вече започват да се появяват разни страхове. Ида примерно за първи път показа, че се притеснява от тъмното. тръгна да влиза в банята, където беше тъмно и милата така се уплаши и избяга  Joy А перди си влизаше и си дирибействаше без притеснение.

А аз да ви питам - как са дечурлигатас фантазиите? Мойта определено показва завидно въображение. Сега е решила, че имаме котета в камината и туку минава и им вика "пис,пис, (е)лааа" и ми обяснява как котетата ядат салам и пият мляко и че се крият там ... а като я викам да сяда да яде и се качва на стола си и туку и тя подвиква на някой след себе си да идва да яде и му обяснява нещо си на този някой  newsm78

то аз като дете бях с много развинтено въображение, ама чак пък от сега да почва с измислените приятели ......  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт