Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 878
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Илка, за моя синковец не знам доколко са фантазии, защото не може да се изрази достатъчно добре. Все разни бебета говори, бебе тук, бебе там... Питам го къде е бебето, то сочи, но може да има предвид, че той е бебе, както често казва. Аз пък друго исках да питам - имат ли си приятели вашите дечица? Такива, които те да си харесват в дадена група? Моят си е харесал 2 деца от яслата - Адам и Лора и само за тях говори. Като ляга да спи, пита за Адам и Лора, казвам му, че вече спят, за да имат сили да си играят с него на следващия ден  Mr. Green И той вика "Адам, Лора нани, Ачо (Фафчо) нани"  Mr. Green И заспива...

Вчера отивам да го взема от яслата и ги намирам всички деца седнали на маси в градината - пикник правят  Mr. Green Канеха се да хапват диня. Фафи като ме видя и ревна и не мърда от стола  Shocked Питам го какво има, сочи динята, много обича  Mr. Green Та чаках 10 минути да си хапне 2 резена диня и тогава благоволи да тръгна  Mr. Green Както се досещате, беше на една маса с приятелчетата, каза им вежливо "тау тау", раздаде въздушни целувки и си заминахме  Mr. Green

# 211
Алекса, много е кофти така...за съжаление нищо не ми хрумва освен да изчакаш наистина и да се надяваш да отмине  Hug
Илка, Дани още не си е измислял чак толкова или не ми го е обяснявал достатъчно ясно, но като се замисля аз не съм имала безумна фантазия като малка...може да е до детенцето.
Шамс, имаме си една приятелка, за която пита непрекъснато, но като се видят само се карат. Аз лично доста се чудя защо се търсят толкова ама...докато се събуди и пита за нея. За в яслата още си няма приятелче, защото едва ли му остава време от рев...поне така казват лелките де.

# 212
Привет мами!Алекса и ние сме така  Sad.Незнам вече какво да правя.Радва се много като види деца,но иска да е неотлъчно до мен.Рядко се заиграва с някое дете,като че ли го е страх .Като съм аз там,не го е страх,но няма ли ме страни от децата.Защо така незнам.Взех да се притеснявам как ще го пускам на градина,как ще свикне с децата.Тук вкъщи стои само с свекървата,а като идем на гости на майками,не признава никои.Постоянно тича след мен,гуши ме и ен иска при друг да стои.Дано отмине този период,друго незнам какво да кажа.Иначе се радва на децата,търси деца акато се съберем с някоя мама и неиното дете да си играт иска да съм все до него .Честито (на патерици) на вчерашните празнуващи!

# 213
  • София
Мацки, някой има ли представа какво се случва с Мома Англичанка, демек Цветковото Ели? Naughty И на скайпа отдавна не сме си клюкарили....или нещо аз съм изпуснала клюката? newsm78 Thinking

Честито на всички именници!  bouquet

# 214
  • София
За приятелчетата (реалните), ние си имаме набор от приятели,наши, които Ида много обичаи редовно пита за тях и ги изброява. Като ги види и им се хвърля на врата. НО това са хора, с които се виждаме редовно още от както се е родила и които много си играят с нея, гоянт се, люшкат я, гушкат я и просто са си час от семейството! Иначе на нейната възраст имаше едно хлапе на наши познати, за което пита от време на време, но не са се виждали отдавна и вече го е позабравила. А като отиде на площадката редовно си харесванякоя кака и й се лепва и обяснява, разказва нещо, туку ги хваща за ръка децата и ги води я на пясъчника да си играят, я на люлките да я люлеят .... Като се замисля, много е комуникативна и слава богу вече й мина периода с щипането и скубането, че беше страшна напаст! ooooh!

# 215
Мацки, някой има ли представа какво се случва с Мома Англичанка, демек Цветковото Ели? Naughty И на скайпа отдавна не сме си клюкарили....или нещо аз съм изпуснала клюката? newsm78 Thinking
Мисля, че Бубето беше казала, че са добре, но нямат нет и за това не пише. Доколкото помня, се познава със сестра й. И аз не съм я засичала скоро във Фейсбука де  Thinking
Алекса, не мога да ти помогна, даже малко завиждам, защото пък моят хич не ще да седи при мен, а ако дойде, започва да ме хапе или скубе  Tired надявам се да е период и бързо да го преминете, няма цял живот да е закачен за тебе  Hug  Hug  Hug

# 216
Алито е болничка Cry, вдигна много висока температура-38,6С, а няма нито зачервено гърло, нито сополки. Педка каза че е вирус, но съм много притеснена.

Алекса, по мои наблюдения момченцата са по-привързани към майките, но и този период ще отмине.

За приятелчетата- Алито е малко нарцистична натура и няма такива които да и направят впечатление, но е много общителна и осъществява бързо контакти с децата.

Отивам да си взема душ, че ме чака безсънна нощ с тази температура Sad.

# 217
Вита  Hug  Hug  Hug дано е еднодневния вирус, който изкара Момо. На моя приятелка 3-годишната щерка също го е минала - един ден много висока Т, без никакви други оплаквания. Момо вдигна до 39 градуса. Свалих я с Панадол+свещички в дупето+оцетени чрапки. Стискам ви палци  Praynig Praynig Praynig

# 218
Цитат
Мацки, някой има ли представа какво се случва с Мома Англичанка

Библиотеката е в ремонт. Елицата няма домашен компютър и като няма библиотека е в информационно затъмение. Добре са. Почти цялата фамилия се събраха в английско и едва ли я гони носталгията   Grinning

# 219
Сиянна,  Hug много се зарадвах като видях че си запомнила че имаме празник.

Нана, поздравления за тандема!   bouquet

За приятелчета - Борко няма такива. Радва се на децата, но т.к. не говори няма как да осъществи контакт.

За фантазиите - нямам идея т.к. не говори и няма как да разбера.
Няколко пъти след като заспи казва срички т.е. бълнува.  #Crazy

Алекса, при нас Борко се лепи за мен само ако е гладен. Ако всичко е както трябва изобщо не ме забелязва.

За страховете - Борко го е страх от тъмното и от всякакви бръмчащи машинки( миксер, прахосмукачка, пасатор ... ooooh!)

Вита, стискам палци Алето да оздравява!  Hug

# 220
  • Бургас
Добро Утро момичета Hug

Вита дано бързо отмине този гаден вирус и малката днес е по добре Praynig

За приятелчетата- Алито е малко нарцистична натура и няма такива които да и направят впечатление, но е много общителна и осъществява бързо контакти с децата.
Това все едно за Мирела е писано Laughing, само дето близкия контакт е да докопа някоя хвърлена играчка Joy. Чудя се кога ще застане мирно и послушно близо до мен и ще си играе спокойно Thinking, направо завиждам на такива дечица дето стоят близо до майките си Embarassed.
Иначе на нас ни се носи славата по площадките, че сме палави и непослушни Confused И когато е малко по послушна прави впечатление и следват положителни коментари bowuu.

Радвам се, че Елито Цветкова е добре и само в липсата на нет е причината да не ни навестява Hug

Ей мацки няма ли отпуска към морето  grinning039  

# 221
  • София
Добро утро!

НАНА, специални поздрави от Елито и много целувки на малкия да ти е жив и здрав !

А аз съм голяма патка, освен че съм кукувица,  обещах че ще й кажа като имаме бебе и в целия хаос забравих  Embarassed

За приятелчета и ние нямаме, харесваме всички еднакво но най си обичаме Ка`и (Кали). Моята също е към нарцистичната партия. Като види огледало и почва да се киска срещу него и отива да се целува. Същата работа като й покажа нейна снимка голяма любов това Ка`и  Mr. Green

За страховете, в такъв период са. Калина, която никога не ме е отразявала, който я заговори и тя търчи при него. Сега като има непознати хора 10-15 минути е залепена за мен, крие се, и после пак си е старата блейка. Явно вече осъзнават.

Бързо да оздравяват болничките. Някакъв вирус върлува, вчера щях да  пускам Калина на ясла, но майка каза да я държа поне до понеделник, защото от групата й само 9 деца са на ясла всички останали са болни. Да не лепне веднага след АБ вирусче.

Хубав ден  Hug

# 222
Привет и от нас!

Вита Как е Али, днес? Дано сте свалили Т и да бягате на площадката  Flowers Four Leaf Clover  Hug

Много поздрави на Елицата, които я чуе  Hug

За фантазиите - при Рая са само реални  Peace Говори много за приятелчетата си, пита за тях, казва, че  папат или нанят, гледа в небето и казва, че самолета го няма, търси котката или кучето където ги е видяла на предната разходка примерно, но.....няма нереални приятелчета /все още /

Ние имаме много приятелчета, много е общителна,със всеки се закача, но си има предпочитания и предимно търси две момченца, а отскоро много обича и един батко  Wink Правилно се е ориентирало дететео  Laughing

Юле и Рая бълнува от време на време  Simple Smile

Алекса Сигурно е период и дано скоро отмине  Hug И Рая понякога като се разделяме плаче за мен, но след 2 мин вече е забравила и се забавлява, като само отвреме на време казвала "мама" При вас как е? Постоянно ли реве, като го оставиш сам?

Хайде отивам да посвърша нещо докато малката спи.
Усмихнат ден  Hug

# 223
Привет,

Да си похваля зверчето - вчера баба му имаше рожден ден, и аз, къде на шега, къде на сериозно, му обяснявам - сега ще се обадим на баба и ти ще й кажеш честит рожден ден, бабо  Mr. Green Дребното ме гледа, казах му дума по дума - нищо не пожела да повтори  Mr. Green Звъниме по скайпа и баба му вдига. Преди да успея да кажа каквото и да било, нашия извика "Бабааа, тетит оден ден"  bowuu Баба му щеше да припадне, а майка му - съвсем  Mr. Green

За страховете - май засега от нищо не го е страх. Спи си на съвсем тъмно и не му придремва, като види непознати се кротва за 5 минути и се срамува, ама после си наваксва. Беше го леко страх от водата в басейна, но сега не. А, от лЮлки го е страх, като се залЮлее, иска да го гушна.

# 224
Здравейте, момичета! За съжаление Алито няма подобрение от вчера и продължава да вдига температура Sad. Имаме изписан АБ, но педка каза да изчекам малко и сега съм в голяма чуденка дали да го почвам от днес или не? Мен ме притеснява това, че нямаме друг болен от вкъщи(дори и баткото), а тя освен температура няма никакъв друг симптом.

Общи условия

Активация на акаунт