Вчера отивам да го взема от яслата и ги намирам всички деца седнали на маси в градината - пикник правят

.Незнам вече какво да правя.Радва се много като види деца,но иска да е неотлъчно до мен.Рядко се заиграва с някое дете,като че ли го е страх .Като съм аз там,не го е страх,но няма ли ме страни от децата.Защо така незнам.Взех да се притеснявам как ще го пускам на градина,как ще свикне с децата.Тук вкъщи стои само с свекървата,а като идем на гости на майками,не признава никои.Постоянно тича след мен,гуши ме и ен иска при друг да стои.Дано отмине този период,друго незнам какво да кажа.Иначе се радва на децата,търси деца акато се съберем с някоя мама и неиното дете да си играт иска да съм все до него .Честито (на патерици) на вчерашните празнуващи!
И на скайпа отдавна не сме си клюкарили....или нещо аз съм изпуснала клюката?
надявам се да е период и бързо да го преминете, няма цял живот да е закачен за тебе
, вдигна много висока температура-38,6С, а няма нито зачервено гърло, нито сополки. Педка каза че е вирус, но съм много притеснена.
.
много се зарадвах като видях че си запомнила че имаме празник.

)

. Чудя се кога ще застане мирно и послушно близо до мен и ще си играе спокойно
, направо завиждам на такива дечица дето стоят близо до майките си
. 

Говори много за приятелчетата си, пита за тях, казва, че папат или нанят, гледа в небето и казва, че самолета го няма, търси котката или кучето където ги е видяла на предната разходка примерно, но.....няма нереални приятелчета /все още /
Правилно се е ориентирало дететео 
И Рая понякога като се разделяме плаче за мен, но след 2 мин вече е забравила и се забавлява, като само отвреме на време казвала "мама" При вас как е? Постоянно ли реве, като го оставиш сам?
Баба му щеше да припадне, а майка му - съвсем
. Имаме изписан АБ, но педка каза да изчекам малко и сега съм в голяма чуденка дали да го почвам от днес или не? Мен ме притеснява това, че нямаме друг болен от вкъщи(дори и баткото), а тя освен температура няма никакъв друг симптом. Препоръчани теми